Bildirim
★ General Mobile GM 9 Pro ★ ANA KONU ★ Android Q Beta Kayıtları başladı! (157. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Çift kamerayı da çalıştıracak fotoğraf kalitesini artıracak program ya da yöntem var mı arkadaşlar? Telefonu yeni aldım gayet memnunum ama fotoğraf kalitesi biraz canımı sıktı. Telefonun uygulamasından kaynaklandığını düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Siyah beyaz olmuyor artık. Cihaz temasını koyu seçerseniz bildirim çubuğu da koyulasir. Ayarlar-ekran-cihaz teması..
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Nokia camera kullanmayı deneyin
Sorunun kaynağını buldum. Kayıt yeri olarak hafıza kartı seçiliydi. Fotoğraf çekmede sorun yok ama videoda kamera durdu hatası veriyordu. Kayıt yerini dahili depolama yapınca düzeldi. Büyük ihtimalle kartın yazma hızı ile telefonda bir uyumsuzluk var ondan kamera hata veriyor.quote:
Orijinalden alıntı: HLLBN
Cihazın yeni olmasından ziyade, temiz yazılım yüklemek gibi düşünün. -
Nokia camera android pie ile çalışıyor mu? yoksa oreo için mi var?quote:
Orijinalden alıntı: tecnikadamoguz01
Nokia camera kullanmayı deneyin -
Moto camera 6.2.5.16 yükleyin hocam, nokia cameradan daha iyi. Tabi gcam kadar olamıyor.
Ayarlar-Uygalamalar-kameraya gir.quote:
Orijinalden alıntı: Y Ddraig Goch
Çift kamerayı da çalıştıracak fotoğraf kalitesini artıracak program ya da yöntem var mı arkadaşlar? Telefonu yeni aldım gayet memnunum ama fotoğraf kalitesi biraz canımı sıktı. Telefonun uygulamasından kaynaklandığını düşünüyorum
Kamerada "depolama" yı tıkla ve sıfırla... Kameranın daha iyi resim - video çektiğini göreceksin
Ben mi note 3 pie custom romda sıkıntısız kullanıyordum hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben birkaç gündür kullanıyorun . Sorun yaşamadım. Eski sürümde telefonu kulak -omuz arasına alıp konuştuğumda ses kesilmeleri oluyordu. 9 da düzelmiş. Biraz ekran aydınlatması azalmış ama soun oluşturmuyor. -
Ekran parlaklığında azalma yok sadece ayar aralığı değişmiş parlaklığın belirgin olduğu kademe %70 ile %100 aralığına sikistirmislar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nova Launcher olabilir. Uygulamalardan depolama alanını temizleyip, programı kaldırıp deneyin. -
Güzel bir kamera uygulaması isteyenler, Nokia Camera Pro Mode sıkıntısız çalışıyor... Aşağıda linkini verdiğimi kullanabilirsiniz... 9Pro'da, android 8 ve 9'da sıkıntısız çalışıyor
https://www.apkmirror.com/apk/linuxct/nokia-camera-with-pro-mode-mod/nokia-camera-with-pro-mode-mod-91-9-1130-40-xda-release/nokia-camera-pro-mode-mod-91-9-1130-40-xda-android-apk-download/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 10 Nisan 2019; 13:41:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Haklısın yanlış ifade ettim. Eskisinden biraz daha yüksek ayarda kullanıyorum ben de ama son ayara getirdiğinde azalma yok -
abı sen gm8 kullanıyn mu nasıl iyi mi önermısın şarzı ıyı gıdıyor muquote:
Orijinalden alıntı: hgurbuz50
Hayır ilk çıkan Asus zenfone 5, intel işlemcili.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limit001 -- 10 Nisan 2019; 14:38:41 > -
Computerworld
7 hidden settings to make Chrome for Android even betterhttps://www.computerworld.com/article/2474114/chrome-android-hidden-settings.html
Buradaki fast forward backward ı yapmanızı tavsiye ederim
İos safari den android Chrome a geçince çok kötü geliyor. Bu özellik çok gerekli bence
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Benim cihaz tek sim ama bende de durum aynı. Daha önce yazmıştım ama kimse oralı olmadı niyeyse :) fulledikten sonra bi süre gözükmüyor. Yüzde 80 lerden itibaren gözükmeye başlıyor galiba. Yazılımsal bi hata gibi duruyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawyer25 -- 10 Nisan 2019; 18:15:41 >
Ya fark edilmemiştir ya da sadece bizde vardir diyelim 😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X