Şimdi Ara

PUANGO vs SINAVLA vs TAHMINHESAP vs BASARISIRALAMALARI(ANKET)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

PUANGO vs SINAVLA vs TAHMINHESAP vs BASARISIRALAMALARI(ANKET)

(En Son Oy Tarihi: 2.7.2019)
Giriş
  • Tyt 100,ayt 60 nete verdikleri siralamalar;

Tyt
    Puango 14.7k
    Sinavla 23.6k
    Tahminhesap 5k
    Basarisiralamalari 15.4k

Ayt
    Puango 25.8k
    Sinavla 17.5k
    Tahminhesap 8k
    Basarisiralamalari 36k

Ben sinavla diyorum.

• ben parlakbirgelecek diyorum. sınavla ve puangonun kurucuları bilerek kötümser hazırladıklarını söylediler.

özellikle puangoyu konuşmaya gerek yok öyle bir sıralama gelmesi imkansız. sınavla da bence 1-2 tık kötümser olmuş ama yine de sınav kolay gelirse yakın bir sıralama gelir.

ama sınavlanın şu net hesaplaması fena çalışmıyor.https://sinavla.com/net
  • hocam bu net sıralamasına göre puanlar geçen senenin puanları oluyo ona göre netler belirlemiş adamlar tm de mantıklı bence geçen seneyle aynı puanlar katsayı muhabbetine göre lakin üst sıralardaki mflere aynı şeyi diyemicem tabi şahsi fikrim sınavlanın net hesaplaması geçen senenin puanlarını veriyo bakabilirsiniz sizde
  • parlak bir gelecek 2017ye göre hazırlamış
    2017 kadar zor ygs mat geleceğini zannetmiyorum
    lys o ayarda olabilir ama

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ryanfl R kullanıcısına yanıt
    parlakbirgelecek ten daha mı iyi gelir yani gerçek sıralamalar ?

bu yıl tüm sıralama hesaplama siteleri bana kötümser geliyor nedense

90 tyt 50 ayt ile 40k ya zor giriyorum
  • bu tamamen sınavın zorluğuna bağlı
    sınavla ve puango iki sınavın da kolay olacağını hesaplayarak yapmış
    bunlardan kötü gelmez bence
    ama parlak bir gelecek 2017yi baz aldığı için iyimser

• tyt = puango
    ayt = sınavla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TYT:Puango
    SAYISAL:SINAVLA

110 TYT NETİYLE 1.5K OLURKEN 65 AYT NETİ YAZINCA SAYISAL SIRALAMAMIN 12K OLMASINI ANLAMIYORUM PUANGODA.AYT'Yİ FULLEMEYENİ DÖVÜYORLAR GALİBA.
    AYNI NETLERE SINAVLA 6.5K VERİYOR Kİ ÇOK MANTIKLI DÜŞÜNÜNCE.
  • quote:

Orijinalden alıntı: illusionist man

TYT:Puango
    SAYISAL:SINAVLA

110 TYT NETİYLE 1.5K OLURKEN 65 AYT NETİ YAZINCA SAYISAL SIRALAMAMIN 12K OLMASINI ANLAMIYORUM PUANGODA.AYT'Yİ FULLEMEYENİ DÖVÜYORLAR GALİBA.
    AYNI NETLERE SINAVLA 6.5K VERİYOR Kİ ÇOK MANTIKLI DÜŞÜNÜNCE.

sınavla bile kötümser denebilir o netlere 6.5k veriyorsa.Tamamen hem tytnin hem aytnin örnek kitapçık seviyesinde geliceğini düşünerek sıralama oluşturmuşlar.İki sınav da ortalama olursa o netlere 3.5-4k geliceğini düşünüyorum
  • Starixa kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi şöyle düşünelim tyt 1.5k gelsin 110 nete bu mantıklı olan bu zaten sonra ilk 1k ayt'de 75 net yapsın diye düşünelim.her bir nette 1k sıralama oynayacağını varsayarsak 65 net 10k olsa ki bence bu da mantıklı ortalama 65 ayt neti 10k dersek ayt'nin katkısının tyt'ye oranı 3/2 olduğunu unutmayalım.Bu durumda:

(1.5k x 2 ) + (10k x 3) =3k+30k=33k

33k/5= 6.6k

Benim mantığım bunu söylüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: illusionist man

Hocam şimdi şöyle düşünelim tyt 1.5k gelsin 110 nete bu mantıklı olan bu zaten sonra ilk 1k ayt'de 75 net yapsın diye düşünelim.her bir nette 1k sıralama oynayacağını varsayarsak 65 net 10k olsa ki bence bu da mantıklı ortalama 65 ayt neti 10k dersek ayt'nin katkısının tyt'ye oranı 3/2 olduğunu unutmayalım.Bu durumda:

(1.5k x 2 ) + (10k x 3) =3k+30k=33k

33k/5= 6.6k

Benim mantığım bunu söylüyor.

Mantıklı ama aytde kim nasıl net yapar bana muamma gibi geliyor hocam.Tytde aşağı yukarı herkesin yaptığı belli tahmin yürütülebiliyor.Elimizde ayt örneği olmadığı için tahmin yürütmek zor.Sizin dediğiniz gibi ilk 1k 75 net yaparsa sınavlaya yakın sonuçlar gelir
  • Aralarında en mantıklısı Sınavla
  • Abi şaka mısınız ? Nasıl sınavlaya puangodan daha iyi diyorsunuz ? Örnek olarak puango 42 bin gösteriyosa sınavla 50 bin gösteriyo. Puango 28 bin sınavla 34 bin . İnsan bi girip bakar .
  • TheLordMan kullanıcısına yanıt
    Tyt için öyle ama ayt'de öyle değil.Önemli olan sayısal sıralaması zaten.Sınavla'nın sayısal sıralaması ideal gayet.
  • Hiçbiri bi şey bilemiyor ilk defa yapılacak sınav bu ancak tahmini hesap aşırı iyimser puango aşırı kötümser sınavla tyt kötümser baya başarısıralamaları o siteyi kâle bile almıyorum hoca saçma sapan yorumlar yapmış sorulan sorulara 95 obp var 240k mühendislik barajına girermiyim diyene süper obp var diyor ulan adam böle düşünüyorsa o obp’yi hakkıyla almamıştır 87 obp olana kötü diyor biri fen lisesi diğeri özel bunu ayırt edemeyen birinin sitesine güven olmaz ama bizi yerleştirecek olan sayısal puan o yüzden en mantıklısı sınavla zaten kimse tyt sıralamasını görüp moral bozma imkanı yok ayt aynı anda açıklanacak arada zaman farkı yok ayt yüksek gelince tyt sıralamasını kimse ygs gibi önemsemiycek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiçbiri
  • Tyt Puango gibi gelir. Ayt Sınavla'ya yakın gelir. Ayt 60 net 36k gelecekse hiç girmeyelim.
  • Vay be dün gibi aklımda bu konu.
  • tyt basarı sıralamaları
    ayt sınavla
    bu arada naptınız hocam kars tıp geliyomu :D
  • Sevilmeyenbeyazsilgi S kullanıcısına yanıt
    Katiliyorum hocam size.Ben de sinavla diyorum.

Kars ucundan gelebilir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.