Şimdi Ara

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.264
Cevap
114
Favori
465.620
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • stevenashty kullanıcısına yanıt
    not aldık stok durumuna göre mavı göndermeye çalışıcaz söz vermiyoruz :)
  • leblebi82 L kullanıcısına yanıt
    teşekkürler :)
  • portakal kullanıcısına yanıt
    notumuzu alıyoruz teşekkürler :)
  • kirikambar K kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun sadece kendınızı düşünmediginiz içinde ayrıca teşekkürler :)
  • aeo A kullanıcısına yanıt
    stoklarımız sınırlı dıger arkadaslarında özel ısteklerını not alıyoruz umarım stoklarda vardır ,bundan dolayı söz vermemekle bırlıkte not aldık :)
  • Atsız_74 kullanıcısına yanıt
    merhabalar M900 modelımızde 43-42 /44-45 numara bulunmakta dılersenız bırdaha degerlendırıp mesaj atın bu sekılde not almak ıstemıyoruz :)
  • teknolojikbocek kullanıcısına yanıt
    teşekkürler :)
  • iskenderce kullanıcısına yanıt
    sizin nazarınızda diger arkadaslarada söylıyelım ,muazzam bır beklentıye gırılmesse konfor saglıyor ancak beklentıyı cok yukarda tutarsanız paranıza yazık etmıs olursunuz , sadece tabanlık görevı bır yere kadar kullanılan corap kullanılan ayakkabıda önemlı faktörlerden sadece kurtuluşu tabanlıktan beklemek dogru olmaz :)
    sipariş numarası hatalı secımde yada ek secımde not alabılmek adına istemiştik ancak üstte kalınca yazımız gerıye sadece sıparıs numarası bırakma olayı kaldı :)
  • yuemyusuf044 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar notumuzu aldık 1 çift siyah 1 çift kırmızı cıkıs olacak , patık coraplar ıcın bu dedıgımız gecerlı sıparısınızı detaylı ınceledıgımızde patık aldıgınızı görüyoruz bu sebeple dedıgımız gıbı 12 çift çıkışı olacaktır :)
  • pacosbil P kullanıcısına yanıt
    not alıyoruz tamamı grı olarak cıkacaktır :)
  • yasimboo Y kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: esnekadim

not alıyoruz tamamı grı olarak cıkacaktır :)
    Hepsini gri seçmiştim zaten sadece numaraları yanlışlıkla 42-43 seçmiştim. Onlar 41-42 olursa çok sevinirim. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pacosbil

Hepsini gri seçmiştim zaten sadece numaraları yanlışlıkla 42-43 seçmiştim. Onlar 41-42 olursa çok sevinirim. Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    tamamdır :) Not defterımız 10 sayfadan fazla doldu baya özel istek cıktı gecen sene özel istekleri almadık aynısı olmasın dedık ama bu seferde arka planda ciddi bir iş yükü bindirdi seneye kesınlıkle özel istek almıcaz kargo cıkıslarımız yarı yarıya düştü özel isteklerden dolayı umarız sorunsuz ulasır istekler ,hata olacaktır baştan söylıyelım minumum sevıye olması için elimizden geleni yapıyoruz hata olan arkadaşların geri dönüş yapması yeterlı olacaktır :)

• Siparis numarasi 204834222386
    42-43 siyah olarak 2 adet siparis verdim.
    Kolay gelsin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 alana 1 bedava devam ediyor mu

• emrecan1907 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler ,hayırlı olsun :)
  • 209792622386 sipariş numaram
    Şimdi 1+1 olarak mı gelecek ?

• quote:

Orijinalden alıntı: esnekadim

teşekkürler ,hayırlı olsun :)
    hocam nike 42 giyiyorum. ayakkabının boyuna göre mi ayağımızın boyuna göre mi ölçeliyim? m900 alacağım.41-42 mi 43-42 mi alsam?
  • esnekadim kullanıcısına yanıt
    Bir çift 43 bir çift 44 seçme şansımız yok mu hocam? Eğer yoksa bu saçma olmuş biraz. Numara sisteminizi değiştirseniz daha iyi olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.