Şimdi Ara

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında (174. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.264
Cevap
114
Favori
465.555
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuya dahil olmayan adam kullanıcısına yanıt

45-48 numara ,48 numaradan baslanıp makas ıle 45 numara kadar kesılebılır ısaretlı olarak gelmekte siz daha fazlada kesebılırsınız ancak görsellik anlamında güzel olmayan bir görüntü cıkacaktır bunun yerıne 44-45 numara alırsanız daha dogru olacaktır :)

• Ayağım 45, ama çoraplar 40-44 daha önce aldım çoraplar çok geriliyor daha üst numara yok mu ? Siyah

• esnekadim kullanıcısına yanıt
    44-45 var ama başka satıcı görünüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuya dahil olmayan adam kullanıcısına yanıt

o satıcıyada bız temın edıyoruz stoklarımız az olduğu için kampanyada özel destek aldık kendısınden ürünler yine bizden gidiyor gönül rahatlıgıyla alabılırsınız :)

• :SworD: kullanıcısına yanıt

Malesef 44-47 numarada lacivert renk ve Bej renklerı var ancak bunlarda amazon stoklarında yok amazon listelemesinden kaynaklı atıl stoklarda duruyor satısa uygun degıl

• @esnekadim hocam n11 de fiyat indirseniz olmamı

Aynı fiyata başka yerden satış yaparsanız siyah olandan satın almak isterim :)

• sakalak kullanıcısına yanıt

kargo 20+ komısyon %20 aynı fıyata gelmıyor kı fıyatlar , amazon uygun olmasından dolayı orada kampanya yaptık :)

• :SworD: kullanıcısına yanıt

siyah stoklar yok ıkı renk tek var , lacıvert yada bej almak ıstersenız yardımcı oluruz Dm den ulasmanız yeterlı :)

• Merhaba

43-44 numara giyiyorum. M900 için 44-45 mi uygun olur ?

Günlük kullanım için hangi tabanlığı tavsiye edersiniz ? Önceki mesajlara biraz bakındım fakat meşgul olduğu için hepsine bakamadım.

Edit: M900 için kesim mi yapmamız gerekecek ? 43-44 numara için stokta uygun ölçüde yok herhalde

Edit 2: Başka satıcıda 44-45 varmış, ilk cümlemde sorduğum soru kaldı sadece  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRIENDS -- 18 Nisan 2022; 14:31:36 >
    Teşekkürler, verdim siparişi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FRIENDS kullanıcısına yanıt

Serin Ayakkabı ürün tedarigini biz saglıyoruz stoklarımız tükendigi için kendisinden destek aldık stok anlamında bizdeki ürünlerle birebir aynıdır güvenle alabılırsınız :) 43-42 yada 44-45 numara seceneklerınden bırını almanız gereklı karar sızde beden tablosunu bır kac mesaj gerısınde paylasmıstık dılersenız oraya bakarak daha net sipariş olusturabılırsınız :)

Teşekkürler, 44-45'i tercih etmek daha doğru olacak sanırım :)

Bir sorum daha var.

"...ürünler hammadde itibariyle hepsı aynıdır farklılık yoktur temel farklılık kalıplardır her bir kalıpta topuk yüksekligi ve şekiller degısmektedir ."

Bir mesajınınızda bunu yazmışsınız. A100-M300-M900 için değil mi bu dedikleriniz ? Peki neye göre sipariş vermemiz lazım ? Uzun yürüyüşler için en uygun tercih hangisi olur sizce ?

Hocam merhaba 2 kutu siyah normal çoraptan 1 kutu da bilek siyah çoraptan sipariş verdim fakat siyah patik çorabın 2 sini beyaz yapamaz mıyız yada öyle bir şansımız varmı burdan yazsak :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • FRIENDS kullanıcısına yanıt

M900 model yada 100 model almanızı satıcı olarak önerebılırım ancak kullanıcı deneyımlerı daha dogru olur o yüzden kullanıcı olarak dıger arkadaslardan cevap gelmesı daha dogru olacaktır :)

• fatihLq F kullanıcısına yanıt

Amazon depodan cıkan ürünlere müdahale edemiyoruz malesef amazon kendısı kargo hazırlama sürecini yönetiyor bızden yana olan tarafa müdahale edebiliriz ancak patık coraplarda siyah ve lacıvert renk var onun dısında bır renk yok malesef stoklarda :)

• Kolay gelsin, 43 numara ayakkabı giyiyorum, m900 modelinin 41-42 si var uygun olur mu ayakkabılarıma

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shrike.

Kolay gelsin, 43 numara ayakkabı giyiyorum, m900 modelinin 41-42 si var uygun olur mu ayakkabılarıma

teşekkürler, serin ayakkabı satıcısından 43-42 numara almanız daha dogru olacaktır en azından küçültme ihtimali var ancak 42-41 de büyüme ihtimali yok :)

• Antrasit mevcut, siyah veya laci eklenecek mi?

• serghat kullanıcısına yanıt

merhabalar , siyah ve lacivert renk 150 kutu stokta vardı dün cok hızlı bıttı acıkcası bızde bu kadar hızlı beklemıyorduk stoklarla sınırlı diye kampanya acmıstık ancak talep fazla oldu bundan dolayı 50 siyah ,50 lacivert renk stoklara ılave ıcın amazona yolladık dün itibariyle yarından ıtıbaren stoklara eklenmıs olacaktır :)

• 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.