Şimdi Ara

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.264
Cevap
114
Favori
465.721
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PunkBunny

00.00 da başlıyor mu indirim
    indirimler an itibariyle tanımlandı ,kuponla alıcak müşterilerimizin 00:00 beklemesini tavsıye edıyoruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kirikambar

sizin satıştaki ayakkabılarınızın içinde(Sanus 2105) hangi tabanlıklar var acaba? bir de bazı ayakkabılarda farklı isimlendirmeler var, onlar sizin başka firmalara üretiminiz sanırım(darkwood, mp, forza vb) tüm ayakkabılar 59.90'a çekilmiş. hayırlı kazançlar ve kolaylıklar dilerim.
    merhabalar 2105 modelde M300 tabanlıklarımız mevcut , sanus dısındakı markalarda bizim özel ürettigimiz firmalar degildir ancak dısarıdan aldıgımız ürünlerdir , eski sezon ürünler 59.90 TL yeni sezonda aldıgımız ürünler 89.90 TL :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: esnekadim

merhabalar 2105 modelde M300 tabanlıklarımız mevcut , sanus dısındakı markalarda bizim özel ürettigimiz firmalar degildir ancak dısarıdan aldıgımız ürünlerdir , eski sezon ürünler 59.90 TL yeni sezonda aldıgımız ürünler 89.90 TL :)

Alıntıları Göster
    urun.n11.com
    Sanus 2105 Sneaker Memory Foam Erkek Spor Ayakkabı - n11.com
    https://urun.n11.com/gunluk-spor-ayakkabi/sanus-2105-sneaker-memory-foam-erkek-spor-ayakkabi-P260252510

füme hangisi hocam en koyu olan doğru mu ? Beyaz şeritlerin siyah(koyu) olanını istiyorum ama ?

• quote:

https://urun.n11.com/gunluk-spor-ayakkabi/sanus-2105-sneaker-memory-foam-erkek-spor-ayakkabi-P260252510

füme hangisi hocam en koyu olan doğru mu ? Beyaz şeritlerin siyah(koyu) olanını istiyorum ama ?

Alıntıları Göster
    Koyu olan renk Füme , Acık beyaz olan ise Beyaz :)
    hata bizde bir cok üründe altına yazdık bunu atlamışız k.bakmayın ..

• quote:

Koyu olan renk Füme , Acık beyaz olan ise Beyaz :)
    hata bizde bir cok üründe altına yazdık bunu atlamışız k.bakmayın ..

Alıntıları Göster
    fiyat çok güzel 2 tane alıyorum .. eyvallah ..
  • quote:

fiyat çok güzel 2 tane alıyorum .. eyvallah ..

Alıntıları Göster
    Yalandan İndirim Hiç Bir zaman yapmadık ayakkabılar içinde sezon sonu indirimi yaptık bundan dolayı komısyon ıcınde yapabılecegımız en dip fiyata indik umarız kuponlarla cok daha uyguna alır herkes
  • verdik siparişimizi bakalım nasılmış? :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AED07 kullanıcısına yanıt
    nasılmış görücez bizde yorumunuzu sonradan beklıyoruz ?:)
  • 33 TL kupon kullanacak olsak birazı boşta kalıyor hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: leblebi82

33 TL kupon kullanacak olsak birazı boşta kalıyor hocam :)
    fiyatları yükseltelim o zaman 100 TL cıkartalım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 10 Kasım 2019; 23:29:4 >
  • quote:

fiyatları yükseltelim o zaman 100 TL cıkartalım :)

Alıntıları Göster
    29 TL olan ürüne şöyle güzel bir ekleme yapıp forum için 33'ten verebilirdiniz aslında :) Mesela çorap gibi:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: leblebi82

29 TL olan ürüne şöyle güzel bir ekleme yapıp forum için 33'ten verebilirdiniz aslında :) Mesela çorap gibi:)

Alıntıları Göster
    29.90 ikinci üründe %90 indirim var acıkcası o kupondan haberımız yoktu şu dakıkadan sonra müdahale edip yükseltemiyoruz çünkü N11 fiyat yükseltmeyi kapattı , keşke öncesinde bilgilendirebilseydiniz :( çorapta inanın en dip fiyatlardan cıkardık 11.11 özel o konuda emin olabılırsınız :)
  • Neden 45 numara yok :(

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: II. Ceki

Neden 45 numara yok :(
    Ayakkabılarda yok dogrudur üretim kendi elimizde degil fason yaptırıyoruz ayakkabıcılar yapamadıgı içinde malesef şimdilik yok ,M900 tabanlıklarımızda 45-48 numara var bilginize :)
  • 2 adet aldım teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Patik çorap neden uzun çoraptan pahalı bir gariplik yokmu diğerine iki kat kumaş gider 12 li set 134 tl uzunda 99 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercandiler -- 10 Kasım 2019; 23:48:48 >
  • Kargoyu ücretsiz mi yaptınız hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: ercandiler

Patik çorap neden uzun çoraptan pahalı bir gariplik yokmu diğerine iki kat kumaş gider 12 li set 134 tl uzunda 99 tl
    kısa corapta hata var mesajınızla farkettık hızlıca müdahale ediyoruz k.bakmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: gumus299

Kargoyu ücretsiz mi yaptınız hocam
    Ayakkabılarda ücretli kargo tabanlıklarda ücretsiz kargo :)
  • 6 ÇİFT tek hesaptan almaya çalıştığımda sadece 1 tanesi için indirim düşüyor. Bu normal mi : eğer öyleyse aynı hesaptan 2 çift alıp ödeme yapıp sonra tekrar aynı hesaptan 2 çift daha alıp falan filan. Dolayısıyla indirim çekleri yalan olmuş oluyor
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.