Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (589. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.566
Cevap
93
Favori
1.045.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 587588589590591
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: #Ramazan

Muadil olduğu için çok uzun süreli gitmez maalesef.

Alıntıları Göster

a50 ninkini uzun süre kullanınca yazarım buraya

3 ay önce s6 edge ye de benzer bir batarya taktım , onun performansı çok iyi , batarya kullandıkça güzelleşiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Vegatablo

Nerden aldını hocam bataryayı

en11 de asyapazar kullanıcısından aldım.

• baser kullanıcısına yanıt
    Hocam batarya sürelerini atarsan eğer değiştirmeyi düşünen arkadaşlar için faydalı olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vegatablo

Hocam batarya sürelerini atarsan eğer değiştirmeyi düşünen arkadaşlar için faydalı olur

Şu anda normal kullanımda 1,5 gün gidiyor.

• Dosyalarım uygulamasından direkt paylaşma özelliği kaldırılmış sanırım, belge paylaşamıyorum resmen. Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 

Bir kaç özellik daha oldu böyle sevdiğim ama güncellemeler sonrası kaldırılan, vallahi insan sinir olmuyor değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: aydogan

Dosyalarım uygulamasından direkt paylaşma özelliği kaldırılmış sanırım, belge paylaşamıyorum resmen.  

Bir kaç özellik daha oldu böyle sevdiğim ama güncellemeler sonrası kaldırılan, vallahi insan sinir olmuyor değil.

Bunu yükle her şey var bunda. Kendinden mp3 player ve video player ve daha fazlası

File Manager - Apps on Google Play

• Hayalci kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam, zaten bu tip uygulamalara sahibim. Ama telefonun kendi uygulamalarının zamanında çok güzel olup şimdi Google tarafından kısıtlanması çok sinir bozucu. Gerçekten. Umarım derdimi anlatabilmişimdir. Yoksa üçüncü parti uygulamalar ile bir sürü şeyi halledebiliyoruz.

Mesela önceden Telegramdan indirdiklerimi telefonun dosyalarım uygulamasından görebiliyordum aktarabiliyordum, Android 11 sonrası google dosyaları göstermeyi engellemiş. İyice iOS gibi yapmak istiyor kendini galiba. Ben Samsung'u kendi arayüzü ONE UI sebebi ile ve şıklığı yüzünden seviyordum. Android 9 ve 10 bu cihazla bir mükemmeldi yani istediğim her şey vardı ve yapabiliyordum. Şimdi basit bi dosya gönderme paylaşma şeysini bile kısıtlamışlar ya, illa Whatsapp'ın içindeki dosya gönderme kısmından arayıp bulmam gerekiyor önceden seçip paylaş diyorum dosyalar uygulamasından.

• SAMSUNG TELEFON/TABLET KASMA DONMA GÜNCELLEME SORUNLARI

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟EP Mixyoutube
    Samsung akıllı telefonlarında ve tabletlerinde; yazılım güncellemesinden sonra yada uzun kullanım süresinden sonra oluşan kasma, donma, takılma, yavaşlık gibi sorunların çözümü olarak telefonu komple fabrika ayarlarına sıfırlamayı çözüm olarak sunarlar. Fakat biz sadece ayar yönünden sıfırlama yapacağız. Hiçbir verimiz silinmeyecek. Sadece Ayarlar sıfırlanacak. Ve Kasma, donma, yavaşlama sorunlarını çözmüş olacağız. Samsung android telefonunuzun performansını artırın, oyunlarda ve uygulamalardaki sorunları çözün. Lütfen videomuzu beğenip abone olmayı unutmayın. Türkçe Alfabe ABC | Harfleri Öğreniyorum https://youtu.be/Ni1fEY-TuMs Turkish Alphabet | Турецкий алфавит https://youtu.be/UpCVOYaf5F8 Monster Pusat Pro Güncelliyoruz ve Xbox Gamepad Oluyor https://youtu.be/s2y8tgPS564 PS4 Kolunu Bilgisayarda Xbox Kolu Gibi Kullan https://youtu.be/TOOeiVRY-oQ YENİ SİSTEM FONETİK SESLERLE ALFABE https://youtu.be/QrkU6H9KJM8 Samsung Tablet Donma Kasma Sorunu SAMSUNG TELEFON ŞİKAYET ÇÖZÜM SAMSUNG TABLET ŞİKAYET ÇÖZÜM Samsung Telefon Donma Kasma Sorunu Telefonlarda Donma Kasma Takılma Yavaşlama Sorunlarına Çözüm Samsung Akıllı Telefonl ve tabletlerde Fabrika Ayarları Samsung tablet takılıyor Samsung telefon takılyor telefon donuyor kasıyor samsung kasıyor sorunu samsung telefon donuyor sorunu Samsung donma kasma sorunu nasıl çözülür Samsung telefon donma problemi Samsung tablet donma resetleme Samsung telefon sıfırlama Samsung telefon format Telefonum kapandı açılmıyor. Samsung tablet açılmıyor Samsung Telefon Donma sorunu Samsung Telefon Donma sorunu nasıl giderilir Samsung Telefon Donma sorunu nasıl çözülür Samsung güncelleme sorunları Telefon güncellemeden sonra açılmıyor Telefon dondu açılmıyor Telefon çöktü kapandı Tablet çöktü Tablet çok yavaşladı Telefon kilitlendi Android 11 güncelleme problemleri Android 12 güncelleme problemleri Android 10 donma sorunu Android 11 donma sorunu Android 11 kasma sorunu Samsung Telefon Donma sorunu Yavaşlayan Android telefon nasıl hızlandırılır? Android telefonlarda donma kasma sorunu çözümü Samsung Telefonlarının Donma Sorunu ve Çözümü Telefon Donuyor Telefon çok kasıyor Telefon dondu kaldı Tablet yanıt vermiyor, takılıyor Telefon yanıt vermeyi durduruyor Samsung Telefon Ekran açıkken takılı kalıyor Samsung güncelleme sorunları Samsung Tablet yanıt vermiyor Samsung güncelleme problemi Android 10 güncellemesinden sonra telefon kasıyor donuyor Android 11 güncellemesinden sonra telefon kasıyor donuyor Android 12 güncellemesinden sonra telefon kasıyor donuyor #SamsungDonmaSorunu #SamsungKasmaSorunu #​TabletKasmaSorunu #​TabletDonmaSorunu #SamsungTabletDonuyor #SamsungTabletIsınıyor #SamsungTabletKasıyor #AndroidGüncellemeSorunu #AndroidDonmaKasma #Android11Güncelleme #Android10 #Andorid9 #AndoridGüncelleme​ #OneUi3​.0 #AndroidUpdate​ #SamsungGüncellemeSorunu
    https://www.youtube.com/watch?v=qsdOuVKoLxo&feature=youtu.be
  • TELEFON GÜNCELLEME BİLDİRİMLERİNİ KAPATMA

Forumda son güncellemeyle beraber telefonunun yavaşladığını söyleyen arkadaşlar oldu ben de güncellemekten vazgeçtim. Ancak yukarıda güncelleme bilgisi hep gözüküyordu. Bu da çok sinir bozucu. Bunun çözümünü adbden com.wssyncmldm adlı programı disable etmek. Ettiğim anda bildirim kesildi ve telefonun biraz daha hızlandığını fark ettim.(sanırım sürekli arkada çalışmasından kaynaklanıyor.) Bu yöntemin güzel bir yanı da şu unistall yaparsanız yarın bir gün güncelleme isteyince tekrardan odinle yazılım atmanız gerekiyor. Ama benim gibi disable ederseniz istediğiniz zaman tek tıkla eski haline döndürmek mümkün. Güncelleme yapmak istemeyen ve güncelleme yaptıkça telefonun yavaşladığını düşünen arkadaşlara tavsiye ederim. Ayrıca adb ile kaldırmanın ne olduğunu bilmeyen arkadaşlar google'a adb ile sistem uygulamalarını kaldırma ve silme yazarsa bilgi edinebilirler. E be cahil yeni mi öğrendin bunu diyen arkadaşlara da burdan selam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bişey

TELEFON GÜNCELLEME BİLDİRİMLERİNİ KAPATMA

Forumda son güncellemeyle beraber telefonunun yavaşladığını söyleyen arkadaşlar oldu ben de güncellemekten vazgeçtim. Ancak yukarıda güncelleme bilgisi hep gözüküyordu. Bu da çok sinir bozucu. Bunun çözümünü adbden com.wssyncmldm adlı programı disable etmek. Ettiğim anda bildirim kesildi ve telefonun biraz daha hızlandığını fark ettim.(sanırım sürekli arkada çalışmasından kaynaklanıyor.) Bu yöntemin güzel bir yanı da şu unistall yaparsanız yarın bir gün güncelleme isteyince tekrardan odinle yazılım atmanız gerekiyor. Ama benim gibi disable ederseniz istediğiniz zaman tek tıkla eski haline döndürmek mümkün. Güncelleme yapmak istemeyen ve güncelleme yaptıkça telefonun yavaşladığını düşünen arkadaşlara tavsiye ederim. Ayrıca adb ile kaldırmanın ne olduğunu bilmeyen arkadaşlar google'a adb ile sistem uygulamalarını kaldırma ve silme yazarsa bilgi edinebilirler. E be cahil yeni mi öğrendin bunu diyen arkadaşlara da burdan selam :)

Package install existing komutu ile silinenleri yeniden yükleyebilirsiniz, benim hazırladığım konunun altında ek bilgi paylaşmıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar sizlerin telefonuda kendi kendine kapanıp açılıyormu, geçen hafta tel kendi kendi ısınıp kapanıp durdu, sonra birden normale döndü, dün akşamda en az 10 kez kapanıp yeniden başladı, sonra normale döndü, bu iş iyice saçma sapan hale gelmeye başladı, 3 sene dolmasına 5 ay kaldı, ilk defa böyle saçma sapan hata oluyor.

Birde ben orj rom kullanmıyorum, onda bile yapmıştı bir ara, daha çok yapıyordu oda, 5 aydır custom romdayım, bir sefer bile yapmadı ama şu 1 hafta içinde en az 20 kez kapanıp ısınıp duruyor. Telefondan çok memnunum ama bu kapanma mevzusu canımı sıkmaya başladı.

Aynı olayı bende yaşıyorum hocam geçen hafta iki kez gördüm kendi kendine açılıp kapandı ve ayrıca dediğin gibi telefon baya ısınıyor ben pil değişimi yapmadım ısınma sorunu pil ile alakalıdır diye düşündüm ki zira pil sağlığı hiç iyi değil ama sanırım yazılımsal Samsung eski telefonların yazılımını resmen sallıyor daha çok güncel telefonlara yoğunlaşıyor

• atila-35 kullanıcısına yanıt
    Pilden değil. 3 sene olmadan pil bitme olmaz. Yurtdisi a50lerde bu haberleri duymaya başladım.

Hocam bende de bu kendini yeniden başlatma durumu oldu. Çok sık telefon kullanan biri değilim ve telefonu alalı 2 yılı geçti. 2 yıl boyunca böyle bir şey olmazken şimdilerde haftada 1-2 kere falan kapatıp açıyor kendini kereta. Ne sıkıntısı var anlayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bişey -- 25 Eylül 2021; 10:20:19 >
  • Aynı sıkıntı bende de var.
    Telefon donuyor, hiçbir etkileşimde bulunamıyorum ve birkaç saniye sonra kendiliğinden yeniden başlatıyor. Tahminimce bir donanımda sorun var.

• Sacrosanct- kullanıcısına yanıt

Donanımda olduğunu sanmıyorum. Yazılımsal bir sıkıntı olsa gerek. Bu zamana kadar yaşamıyordum çünkü.

• Bahsettiğiniz gibi bir sıkıntı hiç yaşamadım bugüne kadar, olsa kesin yazardım.

• Güncelleme bu ay gecikti mi ?

• Evet

• Eylül ayı güvenlik yaması güncellemesi geldi. Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟

• 
Sayfa: önceki 587588589590591
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.