Şimdi Ara

iOS 12 [ANA KONU] - iOS 12.4.1 Final Sürümü (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.265
Cevap
61
Favori
710.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: atınki

menü geçişlerinde delay kendini hissettiriyor.
    Delay?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mhmmt4991

Bende olmadı ya da dikkatimi çekmedi. Performans olarak memnun oldum ben ufak tefek buglar vardı tabi. Bende üstte operatör ismi yazıyor ya o kayboldu iki kez Vodafone Tr yazısı. Telefonu uçak moduna alıp çıkınca geri geliyordu
    Hız iyi de ben döncem hocam beta 3’ün eline yüzüne bakılır tahminime göre. :)

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    gecikme. sanki ben kaydırdıktan 0.5 saniye geç kayıyo ana menü.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Hocam ilk yükleyince güzel oluyor biraz kullanınca ayarı kaçıyor hatalar sonradan çoğalıyor gibi beta 3 te adam olabilir dediğin gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha public betası bile yayınlanmamış, tamamen ilk taslak gibi olan bir sürüm için çok iyi durumda ama çok fazla hata var tabi ki normal olarak. Saatimi güncellememiş olsaydım kesin 11.4’e geri dönerdim ama şimdi dönersem saati kullanamayacağımı düşündüğüm için yapmıyorum.

Çok seri çalıştığı da bir gerçek... telefonum 6s plus ve hatalar olmasa çok memnunum 12’den hız konusunda. Pil iyi değil ama, hızlı çalıştığı gibi de tüketiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugsay -- 9 Haziran 2018; 12:21:47 >
  • pil konusunda x dışında derman olmadı diğer modellere...
  • Arkadaşlar, garip bir şekilde yavaşlıktan ölen iPad mini retina 2 model cihaz iOS 12 ile birlikte uçuyor. Neredeyse cihazı son bir yıldır eşim sadece dizi izlemek için kullanıyordu ki cihaz acayip hantal çalışıyordu. Bu cihazı kullananlara müjde gayet kullanılabilir hale dönmüş :)

• 7 plus telefonuma ios12 kurdum sms atamiyorum ve skype'a giremiyorum. Bu hatalari benden baska yasayan var mi beta sekilde kurup?

• quote:

Orijinalden alıntı: suprose

7 plus telefonuma ios12 kurdum sms atamiyorum ve skype'a giremiyorum. Bu hatalari benden baska yasayan var mi beta sekilde kurup?
    hızlı ancak şuan çok sorunlu. ios 11'e geri dönmenizi tavsiye ederim. Benim iphone 7 plus'a ios 11.4 yükledim geri ve oh be dedim.
    Yedek yok iste hocam :/ ondan dönemiyorum

• suprose kullanıcısına yanıt
    Sms sıkıntısı bende de vardı. Ağ ayarlarını sıfırla yaparak çözdüm.

• Liquido02 kullanıcısına yanıt
    Telefon ne hocam bende denedim dediğiniz düzelmedi İPhone 6s telefon

• i6 cihaz. Bende tam olarak şöyle oldu telefon sms göndermeyince başka bir sim kartı cihazıma takıp denedim ve sms göndermede sıkıntı yoktu daha sonra tekrar kendi kartımı takıp sms göndermeyi denedim ama göndermiyordu daha sonra ağ ayarlarını sıfırla yaptım ve düzelmişti
  • Liquido02 kullanıcısına yanıt
    Cok sagolun hocam dediginizi yaptım ve duzeldi. Ayrica ilk defa developer beta kullanıyorum da beta2-3 ne zaman cikar bir bilginiz var mi?

• suprose kullanıcısına yanıt
    Pek bir bilgim yok ama 1 hafta içinde beta 2 gelir diye düşünüyorum baya sorunu da düzeltirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nediyonlasen

Arkadaşlar 5s'e kuran varmı? Nasıl bilgi alabilirmiyim birde nasıl kurabilirim ipsw indirip kurabileceğim yer varmı ipsw bakacağım.
    ipsw.me

• Ekran kullanım süresini çözen var mi ?

• Bu aksam Beta 2 gelirmi acaba ?

• 12 nin başlangıcı 11 den daha iyi sanki yorumlara bakılırsa,şuanlık bazı sorunların olması gayet doğal.
  • @BJK@ kullanıcısına yanıt
    İos 11 de böyleydi ama düzelmediii cok yenilik cok buğ demek bi süre tutar sonra bozarlar tutarsizlik var koskocaman 8 plus 6 saat kullanim aliyorum ios 12 düzelmesi ios 13 cikmasiyla tutar belki:))

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.