Şimdi Ara

★| OnePlus 6T |★ [ANA KONU] (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.137
Cevap
41
Favori
183.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yyucel

Kardesim burasi da internet burda da gercek kullanici yorumlari var hem de uzun sureli kullanan bir cok insan var. Bizzat kullanicilara sorup bilgi alman cok daha mantikli olabilir :)

Alıntıları Göster
    O yüzden buraya sordum zaten :)
  • Global sürüm ile çin sürümünün şarj soketi hariç hiç bir farkı yok değil mi arkadaşlar ? Mesela Netflix ikisinde de fullhd çalışıyor mu yani L1 sertifikası varmı ve band 20 varmı çin sürümünde ? Ve son olarak mi 8 6/64 4 aylık chiaz ve garantili takas düşünen özelden yazabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 0quz28 0 kullanıcısına yanıt
    band20 var hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0quz28

Global sürüm ile çin sürümünün şarj soketi hariç hiç bir farkı yok değil mi arkadaşlar ? Mesela Netflix ikisinde de fullhd çalışıyor mu yani L1 sertifikası varmı ve band 20 varmı çin sürümünde ? Ve son olarak mi 8 6/64 4 aylık chiaz ve garantili takas düşünen özelden yazabilir
    Netflix sorunsuz calisiyor UHD paket var bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yyucel kullanıcısına yanıt
    test pattern videosunu açarak test edebilirmisiniz 1920x1080p çözünürlüğe çıkıyor mu diye ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0quz28 -- 1 Mayıs 2019; 22:52:40 >
  • Merhaba arkadaşlar, İstanbul semers iletişimden oneplus 6t alan oldumu kargoyla. Şu anda en uygun sıfır kayıtlı fiyatı sahibindende orası görünüyor. Kendilerine sorduğumda cihaz A6010 modeli yazılım global dediler. Bu şekilde almamda bir sıkıntı olur mu? Bildiğim kadarıyla A6010 çin versiyonu. Bir de Semers güvenilir bi dükkan mıı?Cevaplar için Teşekkürler

• eduham E kullanıcısına yanıt
    Ben oradan aldım hocam sahibini tanıyorum kardeşime de poco f1 almıştık oradan ilgileniyor kendi sattığı ürünler ile şimdilik bir yanlışını görmedim.

• quote:

test pattern videosunu açarak test edebilirmisiniz 1920x1080p çözünürlüğe çıkıyor mu diye ?
    Nasil yapacagim anlatirsaniz yapayim.

• eduham E kullanıcısına yanıt
    Yukarida da yazmistik ordan alan bir cok kullanici var forumda kimse bir sikinti yasamadi. Cogumuzun telefonu da a6010 problemsiz kullaniyoruz.

• quote:

★| OnePlus 6T |★ [ANA KONU]

İlk videoyu sorunsunsuz oynatti, sanirim bundan bahsediyorsunuz?

• yyucel kullanıcısına yanıt
    hocam tamamdır teşekkürler zaten videoyu açmadan hd yazısı çıkmış netflix ekranında bu arada videoyu açtığınızda sağ üst köşede hangi kalitede oynattığını görebilirsiniz zamanla internetinizin el verdiği kadarı ile en yüksek seviyeye çıkar bu şekilde farklı farklı cihazları veya 4k tvleri test edebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0quz28 -- 2 Mayıs 2019; 0:28:9 >
  • 0quz28 0 kullanıcısına yanıt
    Saolasin hocam, baktim simdi telefonda hd sonra tabletimdr denedim ipad air 2 onda 4k kaliteye cikiyot yukardaki degerler

• İzmirde imei atabilen işini düzgün yapan bir yer öneren var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: eduham

Merhaba arkadaşlar, İstanbul semers iletişimden oneplus 6t alan oldumu kargoyla. Şu anda en uygun sıfır kayıtlı fiyatı sahibindende orası görünüyor. Kendilerine sorduğumda cihaz A6010 modeli yazılım global dediler. Bu şekilde almamda bir sıkıntı olur mu? Bildiğim kadarıyla A6010 çin versiyonu. Bir de Semers güvenilir bi dükkan mıı?Cevaplar için Teşekkürler
    Ben de bugün oradan almayı düşünüyorum, aynı merakı taşıyorum
  • İmei atılmış kullanan arkadaşlar,herhangibi şebeke kaybı - çekmeme vs vs aramada ses kaybı internet hızında 4g kaybı güncelleme sıkıntısı yaşayan varmı? Yoksa sorunsuz çalışıyor mu bu bahsettiklerim?

• Ben 2 aydir hic bir problem yasamadan kuaniyorum, sizde durum nedir?

• eralp08 kullanıcısına yanıt
    Dostum Çankaya ya gidip bakman lazım membahı orası biliyorsun.Hatta 1001 mi 2001 mi aksesuar diye bir dükkan var onun üstünde bir telefoncu vardı bu işlerle uğraşan istersen bak oaralara.
  • regasoft kullanıcısına yanıt
    Eyvallah bakacağım

• Ben de bugün Semers İletişim'in Mecidiyeköy şubesinden elden teslim alarak aranıza katıldım. A6010 modeli. Kutu içerisindeki şarj aleti çin uyumluydu dolayısıyla dönüştürücü ile kullanacağım. Bu performansı etkilemez herhalde? Bir de dostlar daha öncesinden iphone kullanıyordum whatsapp konuşmaları yeni telefona nasıl aktarabilirim?
  • Diabolic13 D kullanıcısına yanıt
    Oncelikle hayirli olsun dostum gule gule kullan. Fiyat olarak tam.ne kadara aldin kayit kosullarini nasil.hallettin? Donusturucu hic bir sorun cikarmaz bir cogumuz oyle kullaniyoruz 👍

• 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.