Şimdi Ara

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında (183. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.264
Cevap
114
Favori
465.574
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Makas ile kesime uygun ürün özelligini yitirmiyor ancak yıpranma sürecini hızlandırır kesilme yerlerinden normal sartlarda 1 sene gidicek ürün 9 -6 ay gibi süreye inebilir ancak çocuk içinde bu süreler ayak büyüme sürecine denk geliyor tercih sizin ama ihtiyac fazlasını şahsen almam devir ihtiyaç haricinde kalanları stoklayacak bir dönem degil malesef ama tercih yinede sizin tabiki :)

• bizim sipariş kargolanmış, umarım beğeniriz, teşekkürler

• 9,99 + 15 lira kargo. Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında 

iki tane sipariş verdim biri m900 biri karışık olandan ama iki tane daha ekleyecektim kargo bedava oluyor diye de niyeyse vazgeçtim. neise ki iki sipariş için ayrı kargo ücretleri çıkmadı, tek kargo ücreti çıktı o iyi bari.

kargo konusunda cevap geldi, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 31 Mayıs 2022; 12:21:4 >
  • @esnekadim

Merhaba

7 çift almıştım arkadaşımla birlikte

1 çift yanlış numara gelmiştir

Desteğinizi rica ederim

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında
  • 7 çift aldım

sip no: 202133233412

teşekkür ederiz

• 7 adet yapıştırdım umarım iyi çıkar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende 7 tane aldım neden herkes sipariş no yazıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KraL_15 kullanıcısına yanıt

eşleşme hatası olmuş sanırım sizden ricam sipariş numaranızı iletir misiniz yardımcı olalım sorunu çözmek adına :)

• esnekadim kullanıcısına yanıt
    206237513417
    Teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 201436833413

9 tane de ben sipariş verdim komple aileye :)

5 dakika da değişim yapıldı Bu kadar hızlı çözüm süreci beklemiyordum Teşekkürler

• Sipariş Numarası :

201375333418

Hocam 4 adet 40 3 adet de 41 sipariş geçtim. Hem kundura hemde spor ayakkabı giyen biriyim. Ürünler tamamen kundura yada tamamen spor için olanlardan olmazsa sevinirim. Birkaçı spor ayakkabıda kullanılacak model birkaçı da kundura ayakkabıda kullanılacak model olursa tadından yenmez.

• pckopat_doktor kullanıcısına yanıt

Merhablar , mümkün mertebe modellerı karısık yollamaya gayret ediyoruz sizede aynı şekilde karısık modeller gelıcektır umarım istediginiz tarzda gelir :)

• Daha öncede alışveriş yapıp memnun kaldığım bir markaydı. Sanus tabanlıkları dağ yürüyüşünde bot içinde kullandım memnun kalmıştım. Şimdi 7 tane sipariş verdim umarım tek tip gelmez de karışık gelir sipariş numaram: 207511333415

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TITAN -- 31 Mayıs 2022; 17:29:34 >
  • Ayakkabının numarasıyla aynı numara mı olucak seçerken. 10 luk ile 23 tl lik fark ne.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 31 Mayıs 2022; 17:42:27 >
  • TITAN kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, teşekkürler öncelikle, siparişlerin genelinde karışık renk ve karışık model gönderimi yapmaya gayret ediyoruz mümkün mertebe koyu renkler ağırlıklı gitmeye çalışıyoruz ama yinede stok durumu imkaninda hareket ediyoruz malesef stokta ne var bizde net bilmiyoruz :)

• jubeii kullanıcısına yanıt
    Kullandığınız ayakkabı yerli ise kendi numaranız da seçmeniz doğru olacaktır, üretim fazla ürünler diğer ürünlerle aynıdır tek farkı, farklı renk farklı model ve farklı etiket var üzerlerinde onun dışında farklı bir durum yok :)

• Sipariş No: 202579244216.
    1 tanede m900 aldım denemek için

karışık renk gelecek demişsiniz içinde kırmızı olmazsa sevinirim zira hepsi bay olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiRaNTx -- 31 Mayıs 2022; 21:25:51 >
  • TiRaNTx kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun,çok az da olsa kırmızı var stoklarda bir çiftten fazla kırmızı renk eklemiyoruz siparişlere erkeklerde ancak bu satıştaki amaçta hak verirseniz üretim fazlası ürünleri eritmek başka türlü yine stok kalmış olur bizde :)

Çok güzel bir kampanya. Teşekkür ederim.

206991644213 ben de sipariş geçtim. Haddim olmayarak bir soru sormak istiyorum. Sürat Kargo ile çalışmak zorunda mısınız? Yani çok ciddi bir avantajı mı var? Benim nazarımda asla olumlu bir tarafı olmayan, tuhaf bir firma.

• 
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.