Şimdi Ara

★| OnePlus 6T |★ [ANA KONU] (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.137
Cevap
41
Favori
183.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kermit

Çin'de fiyat 450 dolara düşmüş, darısı başımıza
    https://www.gsmarena.com/oneplus_6t_gets_cheaper_in_china-news-36428.php
    Cinde dolar olarak düşüyor burada dolar çıkıyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: runorunoruno

Evet bugün hiç beklenmedik bir şekilde telefonumun şarjı %65-70 seviyelerindeyken kendi kendine kapanmış (kendi halinde duruyordu kapalı bi yerde), en ufak bi yaşam sinyali yok telefondan; ne titreşim ne bi ses, sıfır. Şimdi soruya gelelim; ben bu cihazı Aralık 2018'de Amazon.de'den aldırttım tanıdığıma yani garanti sadece Avrupa'da geçerli diye biliyorum, ne yapmamı önerirsiniz? Sorunun anakarttan kaynaklandığını düşünüyorum bu arada çünkü şarja takdığım halde telefonun ne ekranı açılıyor ne bi ses/titreşim veriyor. Görüş ve önerilerinizi bekliyorum.
    Cok gedmis olsun.benim de telefonum ilk sefa bugun takildi reset attim telefona.
  • Daha dün 6t sahibi olduk hayırlısı ile. Acaba ekran kapalı iken saati devamlı gösterecek şekilde nasıl ayarlıyoruz? Ve çok pil yiyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: fantan

Daha dün 6t sahibi olduk hayırlısı ile. Acaba ekran kapalı iken saati devamlı gösterecek şekilde nasıl ayarlıyoruz? Ve çok pil yiyor mu
    Öncelikle hayırlı olsun.Maalesef sürekli açık kalma özelliği yok ya dokunarak yada cihazı durduğu yerden almak suretiyle ekran geliyor
  • barisx3 kullanıcısına yanıt
    Telefoncular takar.
  • ★| OnePlus 6T |★ [ANA KONU]

Yine guzel rakamlar geliyor masallah :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yyucel -- 10 Nisan 2019; 2:0:30 >
  • GSMArena.com
    OnePlus 7 Pro appears in the wild, might be the company's 5G phone
    https://m.gsmarena.com/one_plus_7_pro_appears_in_the_wild_likely_one_pus_5g_phone-news-36466.php

Oneplus7 pro

• eralp08 kullanıcısına yanıt
    linkteki 2. fotoğrafta cihaz hakkında olan yerde cihazın resmi 6t ile aynı sahte olma ihtimali var.
  • Arkadaşlar ikinci hattımı taktım, arama yaparken görüyor ikisini de hangisi ile arayacaksın diye soruyor. İkinci hattımı seçince, mobil ağ kullanılamıyor diyor, neden olabilir acaba?

Bir de buna gcam nasıl kuruluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantan

Arkadaşlar ikinci hattımı taktım, arama yaparken görüyor ikisini de hangisi ile arayacaksın diye soruyor. İkinci hattımı seçince, mobil ağ kullanılamıyor diyor, neden olabilir acaba?

Bir de buna gcam nasıl kuruluyor
    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=137598589

Gcam en stabil surumu ve kurulumu burda eksiksiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yyucel -- 10 Nisan 2019; 17:5:50 >
  • ★| OnePlus 6T |★ [ANA KONU]
    ★| OnePlus 6T |★ [ANA KONU]

Almış olduğum 2 kılıf ve 1 ekran koruyucu
    Akıllıphone adresinden aldım

• nemkate kullanıcısına yanıt
    Hiç alışamazsan bile poco launcher kullanırsın mesela. Ya da illaki mi launcher vardır

• TRY 4 50%OFF | Yüksek Kaliteli 9 H 2.5D Tam Kapak Temperli Cam Için Bir Artı 6 T 6 3 T 3 5 5 T Ekran Koruyucu Temperli Cam film koruma Kılıf
    aliexpress.com
    US $0.99 29% OFF|High Quality 9H 2.5D Full Cover Tempered Glass For One Plus 7 6T 6 3T 3 5 5T Screen Protector Tempered Glass Film Guard Case-in Phone Screen Protectors from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
    http://dhbr.co/bs0T

şiddetle öneririm mükemmel uyumlu, bugün korka korka uyguladım parmak yağ gibi kayıyor
    2 adet daha sipariş verdim yedek kalsın ☺️

• quote:

Orijinalden alıntı: barisx3

TRY 4 50%OFF | Yüksek Kaliteli 9 H 2.5D Tam Kapak Temperli Cam Için Bir Artı 6 T 6 3 T 3 5 5 T Ekran Koruyucu Temperli Cam film koruma Kılıf
    http://dhbr.co/bs0T

şiddetle öneririm mükemmel uyumlu, bugün korka korka uyguladım parmak yağ gibi kayıyor
    2 adet daha sipariş verdim yedek kalsın ☺️
    Kalın cam olanlardan mı dostum bu?

• bahadirgurcan B kullanıcısına yanıt
    aynen kalın çok tatlı oturdu lakin ortada ekran koruyucu sıvısı vardı o kaldı gider diyolar bir iki güne, dokununca oynuyor sıvı ☺️ ama ekrana oturma süper

• Arkadaşlar merhaba ben de 6t McLaren alarak aranıza katıldım acil olarak kılıf ve ekran koruyucu lazım elinde fazla olan varsa İstanbul içi alabilirim

• celll C kullanıcısına yanıt
    Kardesim ne istedigine bagli ben ince seffaf kullaniyorum microcase gittigidiyor uzerinden aldim gayet memmunum telefonu buyutmuyor

• yyucel kullanıcısına yanıt
    Kaç günde geliyor hocam sen de fazla varsa alabilirim PM den yazabilirsin.

• Dostlar,
    Cihaza güncelleme bilgisinin ne zaman geleceğini bilen var mı.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ronin1453 -- 11 Nisan 2019; 16:53:16 >
  • bahadirgurcan B kullanıcısına yanıt
    Mate 20 aldım hocam

• 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.