Şimdi Ara

iOS 12 [ANA KONU] - iOS 12.4.1 Final Sürümü (319. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
8.265
Cevap
61
Favori
710.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 317318319320321
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bozmamışlardır umarim 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diyar_21

Bozmamışlardır umarim 😂
    Beta 5 de sçtılar bakalım 6 da sıvadılarmı?Bu arada 6s ler ios 13 almicak diye haberler var galiba bitsede milet de heyecan aramayı bıraksa

• diyar_21 kullanıcısına yanıt
    benim verdiğim cevabı @cankal vermiş o yüzden editledim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @BJK@ -- 19 Mart 2019; 9:9:14 >
  • Arkadaslar merhaba,

hava durumuna tıkladığımda specific lokasyonu göstermiyor neden acaba? uzun zamandır yazacagım, soracagım unutuyorum.

iphone 7 - 12.1.1 yüklü. yazılımsal bir hata mıdır bu ? 6s 10.3.3 de hiç böyle bir şey olmuyordu.

Hava durumunu ilk actıgım anda "Üsküdar" diye yazıyor görüyorum ama 1-2 snyeye hemen yine "İstanbul" şeklinde değişiyor. bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır ?
  • ios 12.1.4 temiz kurulum yaptim az once. soyle bir sey var cihaz dili turkce menuler turkce fakat uygulama sil dedigim zaman ingilizce oluyor bu genel bir sorun mu?

iOS 12 [ANA KONU] - iOS 12.4.1 Final Sürümü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogzmrt -- 19 Mart 2019; 12:47:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogzmrt

ios 12.1.4 temiz kurulum yaptim az once. soyle bir sey var cihaz dili turkce menuler turkce fakat uygulama sil dedigim zaman ingilizce oluyor bu genel bir sorun mu?

Bende de böyleydi telefonu kapatıp açın Türkçe oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokhan4481 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler

• Wilshire W kullanıcısına yanıt
    Bende de öyle bayadır (İ7)

• Rehberde kayıtlı numaraya resim eklediğimde aradığında tam ekran olarak fotoğrafı çıkmıyor bu bi tek bende mi böyle ? 12.1.3
  • NexusElite kullanıcısına yanıt
    Düzenle deyip tekrar kaydedince düzeliyo olması lazım. Bi dene faydası olur belki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ios 13 6s e gelmeyecek yaziyor ama 6s plus a gelecek sanirim ?

• paldov P kullanıcısına yanıt
    Hayır, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5S iOS 13’ü güncellemeyi alamayacak.

• 5s e 12yi verip 6s serisine 13 vermemek serefsizlik resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paldov -- 19 Mart 2019; 20:59:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burtii

Hayır, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5S iOS 13’ü güncellemeyi alamayacak.
    Apple'dan resmi bir açıklama geldi mi tahmin edilen buydu en son
  • quote:

Orijinalden alıntı: burtii

Bos yapmayin. 5s ve 6s ayni surumde bitemez. Hic bir resmi aciklamak yokken boyle uydurma seylere inanmayin.

• paldov P kullanıcısına yanıt
    6s almayacak ama aynı donanıma sahip 6s plus alacak öylemi 😄

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Forumda soru sorup cvp almak ne kadar zorlasmıs yahu. eskiden her konuda bir şey sorulduğunda farklı fikirler istişareler olurdu.

birdaha yazayım;

hava durumuna tıkladığımda specific lokasyonu göstermiyor neden acaba? uzun zamandır yazacagım, soracagım unutuyorum.

iphone 7 - 12.1.1 yüklü. yazılımsal bir hata mıdır bu ? 6s 10.3.3 de hiç böyle bir şey olmuyordu.

Hava durumunu ilk actıgım anda "Üsküdar" diye yazıyor görüyorum ama 1-2 snyeye hemen yine "İstanbul" şeklinde değişiyor. bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır ?
  • Wilshire W kullanıcısına yanıt
    hocam yazilimsal olabilir sonucta guncellemeyle degisen bir durum ama temiz kurulum belki duzeltebilir 🙄

• coskunresul C kullanıcısına yanıt
    ben gecen oyle okudum ondan sordum zaten.

• arkadaşlar 12.2 şarz konusunda daha iyi mi iphone x için soruyorum 12.1.4 var şarz çabuk bitiyor pil salığı yüzde 90
  • 
Sayfa: önceki 317318319320321
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.