Şimdi Ara

Pubg için f/p sistem önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece oyun oynicaksan online filan oynamıcaksan ps4 kırıldı kırık makina alıp icine oyunları doldurup oynayabilirsin

Yada elimde 4k tv var almışken iyisiini alıp online pub g bf1 va vs oyniyim diyorsan one x alıcaksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam 2.000 tl olarak değil de 500 dolar olarak düşünün.
    500 dolara bırakın pcyi anca bilgisayarın parçasını alırsınız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: asko56

Sadece oyun oynicaksan online filan oynamıcaksan ps4 kırıldı kırık makina alıp icine oyunları doldurup oynayabilirsin

Yada elimde 4k tv var almışken iyisiini alıp online pub g bf1 va vs oyniyim diyorsan one x alıcaksın
    Hocam açıkçası PS4 pro alsam oyun kardeşliği yaparım. Güncel bir ps için kırma geçersiz. Eski sürümü kiriyorlar. Mesela önceki sürümü kırdılar. Sony bundan sonraki oyun yapımcılarına güncel sürüme göre oyunu yapın dediği an. Yeni oyunlar için güncelleme yapmak durumunda kalacaksın ve kırık PS elinde patlamış olacak. Çünkü şu ana kadar çıkan oyunları çalıştıracak. Bundan sonrakileri calistirmayacak kırık ps4. PS3 gibi oyunlar çıkmış bitmiş. Sonra kırılmış değil. Kırık ps4 şu andan sonra cikan Güncel oyunları oynatmasi çok zor.

• Arkadaşın önerdiği 2989 TL'lik sistemi öneriyorum ben de. Yani +1'i daha var. Yakın bir zamanda madencilik işi karlılığını kaybettiğinde 500-600 TL'ye RX 480'ler ikinci el piyasaya düşecek. O zaman alır bir adet ikinci el RX 480 takarsınız sisteminizin oyun performansı iki katına çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsniffer

Arkadaşın önerdiği 2989 TL'lik sistemi öneriyorum ben de. Yani +1'i daha var. Yakın bir zamanda madencilik işi karlılığını kaybettiğinde 500-600 TL'ye RX 480'ler ikinci el piyasaya düşecek. O zaman alır bir adet ikinci el RX 480 takarsınız sisteminizin oyun performansı iki katına çıkar.
    Hocam ben seni AMD konularından tanıyorum. Eskilerden. Bende o kasayı almayı planlıyorum ama ellerinde yok. Keşke gelsede aynı fiyattan bende alsam.

• https://www.teknobiyotik.com/kampanya/oyuncu-pc/amd-ryzentm-3-2200g-3-5ghz-gtx1050ti-4gb-8gb-ddr4-1tb-hdd-oyun-bilgisayari.html

Hocam Teknobiyotik'teki bu sistem de gayet güzel. Hem de bir miktar daha uygun. Bunu da alabilirsiniz.
  • nightsniffer kullanıcısına yanıt
    Madencilikte kullanılmış kart oyunda sorun olmuyor mu?

• ben örnek olarak verdim xbox one x alıp pub g vs online oyunları oynayabilirsiniz evinizde 4k tv de varsa one x de güzel bir deneyim yaşayabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainhard

Bence suanda en mantiklisi ikinci el almak.
    İkinci el ekran kartı dışında alınabilir.
    Bu miningciler bizi bitirdi.
  • Yok hocam, akıllı mantıklı bir kişi BIOS mod ile undervolt falan etmişse, OC'li bir oyuncu kartından dahi daha iyi durumdadır o kart.
  • Al bir tane ps4 pro yata yata oyna. Bu zamanda pc mi toplanır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• byhackermstf kullanıcısına yanıt
    Akıcı şekilde oynatmaz. Pubg optimizasyon özürlüsü bi oyun oldugu icin en az 1060 lazım rahat rahat oynanması icin.

Ve konuyu açan arkadaş 2000 e güzel sistem Yok malesef artık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pubg için minimum 1050ti lı bir sistem alman gerek ama onda bile düzgün deneyim bence yaşamazsın sıkıntısız akıcı bir oyun oynamak için 1060 6GB falan almalısın PUBG için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yapayzeka037

İkinci el ne ? PC PS4 Xbox.

Alıntıları Göster
    Pubg icin konsol hic tat vermez bence.

3. Nesil 3770 ile guzel bir pc toplanabilir misal

• quote:

Orijinalden alıntı: Cloud Nine

İkinci el ekran kartı dışında alınabilir.
    Bu miningciler bizi bitirdi.

Alıntıları Göster
    Tabi oyle bir sikinti da var

• Yeni evliyim diyorsun bana sorarsan çocuk olana kadar eşinle gez dolaş disarilara iyice doyun çocuk olduktan sonra en az 3 yıl ev hayatı işte bu dönem tam bir fırsat al orta üst PC oyunsa oyun en kralından devam edersin. 5 yaşından sonra istesen de PC başında fazla vakit geciremezsin. Diyeceğim şu ki çocuk olduktan sonra al PC ni

• quote:

Orijinalden alıntı: SW4RTHY

Akıcı şekilde oynatmaz. Pubg optimizasyon özürlüsü bi oyun oldugu icin en az 1060 lazım rahat rahat oynanması icin.

Ve konuyu açan arkadaş 2000 e güzel sistem Yok malesef artık.
    Ryzen 1600 3.9ghz, 16GB 3000mhz ram ve 1050 Ti ile texture ve AA ultra gerisi very low 1080p de 70-90 fps ortalama ile oynuyorum. Aynı sistemde 1060 varken 110-130 fps. Monitörüm 144hz olduğu için 1060 çok daha iyi oluyordu ama 1050 ti da 70-90 arası gayet akıcı oynatıyor. İyi bir işlemcin ve 16GB 3000-3200mhz ram in yoksa her kart ile düşük fps alırsın
  • https://forum.donanimhaber.com/fiyat-dustu-satilik-g4560-1050ti-ssd-monitor-garantili-kutulu-sistem--132222612

Düşünürsen sistemi mi satıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla hocam en mantıklı sistem Ryzen 1200 ve GTX 1050 Tİ olur.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.