Şimdi Ara

★ General Mobile GM 9 Pro ★ ANA KONU ★ Android Q Beta Kayıtları başladı! (157. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.819
Cevap
88
Favori
328.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu bildirimler kısmındaki ayarlar açıkken yeşil renkte görünüyor bunun rengini değiştirebiliyor muyuz yada eskisi gibi siyah beyaz oluyor mu ? 4.5g yazısı gerçekten baya kötü olmuş bu arada.
    ★ General Mobile GM 9 Pro ★  ANA KONU ★ Android Q Beta Kayıtları başladı!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çift kamerayı da çalıştıracak fotoğraf kalitesini artıracak program ya da yöntem var mı arkadaşlar? Telefonu yeni aldım gayet memnunum ama fotoğraf kalitesi biraz canımı sıktı. Telefonun uygulamasından kaynaklandığını düşünüyorum

• y-prime Y kullanıcısına yanıt
    Siyah beyaz olmuyor artık. Cihaz temasını koyu seçerseniz bildirim çubuğu da koyulasir. Ayarlar-ekran-cihaz teması..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Y Ddraig Goch kullanıcısına yanıt
    Nokia camera kullanmayı deneyin

• quote:

Orijinalden alıntı: HLLBN

Cihazın yeni olmasından ziyade, temiz yazılım yüklemek gibi düşünün.
    Sorunun kaynağını buldum. Kayıt yeri olarak hafıza kartı seçiliydi. Fotoğraf çekmede sorun yok ama videoda kamera durdu hatası veriyordu. Kayıt yerini dahili depolama yapınca düzeldi. Büyük ihtimalle kartın yazma hızı ile telefonda bir uyumsuzluk var ondan kamera hata veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tecnikadamoguz01

Nokia camera kullanmayı deneyin
    Nokia camera android pie ile çalışıyor mu? yoksa oreo için mi var?
  • sezarim kullanıcısına yanıt
    Moto camera 6.2.5.16 yükleyin hocam, nokia cameradan daha iyi. Tabi gcam kadar olamıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Y Ddraig Goch

Çift kamerayı da çalıştıracak fotoğraf kalitesini artıracak program ya da yöntem var mı arkadaşlar? Telefonu yeni aldım gayet memnunum ama fotoğraf kalitesi biraz canımı sıktı. Telefonun uygulamasından kaynaklandığını düşünüyorum
    Ayarlar-Uygalamalar-kameraya gir.

Kamerada "depolama" yı tıkla ve sıfırla... Kameranın daha iyi resim - video çektiğini göreceksin

• sezarim kullanıcısına yanıt
    Ben mi note 3 pie custom romda sıkıntısız kullanıyordum hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OenomausHAN O kullanıcısına yanıt
    Ben birkaç gündür kullanıyorun . Sorun yaşamadım. Eski sürümde telefonu kulak -omuz arasına alıp konuştuğumda ses kesilmeleri oluyordu. 9 da düzelmiş. Biraz ekran aydınlatması azalmış ama soun oluşturmuyor.
  • murrix M kullanıcısına yanıt
    Ekran parlaklığında azalma yok sadece ayar aralığı değişmiş parlaklığın belirgin olduğu kademe %70 ile %100 aralığına sikistirmislar

• alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Nova Launcher olabilir. Uygulamalardan depolama alanını temizleyip, programı kaldırıp deneyin.
  • Güzel bir kamera uygulaması isteyenler, Nokia Camera Pro Mode sıkıntısız çalışıyor... Aşağıda linkini verdiğimi kullanabilirsiniz... 9Pro'da, android 8 ve 9'da sıkıntısız çalışıyor

https://www.apkmirror.com/apk/linuxct/nokia-camera-with-pro-mode-mod/nokia-camera-with-pro-mode-mod-91-9-1130-40-xda-release/nokia-camera-pro-mode-mod-91-9-1130-40-xda-android-apk-download/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 10 Nisan 2019; 13:41:23 >

• sawash35 kullanıcısına yanıt
    Haklısın yanlış ifade ettim. Eskisinden biraz daha yüksek ayarda kullanıyorum ben de ama son ayara getirdiğinde azalma yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgurbuz50

Hayır ilk çıkan Asus zenfone 5, intel işlemcili.
    abı sen gm8 kullanıyn mu nasıl iyi mi önermısın şarzı ıyı gıdıyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limit001 -- 10 Nisan 2019; 14:38:41 >
  • Computerworld
    7 hidden settings to make Chrome for Android even better
    https://www.computerworld.com/article/2474114/chrome-android-hidden-settings.html

Buradaki fast forward backward ı yapmanızı tavsiye ederim

İos safari den android Chrome a geçince çok kötü geliyor. Bu özellik çok gerekli bence

• Çift simli, android 9 lu kardeşlerim. Pil verilerini göremiyorum ben neden acaba. Microsoft launcher yüklü ve pil tasarruf modunda bunlarla alakası olabilir mi ?

• OenomausHAN O kullanıcısına yanıt
    Benim cihaz tek sim ama bende de durum aynı. Daha önce yazmıştım ama kimse oralı olmadı niyeyse :) fulledikten sonra bi süre gözükmüyor. Yüzde 80 lerden itibaren gözükmeye başlıyor galiba. Yazılımsal bi hata gibi duruyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawyer25 -- 10 Nisan 2019; 18:15:41 >
  • lawyer25 kullanıcısına yanıt
    Ya fark edilmemiştir ya da sadece bizde vardir diyelim 😀

• 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.