Şimdi Ara

iOS 12 [ANA KONU] - iOS 12.4.1 Final Sürümü (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.265
Cevap
61
Favori
710.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herşey güzelde, bluetooth bağlantı sorunları var.

Aracımda bluetooth bağlantısı koptu ve bir daha bağlanmıyor. airPod sürekli doing doing bağlantı sesi veriyor kulağımda. İlk beta5 yüklediğim gün şarj çok iyiyken şimdi biraz süresi kısaldı.

Ama geçişler falan fişek gibi hızlı..

Biraz daha uğraşsalar çok güzel olacak ...
  • Şaka maka 1.5 ay kaldı final sürüme, çabuk geçti zaman sanki. :D
  • Public Beta 4’ün şarjı 11.4.1’den iyi, cihaz 6S.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dagnomels -- 2 Ağustos 2018; 20:8:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce ios 12 beta 5’e geçtim. Telefon ios 11 den sonra şaha kalktı resmen. İlk kez beta 1 de denemiştim ios 12 çok problemliydi ama şuan gördüğüm kadarıyla sorunsuza yakın. Cihaz 7 Plus.

2.seneme girdim telefonla. 2.seneden sonra eski telefonlarda dahil benim telefonda hızlandı ve 3.senesine kadar roket gibi çalışır. İos 13’te de bir anda telefonu yavaşlatmayacaklarına göre 4.senede de gayet hızlı şekilde kullanırım. İos 14’e de Allah kerim. :D Şaka maka ios karşıtı android sever biriydim senelerce ios kullanmama rağmen ama şuan telefonumu tekrar sevdim :):) şunu itiraf etmek lazım ki iphonelar gerçekten uzun ömürlü telefonlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 2 Ağustos 2018; 20:39:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Cihaz ne hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Audaxviator.

Cihaz ne hocam ?
    7 Plus dostum.

• Arkadaşlar konu aktif diye yazıyorum cihazımın arka kamerası tozlanıyor servise vericem temizleyeceklerse gerek YÖK değişim alabilirmiyim acaba

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Sonunda ayrılmayı basardın 11 den sende. Hayırlı olsun

• Ben ios 12 beta 4 ota üzerinden güncellemesi yaptım. DFU moduyla temiz kurulum nasıl yapabilirim. ipsw üzerinden hangi dosyayı indirmem gerekiyor. Cihaz 6S
  • iTunes güncelleştirme hatası alıyorum sürekli bir türlü çözüm bulamadım yok mu bunun bir çözümü arkadaşlar ???

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • getta kullanıcısına yanıt
    Yukarıda link paylaştılar hocam

• Şimdi gördüm, teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mhmmt4991

Sonunda ayrılmayı basardın 11 den sende. Hayırlı olsun
    Sağolasın resmen prangalarından koptu telefon. Bir de bunun sonraki ios 12.2 gibi güncellemelerdeki halini düşünemiyorum. Mükemmele yakın olur.

• Keşke şu müzik arayüzünü de değiştirseler. iTunes kaldırılıyormuş herhalde bilgisayarlardan.

• quote:

Orijinalden alıntı: BurakTirpanli

Keşke şu müzik arayüzünü de değiştirseler. iTunes kaldırılıyormuş herhalde bilgisayarlardan.
    Nasıl yani kaldırılıyor hocam?
  • Beta 5 gerçekten en berbat sürüm oldu. Beta 4 daha hızlıydı ve batarya ömrü daha uzundu. 5S için hiç iyi olmamış.

• 11.4.1 yüklü 5s sahibiyim hangi betayi kurmami önerirsiniz? İpsw indirip dfu moden nasil yüklüceğiö acaba ipsw indirebileceğim site varmi?

• Arkadaşlar public beta 4 de yurtdışına sms attı bi kaç defa galiba imessage etkinleştirmek için iphone 6 da Çözümü nedir? Durdurmak istiyorum

• Şu eski sürüm ile yeni sürüm karşılaştırması yapan Videoyu izledim. Özellikle üçüncü parti uygulamarfa gözle görülür miktarda yavaşlama var ilk veya ara göre. Umarım sona doğru tekrar ele alırlar o değiştirdikleri kısımları.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkgamer_gs

Şu eski sürüm ile yeni sürüm karşılaştırması yapan Videoyu izledim. Özellikle üçüncü parti uygulamarfa gözle görülür miktarda yavaşlama var ilk veya ara göre. Umarım sona doğru tekrar ele alırlar o değiştirdikleri kısımları.
    evet üstelik işlemci puanları da ciddi düşüş sergilemiş 5s için
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.