Şimdi Ara

★ General Mobile GM 9 Pro ★ ANA KONU ★ Android Q Beta Kayıtları başladı! (307. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.819
Cevap
88
Favori
328.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Xiaomi dosya yoneticisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google Files fazlası ile yeterli geliyor bana baskasina ihtiyaç duymuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanercskn -- 19 Ekim 2019; 15:24:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twitter ve pinterest gibi uygulamaları WiFi ile açmama sorununu çözen oldu mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrys11

Twitter ve pinterest gibi uygulamaları WiFi ile açmama sorununu çözen oldu mu?
    Bende bu sıkıntı yok hocam hem evde hem de işyerinde wifi ile girebiliyorum.

• tanercskn kullanıcısına yanıt
    Gm 4G var evde.O bu dediğim uygulamalara girerken ben vpn ile girebiliyorum.Sebebini de bilmiyorum.Birisi yardımcı olabilirse çok müteşekkir olurum vallahi
  • Bluetooth bağlıyken YouTube dönüyor ve level u ile kullanıyorum sürekli bağlantı kopuyor. Tek simli versiyonda sorun yoktu çift simde bu sorun var. Servislik mi şimdi bu cihaz?

• Bu son guncellemeden sonra gps performansi sanki dustu. Yandexde arada beni rotadan cikti olarak gormeye basladi.

• Arkadaşlar merhaba, eşimden sonra kendime de aldım. 1 ay arayla aldığım bu cihazda şarj adaotorunun üst kısmı kırmızı geldi, dikkatimi çekti.
    Bir sorum olacak;

Galeriden bir fotoğrafı seçip paylaş simgesine tıklayınca en üstte bulunanlar Google üzerinden paylaşıyor fotoğrafı. Normalde, whatsapptaki sık kullanılanlar çıkardı orada (eski telde). Bunun bir çözümü var mı?

Bir de rastgele iki ozellik farkettim, biliniyordur muhtemelen de, benim gibi yeni alanlar ya da forumda rastgelmeyenler için yazayım
    1- alarma girmek için menüden saate girmek yerine, bildirim çubuğunu hafif indirip sol üst köşeye (saatin üzerine) tıklayınca doğrudan alarma giriyor.
    2- çift pencere. Uygulamalar arasında geçiş tuşuna (kare tuşa) basınca çift pencere olarak kullanılabiliyor.

• 1,5 aydır kullanıyorum telefonu genel anlamda memnunum ama arada bir sesim kesik gidiyor karşı tarafa. Çözüm nedir. Sizde de bu sıkıntı var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: ysava

1,5 aydır kullanıyorum telefonu genel anlamda memnunum ama arada bir sesim kesik gidiyor karşı tarafa. Çözüm nedir. Sizde de bu sıkıntı var mi
    Esiminkini aldığımızda bu sorun vardı, hatta video kaydı yaparken kaynaktan uzaklaşınca da ses kesiliyordu. Servisle görüştüm, güncellemeleri yaptıktan sonra fabrika ayarlarına dönünce düzeleceğini söylemişti.

Her iki telefon için de sorun çözüldü.

• Jester61 kullanıcısına yanıt
    apk paylaşabilirmisin ?
  • Artyom A. C. kullanıcısına yanıt
    Çözümünü bulabildiniz mi ? Canı sıkmaya başladı artık
  • ysava Y kullanıcısına yanıt
    Android 9 yükleyin ve flashın yanındaki mikrofona bant yapıştırın.

• Emrys11 kullanıcısına yanıt
    Hayır

• Bu karanlık tema nasıl aktif ediliyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Frk_Plt

Bu karanlık tema nasıl aktif ediliyor?
    9 da düzgün çalışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

9 da düzgün çalışmıyor.

Alıntıları Göster
    Ben hiç açamadım bile
    Zaten beğeneceğimi düşünmüyorum ama bir denemek istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Frk_Plt

Ben hiç açamadım bile
    Zaten beğeneceğimi düşünmüyorum ama bir denemek istedim.

Alıntıları Göster
    Gayet başarılı ve pil konusunda extra iyileşme oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

Gayet başarılı ve pil konusunda extra iyileşme oluyor.

Alıntıları Göster
    Peki nasıl yapılır bu, bir denesem?
    Ayarlara baktım ve iki yer gördüm. İkisini de seçtim ama hiç değişiklik olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: msunlu

Arkadaşlar merhaba, eşimden sonra kendime de aldım. 1 ay arayla aldığım bu cihazda şarj adaotorunun üst kısmı kırmızı geldi, dikkatimi çekti.
    Bir sorum olacak;

Galeriden bir fotoğrafı seçip paylaş simgesine tıklayınca en üstte bulunanlar Google üzerinden paylaşıyor fotoğrafı. Normalde, whatsapptaki sık kullanılanlar çıkardı orada (eski telde). Bunun bir çözümü var mı?

Bir de rastgele iki ozellik farkettim, biliniyordur muhtemelen de, benim gibi yeni alanlar ya da forumda rastgelmeyenler için yazayım
    1- alarma girmek için menüden saate girmek yerine, bildirim çubuğunu hafif indirip sol üst köşeye (saatin üzerine) tıklayınca doğrudan alarma giriyor.
    2- çift pencere. Uygulamalar arasında geçiş tuşuna (kare tuşa) basınca çift pencere olarak kullanılabiliyor.
    Bu cihazı hanım kullanıyor bahsettiğiniz özellikleri de severek kullanıyor diyebilirim
    Çift ekran da birinde sosyal paylasımlara girerken diğerinde başka işlem yapıyor

Günlük ortalama olarak da 6..7. Saat.ekran süresi alıyor

• 
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.