Şimdi Ara

iOS 12 [ANA KONU] - iOS 12.4.1 Final Sürümü (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.265
Cevap
61
Favori
711.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son sürümdesiniz benim bilgisayarda geçen gün görmüştüm belki yapmamış olabilirsiniz diye düşündüm. İndirdiğiniz kurulum dosyası hatalı inmiş olabilir tekrar indirmeyi dene istersen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tmm hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Public beta da mesajlarda bug var

Mesajda yeni konustugum kişi , mesajlari kapatip açtığımda onceden konusmusum gibi eski mesajlarinda altina düşüyor ayrıca okudugum mesaj, mesajlardan çıkıp girdigimde mavi yuvarlak ile birlikte okunmamış görünüyor

• Apple Inc kullanıcısına yanıt
    Feedback uygulamasından veya Apple Bug Reporter sitesinden durumu Apple'a gönderirseniz bir sonraki betada düzeltirler yüksek ihtimalle.
  • Apple Inc kullanıcısına yanıt
    Bana da oluyor bu konuşmaların sırasında falan sıkıntı oluşuyor. Bi de Bluetooth simgesi gözükmemesi olayı var tabii...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iOS 12'deki bu özelliğin tam olarak ne işe yaradığını biliyor musunuz?

iOS 12 [ANA KONU] - iOS 12.4.1 Final Sürümü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 25 Temmuz 2018; 15:1:17 >
  • apple muzikte karisik cal diyorum 2 parcayi karisik calisiyor sonrakiler liste basindan sirayla calmaya geçiyor

• Şuan tüm sitelerde aktif olmuyor ama şöyle bir siteye yeni kayıt olduğunuzda veya uyelik sifrenizi degistirmek istediginizde yeni sifrenin yazilacak satırına tıkladığınızda telefon otomatik olarak size parola oluşturuyor çok karışık ve uzun bir parola ekran görüntüsünden görebilirsiniz

Edit:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple Inc -- 26 Temmuz 2018; 7:48:48 >
  • Cihaz şarj olurken hem lightning ucunu cihazdan hem adaptörü prizden çıkarıp kilitliyken sadece lightning ucunu iPhone'a takınca sanki şarja takmış gibi bataryanın doluluk oranını gösteriyor. Ya bir bug ya da biriken elektrikten kaynaklanan bir durum 🤔

• esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Kronik sorun iphone 6 da başima gelmişti batarya ile ilgili olsa gerek apple deki kronik sorunlar diğer markalara göre daha fazla yapicak bişey yok:)

• esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Kronik sorun falan değil, adaptörde ki elektriğin iletimi.

• Kronik sorun mu yada bu bir sorun mu tartışılır. Burda asıl soru; Bir insan telefondan ve adaptörden kabloyu çıkarıp sonra tekrar neden lightining ucunu telefona takma gereği duysun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D50B08F8B

iOS 12'deki bu özelliğin tam olarak ne işe yaradığını biliyor musunuz?

yani diyor ki bir siteye parola giridğinde hatırla dersen biz o parolayı şifreleyip saklıyoruz bu sasyede kimse senin şifrene telefonun elinde bile olsa ulaşamıyor

• Arkadşlar ios 12 p.beta 3 kullanmaktayım. Stabilite konusunda herhangibr sıkıntı yok. Birkaç bug hariç tabii ama düzeltilir diye düşünüyorum. Benim tek sıkıntım pil konusu. Cihazı kullanmadığım halde şarj çabuk bitiyor. Akşam %90 olan şarjım sabah olunca %70’e kadar iniyor. Gün içinde de kullanmadığım zaman yarım saatte %1 iniyor ve normal kullanımda ise 5 saati zor görüyor. Sizde de öylemi

İphone 6s pil sağlığı %100

• Komido72 kullanıcısına yanıt
    Sanırım bataryanda bir sıkıntı yada donanımsal bir sıkıntı var.Çünkü ben gece 100de bırakıyorum sabaha kadar yine aynı 100le uyanıyorum.Gün içindede ekranı açmadığım sürece tık inmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker1730

Sanırım bataryanda bir sıkıntı yada donanımsal bir sıkıntı var.Çünkü ben gece 100de bırakıyorum sabaha kadar yine aynı 100le uyanıyorum.Gün içindede ekranı açmadığım sürece tık inmiyor.
    %100 iken zaten şarj uzun gidiyor normal değerlerde nasıl oluyor mesela %60 ile bırakınca sabah %60 la alabiliyormusunuz önemli olan o
  • bsliali kullanıcısına yanıt
    evet doğrudur aynı şekilde alıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: redbull35

whatsapp da ses olarak kullanılmıyor diye biliyorum.
    wp a konu ile ilgili kac defa mail feed back attim ama uzerinde calisacagiz diye yanit verdiler her seferinde sonuc hala cop ses tonlari
  • İphone x 'e 12 beta 3 kurdum hiçbir şekilde kendi kendine batarya gitmesi yaşamadım. Apple diğer cihazlara böyle ayarlıyor yazılımı şahsi düşüncem.

• quote:

Orijinalden alıntı: rjopkq

İphone x 'e 12 beta 3 kurdum hiçbir şekilde kendi kendine batarya gitmesi yaşamadım. Apple diğer cihazlara böyle ayarlıyor yazılımı şahsi düşüncem.
    aynen çok kurnaz bir firma...
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.