Şimdi Ara

iOS 12 [ANA KONU] - iOS 12.4.1 Final Sürümü (227. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.265
Cevap
61
Favori
711.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: diyar_21

Temiz kurulumla geçeceğini zannetmiyorum, 10 dan beri ustune güncelliyorum...
    Bende açıkcası sanmıyorum. 2-3 gündür şehirdışındaydım hep düşük güç modunda kullandım şimdi normal moddayım ve herhangi bir sorun yaşamadım. temiz kurulumdan vazgeçtim çünkü dediğin gibi bişey değişmiyor :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Aynen o dusuk guc modundandir, rezalet oluyo onunla kullaninca zaten... sorun varsa vardir, temiz kurulum hamallik oluyor baska bir sey degil :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısa bir süreligine iphone 7 geçtim yakınımla telefonları değiştirdik ben 6s kullanıyorum iphone 7nin bataryasını apple storeden değiştirdik %15de taktım %100 dolması 2 saat 48 dakika sürdü oda %15 şarj oldugu halde bu normal mi benim 6s de böyle birşey yoktu
  • eraya44 E kullanıcısına yanıt
    Normal hocam, o sureleri buluyor dolmasi maalesef...

• quote:

Orijinalden alıntı: diyar_21

Normal hocam, o sureleri buluyor dolmasi maalesef...
    Öyle mi teşekkürler bir an batarya mı bozuk diye düşünmeye başlamıştım normalse sıkıntı yok:)

• iOS 12, iPhone 6 için bana göre vasat bir performans gösteriyor. Yaza kadar ne gösterir bilinmez.
    Yüklemeyi düşünenler varsa bence değmez.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnts94

Arkadaşlar merhaba,

telefonumda ses problemi vardı ve serviste ekranı değişerek sorun giderildi. Ancak şuan şöyle bir problem yaşıyorum. Whatsapp’ta sohbete girip çıktığımda alttaki yazılar kayıyor. Bu sorunu gördüğümde tekrar hemen servise gittim ve ekranda herhangi bir sorunun olmadığını söylediler. Sorun sizce uygulamada mı ? En son sürüm yüklü olarak cihazı teslim ettim servise verirken. Aynı zamanda cihazı hem yedeklemeli olarak hem de yeni cihaz olarak defalarca kurdum sorun değişmedi.

Arkadaşlar aynı zamanda servise verirken de telefonun sürümü aynıydı(12.1) ve böyle bir sorun yoktu. Sizce uygulama güncellemesini beklemelimiyim. Yoksa sorun telefondan mı kaynaklanıyor. Bu tarz buglarla karşılaşan varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mnts94

Arkadaşlar aynı zamanda servise verirken de telefonun sürümü aynıydı(12.1) ve böyle bir sorun yoktu. Sizce uygulama güncellemesini beklemelimiyim. Yoksa sorun telefondan mı kaynaklanıyor. Bu tarz buglarla karşılaşan varmı ?

Alıntıları Göster
    Bende de oldu 6s kullanıyordum oldu onda kısa süreliğine iPhone 7 geçtim bunda da var sorun herkeste yaşanıyor

• iOS 12.0 dan geçtim 12.1 e fakat telefonu %100 de bırakıyorum 4-5 saat sonra elime alınca bir bakıyorum %92 olmuş ve hücresel veri WiFi açık değil. iOS 12.0 da kesinlikle böyle birşey olmuyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: suleymanozturk28

iOS 12.0 dan geçtim 12.1 e fakat telefonu %100 de bırakıyorum 4-5 saat sonra elime alınca bir bakıyorum %92 olmuş ve hücresel veri WiFi açık değil. iOS 12.0 da kesinlikle böyle birşey olmuyordu.
    Bende de ilk bir iki gün çok hızlı aktı şarj.
    Sonrasında bir reset attım. Şu anda düzeldi.
    Bir reset atmayı deneyin

• Arkadaşlar farkettiniz mi son güncelleme sonrası gece portre çekim kalitesi ciddi derecede arttı,artık daha az grenli

Telefon 8 Plus

• Pil değiştirdikten sonra su gecirmezligi test eden var mi ne durumda acaba...

• İphone 8 plus 11.3.1 jb mi yoksa ios 12.1 mi ?

Tercihiniz hangisi olurdu geçmekte kararsızım

• Arkadaşlar iOS 12’de pil kullanım süresine nasıl bakıyoruz? Eskisi gibi değil kaç saat kullanmışım kaç saat beklemede kalmış hiç anlamıyorum ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ranegade95

İphone 8 plus 11.3.1 jb mi yoksa ios 12.1 mi ?

Tercihiniz hangisi olurdu geçmekte kararsızım
    Şahsi aracımda car play olduğundan dolayı ve jb li car playda video vs izleyebildiğimden dolayı ben olsam jb de kalırdım tabi sizin için jb uygulamalarının bi önemi yoksa 12.1 gerçekten 11 e göre iyileştirmelerin bulunduğu ve pil olarakda bi farkının olmadığını hissettiğim bi sürüm geçebilirsiniz
  • İ8 şarjınız nasıl ios 11den kötü mü?

• telefon neydi ?
  • iOS 12.1.2 Beta Çıktı

• Arkadaşlar, kesin olarak 12.1 nasıl? Özellikle iphone 7 kullanıcılarının fikirlerini merak ediyorum. Pil olarak özellikle, 11 den farkı var mı geçmeli miyim? Şimdiden teşekkürler..
  • kddrh K kullanıcısına yanıt
    Kısa süreligine iphone 7 geçtim ios 12.1 yüklü bataryayı yeni değiştirdim gayet iyi gidiyor nasıl kullandıgıma bağlı düsük güc modunda daha da iyi ios 11de nasıldı iphone 7 ama ios 12.1 güzel sürüm
  • 
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.