Şimdi Ara

OnePlus 5T [ANA KONU] (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.273
Cevap
33
Favori
108.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eve gecince deneyeceğim geri dönüş bakalım stabil surume gecebilecek miyim? Yapabilirsem anlatirim geri dönüşü. İki uygulama en cok kullandiklarimdi. Kötü oldu. Ama hiz harika.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • shunter kullanıcısına yanıt
    Arama kaydetme çok iyi olmuş. Beğendim. Otomatik kayit da ayarlanabiliyor. Favorileri kisilerimi kaydet, herkesi kaydet ya da belirli bi numarayi kaydet güzel olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: hitcheaker

Eve gecince deneyeceğim geri dönüş bakalım stabil surume gecebilecek miyim? Yapabilirsem anlatirim geri dönüşü. İki uygulama en cok kullandiklarimdi. Kötü oldu. Ama hiz harika.
    Bakın hocam eğer dönebilirseniz buraya yazın lütfen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bortecoder

Arama kaydetme çok iyi olmuş. Beğendim. Otomatik kayit da ayarlanabiliyor. Favorileri kisilerimi kaydet, herkesi kaydet ya da belirli bi numarayi kaydet güzel olmuş
    Arama kaydetme çok işe yarıyor hocam güzel olmuş.

• hitcheaker kullanıcısına yanıt
    Letgo tarayıcıdan da devam edilebilir aslinda ama banka için aynısı söyleyemem.

• İkisinde de tarayicidan devam edebilirim ama uyguluma kolay oluyor. 60 uygulama da sorun yok da niye ikisi? Anlam veremedim.

• shunter kullanıcısına yanıt
    Hemen donmek istemiyorum biraz kullanayim sonra kim erken stabile gecerse yazsin diyelim o zaman

O zaman sırf onlar için geri dönme şahsi fikrim. Ben arayüzdeki estetik dokunuşları cok sevdim.

• Aynen kullanacağım zaten bir muddet

• quote:

Orijinalden alıntı: hitcheaker

Hemen donmek istemiyorum biraz kullanayim sonra kim erken stabile gecerse yazsin diyelim o zaman
    Tabiki hocam kim önce dönerse yazsın diyelim benim hiç niyetim yoktur dönmeye :))

• Twrp yüklü iken yükseltme nasıl yapılır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön kameraya portre modu mu gelmiş bana mı öyle geliyor. Önceden yoktu diye hatırlıyorum 🙄

• Open beta 19 da vardi. Ama kamera daha iyi gibi. Begendim açıkçası. Uygulama gecisler olsun hiz olsun gayet başarılı.

Selfie yaparken öndeki kişiyi focuslayip arkadakileri blurlamasi da çözülmüş sanırım. Loş ışıkta deneyebildim henüz iyiydi.

Bir de herhangi bir kelimeyi secince kes kopyala yapıştır yaninda çevir özelliği direkt görünmesi çok iyi olmuş. Hissediyordum onun eksikliğini.

• Edit : çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peaky -- 8 Aralık 2018; 0:23:18 >
  • Arkadaşlar üstüne toz bile kondurmadığım gözüm gibi baktığım 5t min status bar kısmında ghost effect oluştu bugün fark ettim :( status bar ın rengi ekranın diğer kısımlarına göre daha açık ayrıca wifi siyal pil saat gibi ikonların da gölgeleri görünüyor :(

Ne yapmamı önerirsiniz. Delta garantisi var ama üstünde çizik bile olmayan en ufak bir sorunu olmayan telefonun içine edip gönderirler diye inanılmaz tırsıyorum. Bir yandan da bu şekilde kullanmaya devam etsem status bar ı komple iptal edip düzelir mi acaba diye düşüyorum ya da ilerde garantisi bitince çinden ekran alıp kendim takarım falan diyorum

ne yapacağıma karar veremedim oğlum ben bu telefonu çok seviyordum ya gözüm gibi bakıyordum iphone X i elimin tersiyle itip bu telefona geçtim lan ben :((
  • Arkadaslar bnde sizi ae deki 5 d camlar konusunda uyariyim. Cogu kaplama yapmiyo ve ortadan ya da yanlardan hava alip telefonu kullanilmaz hale getiriyor. En son film siparis ettim daha gelmedi henuz ama iskence cekiyorum su an. Yarin tahtakaleye gidip film bakicam umarim bulabilirim.

• numenorian kullanıcısına yanıt
    Hocam bulursan haber verir misin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • numenorian kullanıcısına yanıt
    Vallaha hocam ben 3d diye aldım aliexptes den 8 aydır kullaniyorum ekran koruyucu kullanmiyor musun diye soran çok oluyor. Ne kenarda ne orta da hiç bosluk yok. İphone icinde aliyoruz daha soylediginiz sorunla karsilasmadik. Ama samsung fan edition vardi. Ona aldigimda soylediginiz gibi ortasi bos kaldı soktum attım. Bu konuda dikkat etmek gerekli soylediginz gibi.

• Merhaba arkadaslar butun gun tahtakaleyi didik ettim hic bi yerde bulamadim. Tam umudumu kesmis evin yolunu tutarken aklima hasircilar carsisi geldi en son bir dukkanda bulabildim. Seffaf film ekrani tam kaplamiyor tel ile gelen kilifla bosluk kalmadi. Sifir hava kabarcigi yansimasi oldukca az. 15 lira dedi dusmedi o zaman sen tak dedim guzelde yapistirdi 🤣 oh be iskence cektim 2 hafta. Bu arada ae den soylediginiz kaplamalarin linklerini paylasabilir misiniz

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.