< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 12 Aralık 2020; 15:25:54 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında (134. sayfa)

-
-
bende bir arkadaşa sordum link gönderdim geçmiyor dedi
-
Merhabalar ,bambu çorapları çıkardığımız ilk günden beri hep tek renk kutularımız vardı karışık renk seçeneği 2 bordo 2 mavi 2 gri şeklinde malesef kutuları karıştırıp özel sipariş yaparsak geriye kalan çoraplar satılamaz hale gelir malesef tek renk şeklinde , yazın yeni üretimde 3 lu satış yapmayı düşünüyoruz ancak maliyetler yükselme durumu oluyor bu şekilde de bundan dolayı açıkçası çekiniyoruz alım adedinin fazla olması fiyat uygun olmasını sağlıyor aksi durumda sadece kutu maliyeti 10₺ bunu 3 ile bölmektense 6 ile bölmek maliyetleri daha aşağı gelmesini sağlıyor 😊quote:
Orijinalden alıntı: endülüs_faruki
Karışık renlerden oluşan set yokmu? Yoksa illaki hep siyah hep lacivert almak mecburiyetindemiyiz :( -
efendim ben özel sipariş demedim zaten.
fabrikasyon olarak karışık renk satmayı düşünün bence.
inanın tek renkten daha fazla satacağınızı düşünüyorum.
yanılıyorda olabilirim :)
-
Siyah , Lacivert,Antrasit genelde hep çok satılır ancak Mavi ,Bordo,Gri daha az satılıyor bunlardan 6 çift almak fazla gelebiliyor bir çok müşteriye bundan dolayı karışık kutusunun içeriğini bu 3 renkten yaptık 2 çift şeklinde normalde stoklarımızda bu şekilde karışık renk var ancak kampanya döneminde kapatma kararı aldık sorun olmaması adına açıklama dikkat edilmeden alındığı için iadeler veya değişimler oluyor :) Deneyimleyerek öğrendiğimiz durum bu şimdilik ancak yazın yeni çoraplarda bunu biraz daha farklılaştırabiliriz 😉 -
-
Not almıştım şimdi siyahtan sipariş verdim. 2 tanesi gri olsa daha iyi olur.
Benim gibi 4 siyah 2 gri isteyen iki arkadaş daha varsa onlar da yazsın.
Müsait olursanız üç kişiye öyle gönderirsiniz belki.
Sipariş no 208583319251
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
merhabalar öncelıkle hayırlı olsun not alıcaz siparişinizi ayrıca tutucaz yardımcı olmaya çalışcaz :)
-
Sipariş Numarası 209916439256
Ferhat beyin indirimli hesabından 2 paket 1 dz ve spor ayakkabısı köpüğü siparişi verdim. 👍
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Köroğlu_ -- 13 Aralık 2020; 11:41:31 > -
sipariş numaram: 209124439255
4 siyah 2 gri banada uyar gerekirse bu şekilde gönderebilirsiniz
-
Selamlar, sizden ilk siparişi vermek şimdi nasip oldu; siyah ve antrasit renk çorap ve birkaç ürün daha aldım.
Yukarıda Ozann arkadaşın ricasındaki gri renk, ürün satış sayfasındaki antrasit mi yoksa farklı mı?
-
Hayırlı olsun teşekkürler :)
-
Bir çorap konusu 2500 mesaja nasıl ulaşmış, çok ilginç vesselam..
Konu sahibini tebrik ederim 😊 -
Selamlar, konuyu yeni gördünüz sanırım. Konuda bir tek çorap satılmadı; uzun zamandır tabanlık, ayakkabı gibi ürünler de pek çok kez kampanyadaydı. Ürünlere dair fikir alışverişi de yapıldı; önceki sayfaları incelerseniz kullanıcı deneyimlerinden de bahsedilmiş. Alanlar satıcı ve ürünlerden memnun ki, konu bu kadar sayfaya ulaşabilmiş.
-
aslında 6 antrasit aldım ama 3 siyah 3 antrasit olursa çok sevinirim olmazsa da kısmet :) sipariş numaram 204313319258
-
Kaliteli bir satıcı/firma olduğu için olabilir mi? :) İş ahlakı yönü olsun, insanlığı olsun, vizyonu olsun üstlerine tanımam. Gözümü kapatıp alışveriş yapacağım tek yer der geçerim.quote:
Orijinalden alıntı: drangela61
Konu sahibini tebrik ederim 😊 -
quote:
Orijinalden alıntı: serciozsipariş numaram: 209124439255
4 siyah 2 gri banada uyar gerekirse bu şekilde gönderebilirsiniz
Gri renklerı karısık kutusunda 2 çift şeklinde sanırım herkes grileri alıp bordo ve mavılerı bıze bırakıcak :))
-
gri renk ürün listesinde hıc yok gördügünüz antrasit
acık renk gri koyu renk antrasit renk :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: drangela61
Konu sahibini tebrik ederim 😊2 yıl boyunca size bugün ulaşabildik demek ki henüz daha çok 2500 yorumlara ihtiyaçımız var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X