Bildirim
★| OnePlus 6T |★ [ANA KONU] (87. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
herhangi bir ayar var mi ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır olduğu gibi ama rutin şekilde şarja takarım %15-20 arası takarım %100 olana kadar çıkarmam. Bugüne kadar böyle kullandım hep
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
valla gayet iyi degerler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben o kadar ekran süresi alamıyorum. Cihazı 1 aylık aldım mclaren edition. Genel olarak tüm ihtiyaçlarımı karşılıyor ama o kadar ekran süresi alamıyorum açıkçası. Enteresan.. Ekran parlaklığı otomatikte ama benim ?
Cihaz ile alakalı, şu uygulamayı kurun ya da vb tavsiye edebileceğiniz şeyler varsa memnun olurum. -
Söylediğiniz konuya bir yorum yapamayacağım ama 1 hafta önce Oneplus aldım, telefon Amoled ve güya çok parlak denmesine rağmen güneş altında ekran okunmuyor, oyna benim Huawei Mate 9 gibi 2 yaşındaki telefonum güneş altında ultra parlak modunda çok rahat okunabiliyor. Oneplus güzel, hızlı ama ne pil ömrü ne de parlaklık konusunda Mate 9 'a bile yetişemiyor. Huawei bir başka gerçekten...quote:
Orijinalden alıntı: sahrud83
Merhaba arkadaşlar, cuma gününden bu yana 6T 8/128 parlak siyah A6013 kullanıyorum. Ankara'da bir arkadaştan elden aldım sıfır Kanada'dan alınma. 5 günlük kullanım sonucu yorumlarım; Tasarımı, elde tutuşu, ekran boyutu süper, inanılmaz hızlı kasma donma takılma yok, şarjı harika kullanım 40 ekran süresi 10saat aldım. Genel olarak çok memnunum ancak ekran parlaklığı konusunda tereddütlerim var.Parlaklık seviyesini orta yaptığımda karanlık kalıyor %70-80e getirince normalleşiyor.Diğer akıllı telefonlarla kıyasladığımda durum bu, aynı cihazla kıyaslama şansım olmadı. Oneplus 6T'ler mi böyle? Benim cihazda mı sıkıntı var?Yoksa ayarlardan mı? Var mıdır fikri olan veya sizler de durum ne?
-
Arkadaslar kutudan cikan kilif telefonu guzel koruyor fakat cok kaba yapiyor. Ultra ince kilif kullanan var mi ya da onerisi olan? -
Ben yarın isim için büyükçekmece ye gideceğim dönüşte akıllıphone diye bir firma var oraya gidip bir kaç kılıf bakacağım.quote:
Orijinalden alıntı: yyucel
Arkadaslar kutudan cikan kilif telefonu guzel koruyor fakat cok kaba yapiyor. Ultra ince kilif kullanan var mi ya da onerisi olan?
Pazartesi günü hem biraz dolaşmak birazda yürüyüş için Eminönü gittim Doğubanka çıktım meşhur zaza han vardır orada kılıfçılar pasajı var ve kocaman bir cadde 6t kılıfı 1 adet bile bulamadım :)) daha sonra buradan vapur ile Kadıköye geçeyim orada bakayım bari dedim ama gitmeden telefon açayım 2-3 yere boşuna gitmemiş olayım. Telefon açtım hiç bir telefoncuda yok. Sadece internette var oradan alın diyor herkes.
İnce kılıf yarın alcam aldıktan sonra yorum yaparım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
www.akilliphone.com
Oneplus 6t ultra slim kamera korumalı şeffaf silikon kılıfhttps://www.akilliphone.com/incele/oneplus-6t-ultra-slim-kamera-korumali-seffaf-silikon-kilif-100758
www.akilliphone.com
Oneplus 6t kamera korumalı ultra koruma silikon kılıfhttps://www.akilliphone.com/incele/oneplus-6t-kamera-korumali-ultra-koruma-silikon-kilif-100664
-
Baktim bunlara ama ultra ince demis mm fln yazmayinca 0.2 mm yazilan bir kilif aldim gittigidiyor uzerinden. Siz de akilli phone dan aldiginizi deneyimleyip fotograflaryip yazarsaniz cok sevnirim. Benim kiliflar da gelince ben de paylasicam deneyimleri.quote:
Orijinalden alıntı: GuitarxtanbuLwww.akilliphone.com
Oneplus 6t ultra slim kamera korumalı şeffaf silikon kılıfhttps://www.akilliphone.com/incele/oneplus-6t-ultra-slim-kamera-korumali-seffaf-silikon-kilif-100758
www.akilliphone.com
Oneplus 6t kamera korumalı ultra koruma silikon kılıfhttps://www.akilliphone.com/incele/oneplus-6t-kamera-korumali-ultra-koruma-silikon-kilif-100664
-
Aslında ebuy AliExpress de çok güzel kılıflar var cesaret edip alıcam şunlar bir gelsinquote:
Baktim bunlara ama ultra ince demis mm fln yazmayinca 0.2 mm yazilan bir kilif aldim gittigidiyor uzerinden. Siz de akilli phone dan aldiginizi deneyimleyip fotograflaryip yazarsaniz cok sevnirim. Benim kiliflar da gelince ben de paylasicam deneyimleri.
Alıntıları Göster
Ben aliexpressten orjinal oneplus kiliflarndan alicam bir sure sonra gayet sik duruyor gormussunuzdur.quote:
Orijinalden alıntı: GuitarxtanbuL
Aslında ebuy AliExpress de çok güzel kılıflar var cesaret edip alıcam şunlar bir gelsin
Alıntıları Göster
Bende telefonu yeni aldım kilitsiz kullanıyorum her an düşecek gibi elimden.ondan korkuyorum idarelik 1-2 tane alayım sonra getirtirim diye düşündümquote:
Ben aliexpressten orjinal oneplus kiliflarndan alicam bir sure sonra gayet sik duruyor gormussunuzdur.
Alıntıları Göster
Bende 6t 8/128 purple istiyorum ancak güven sorunu ve satıcıları bilmediğim için istediğim telefonu alamıyorum en son giidp kvkli mavi mi8 alacam.
-
İlk mesajı toparlayalim mi hocam ? Kullananlar v.s. telefon hakkında
Karanlık modda kullanırsanız güneş altında zor okunuyor gerçekten ama normal beyaz temayı kullanırsanız gayet okunaklı en azından benim için. Ha daha parlak olabilir miydi evet ama şuan ki parlaklık değerleriyle gayet kolay okuyorum ben
Güvenilirler var.Alan arkadaşlarımız var çünkü.quote:
Orijinalden alıntı: mecom33
Bende 6t 8/128 purple istiyorum ancak güven sorunu ve satıcıları bilmediğim için istediğim telefonu alamıyorum en son giidp kvkli mavi mi8 alacam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RioDeJaneiro -- 4 Nisan 2019; 11:47:58 >
https://www.hepsiburada.com/spigen-oneplus-6t-kilif-liquid-air-black-k07cs25308-p-HBV00000H7WW0?magaza=Hepsiburadaquote:
Orijinalden alıntı: stackman
Telefonu daha almadım 1 ay içinde alacağım o nedenle aliexpress üzerinden nillkin almayı düşünüyorum 55 liraya iyi midir?
Buda indirimde şuan
Bana özel mesaj atın cihazı temin ederim size senelerdir alış veriş yaptığım birisi var bir sürü de referansı varquote:
Orijinalden alıntı: mecom33
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X