Siparisi veriyim mi fiyatin düzeltilmesini bekleyim mi size sıkıntısı olacak mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında (136. sayfa)

-
-
Ben de sipariş geçtim az önce 6 adet siyah... Ayakkabı seçenekleri çekici ama sonra deneyeceğim artık onu da...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
44,9 a 1 set alırken kasa önü indirimi olarak çıktı 2.sini 35e almış oldum yüzde 10 indirimde uyguladı 2.ye
10 tl de kupon ve daha önce almadığım ama sitede çok satılan manda derisi kemer ile 115,23e geldi....
ödemeyide hattıma turkcell tl yükleyip paycell mobil olarak yaptım 25 tl paycell den gelecek n11 de geçerli birde paycellden de 2500 puan daha var..
hatta tl yüklediğim içinde bir sürü kampanya aktif oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademcell -- 13 Aralık 2020; 13:7:9 > -
Sipariş verebılırsınız sorun olmaz sonradan iptal olmucaktır aradakı farkı N11 karsılıcak :)
-
En güzeli acele etmeyın fiyatlar bizde cok fazla oynamaz kampanyalar oluyor begendıgınız olursa ekstra o zaman ındırımde olabılır :)
Not: stok erıttıgımız ürünlerde fiyat indirimi olmaz
-
quote:
Orijinalden alıntı: gulhana
Fiyatlama da hata mı var?
İkinci ürüne %10 indirim den daha fazla indirim yapıyor.kasa ürünü diye yukarıda seçeneklerde görülüyor sitede
sepete ekleyince ekstra indirim yapıyor 35 küsür oluyor bazı hesaplarda ben öyle aldım 2.yi
-
quote:
Orijinalden alıntı: esnekadimSipariş verebılırsınız sorun olmaz sonradan iptal olmucaktır aradakı farkı N11 karsılıcak :)
Tamamdır ben duz insanim 6 lacivert 6 siyah aldim:). Böyle tek renk daha kullanışlı oluyor sonraki paketpemelerde de umarım bu seçenekler olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok fazla özel istek geldi mesajlarda bır sonrakıne kesınlıkle eklıcez aksı durumda arka planda iş yükümüz bir haylı artıyor forum sagolsun yardımcı oldu bu anlamda :)
-
ilk kez aldım memnun kalırız inşallah, yorumlarda övüldüğü üzere lastik sıkmıyor ve iz yapmıyordur diye umuyorum.
-
Ben dün attım sepete gri renk...
Şimdi siparişi kontrol ettim siyah olmuş.. Buna dikkat etmedim..
Torpil istiyorum ve hepsini gri istiyorum..
Şeker hastaları başka renk giyemez 😢
Sipariş Numarası 209916439256
MaşaAllah stoklar bu arada hızla eriyor 👍 -
estağfurullah hocam olduğu kadar olmazsa da problem değil :) geçen hafta amcama ayakkabı aldım sizden , daha önceki modelden memnun kalmış onu eskitmeden yenisini istedi :)bizim amcada stokçu cıktı
-
merhabalar , fazla övülmesi sorun aslında bu sefer mükemmellik beklenıyor ve bızı zor durumda bırakıyor bu durum malesef ancak genel olarak kalıtelı bir ürün memnun kalırsınız muhtemelen :)
-
354 modelınden 20 çift alan bir kişi vardı 3 ay önce ve siyah renklerde stogu bitirmişti ,ayakkabıcı mısınız dıye aradık yoo dedı stok yapıyorum ayakkabı cok guzel sonra bulamam dıye bol bol aldım cevreme ve kendıme :) Bazen denk gelıyoruz bu duruma amca da güvenmiş muhtemelen işini saglama almak ıstıyor :)
-
Malesef Torpil herkese geçtigimiz kadar yapabılırız 6 çift gri demek bizi zor durumda bırakır ama 2 çift gride yardımcı olmaya calısıcam :)
-
203257439252 sipariş verdim ama bir de a100 eklemek istedim de fiyatlar hmm yani. Var mı bir indirim onlara da yakınlarda?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
A100 modelımız en pahalı model malesef hmm az kalıyor bıraz ancak fiyat degısıklıgı uzun suredır yok o modelde :)
-
6 adet siyah 208358319253 sipariş numaram, 2 adeti lacivert ile değiştirebilirseniz sevinirim
-
2 paket siyah 2 paket lacivert aldım , teşekkürler kampanya icin 👍 indirim kuponu ile gayet uygun oldu -
not alıyoruz özel ısteklerı ayırdık gun sonunda stok kalması durumunda gereklı eklemelerı yapmaya calısıcaz olmaz ısede kusura bakmayın lutfen :)
-
Kuponlarla bırlıkte daha uyguna gelmesıne sevındık herkese bol kuponlu alısverısler olması dılegıyle :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X