Şimdi Ara

BMW 3 serisi (G20) (1551. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
31.100
Cevap
455
Favori
2.364.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15491550155115521553
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

%6 + %4 diye gecen bir arkadas yazmıstı.

• wapcep_scrol W kullanıcısına yanıt
    Git mercedes eserisi al kardeş ; 5 serisi tutulmadı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • merhabalar, simit değişimi onayı verilmiş ( yurtdışı ) sipariş verilmiş. çok şükür servis kabul etti hatasını.

szl parcasıda değişecek artık ikisini aynı anda değiştircem simit gelince. ses hakkında tekrar yazarım işlem sonrası :)

kapı menteşelerinden fazla ses geliyor açıp kaparken sizde durumlar nasıl arkadaşlar? yağlama konusunda önereceğiniz yöntem/ürün var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MOMO38 M kullanıcısına yanıt

Ben WD-40 kullanıyorum.

• MOMO38 M kullanıcısına yanıt

wd40 temizleme için kullanılabilir ama sonrasında uygun gres sürülmeli lityum bazlı beyaz gres en iyisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcanerg -- 9 Temmuz 2025; 13:26:4 >
  • kelmahmutcüce K kullanıcısına yanıt

BMW 5 serisi avrupada mercedes E satışlarını ilk kez geçti bu kasa ile diye biliyorum.

• mcanerg M kullanıcısına yanıt

kapı menteşelerinde de yapılır mı ?

Engelle geç troll bu

• 2024 refresh makyajlı Msport aracım var. 20,000km. Galerinin birine V90 ile takas sordum. Benim araca 3.025.000₺ değer biçti 😆. Adam tek takasta 500-600bin kar peşinde sanırım. Hala inanamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saylam06 -- 9 Temmuz 2025; 15:37:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SirrealsQ kullanıcısına yanıt

onun için önerdim zaten

• Saylam06 kullanıcısına yanıt
    Galerilerin bakış açısında normal
    v90 satabilecegi fiyatın yüzde 10 civarı altından aldi kar etmek icin yuzde 10 fiyata koydu piyasada satilabilir fiyata getirdi. Yuzde 10 cepte,
    tekrar sizin aracinda bekleme süresi ve kar için yüzde 10 toplam yüzde 20 kar , senin araç 3400+3500 ediyorsa piyasa da oda onu o fiyata satabilirim diye bakıyor. Galeri mantığı net piyasada satacak sonuçta 3 milyon baglayacak iki ay satamasa 250k alternatif zararı var. Önceki araç ne kadar bekledi bilmiyoruz yeni aldıysa ne ala 2-3 aydır bekliyorsa kar gitti.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Saylam06 kullanıcısına yanıt
    V90ım olsa elden çıkarmak için anında takas ederdim:) aylardır satamadığına eminim..

• aracınızı kendiniz satıp gidip volvo'yu almak çok daha mantıklı. galerinin ölü fiyat vereceği çok belli. v90 yavaş satılır ama sizden aldığı g20'yi çok kısa sürede nakite çevirebilecek.

Selamlar. Aynı ses bende de mevcut; kütür kütür açılıyor kapılar. "Servis yağladık," dedi. Ses devam ediyor. Siz bu uygulamayı deneyip sonuç aldınız mı?

• Merhabalar 2023 lci aracımda son 1 aydır gaza basınca arkadan özellikle sağ arkadan bir uğultu geliyor. Gazı bırakınca kesilip normal yol gürültüsüne dönüyor. Sebebi ne olabilir acaba yaşayan var mı?

• druc kullanıcısına yanıt
    Ugultu yüksek gaz basincinda geliyorsa
    kapı conta , kelebek cam çevresindeki kacirmalardan kapı ayarlarindan olabilir.
    Bir göz kontrolu yağlama ayar gerekebilr bunlar gecirmezse lastik ve çevresi kontrolü alt takim kontrolü lazım ciddi uğultu varsa.

• ozc.elk. O kullanıcısına yanıt
    Evet uğultu sadece gaza basınca geliyor. Gazı bırakınca tamamen kesiliyor. Gözle görünür bariz bir şey yok ama yine daha ayrıntılı bakayım

• druc kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam uğultu bir yerden geliyor dediğiniz için ayar olarak belki kolay cozersiniz diye umut ediyorum. ses aslinda yayiliyorsa arkada ve çok barizse tabi o zaman ustaya gösterip alt takım difiransiyel , rulman vs kontrole kadar gider tabi.

• Harita icin 2025 guncellemesi gelmis

BMW 3 serisi (G20)
  • 
Sayfa: önceki 15491550155115521553
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.