< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Saç dökülmesine kesin çözüm
1 Mobil
-
-
Bırakınca tekrar dökülüyor diyorlar
birde saçı kazıtıp uygulamak mı lazım saçlar 3-4 cm uzunken uygulanabilir mi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ölüm bizim için hiçbir şeydir; zira elementlerine ayrılan bir beden artık hislerden muaftır; his yokluğu da bizim için hiçbir anlam taşımaz. -
benimde saçlarım dökülüyordu genetikten dolayı saçımı 3 numara yaptım şuan ufak ufak dolmaya bile başladı erken davrandım ben fark edip o yüzden olabilir. Yaza kadar sürekli 3 numara yapacağım bakalım düzelme olacak mı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Psn: xMusti28x -
Onu kullanması zor değil mi ? Ben sprey kullanmıştım çok zor kullanması.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Genetik saç dökülmesinde testesterondan gelen DHT hormonları saç köklerine tutunarak sağlıklı saç hücresini öldürür ve saç dökülmesine yol açar.Minoxil,minoxidil gibi ilaçlar kafa derisine haricen uygulandığı için DHT hormonunu engelleyerek saçların daha fazla dökülmesini önler fakat yeni saç çıkarmaz.
Ben 19 yaşından beri minoxil + biotin + alpecine sampuan kullanıyorum.Son 1 yıldır da PRP-Mezoterapi yaptırıyorum.Şuan 23 yaşındayım bunları yapmasaydım kesin dökülmüştü saçlar.2 aylığına minoxil kullanmayı bırakıp pişman olmuştum sonrasında.Size tavsiyem saçlarınız dökülecek gibiyse ilk önce bir doktora gidip bir an önce kullanmaya başlayın._____________________________ ''Herşeyin üzerinize geldiğini hissetiğinizde,uçakların rüzgar ile birlikte değil rüzgara karşı kalktığını hatırlayın.''
Henry Ford -
Hocam genetik olmayanlar icin ne onerirsiniz ? Bakimsizliktan dokukuyor . Kullandigim sampuanlar kaliteli olmadigini dusunuyorum . Hobby kullaniyorum .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
sabun kullanın taş gibi olur saçlarınız çeksenizde dökülmez. sonra bana dua edersiniz _____________________________ -
Kimyasal ilaç tavsiye etmiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
en güzeli protez saç aslında he _____________________________ -
58 yaşındayım sacların üstten ve arkadan döküldü, artık çıplak kaldım.
Bicok şey denedim sonuç alamadım. Birgün aracı yolda kalmış birine yardım ettim.
O bana bir sabun hediye etti. Lanetdain görüntüsü vasat bir sabun.Aylarca arabanın torbidosunda gezdi.
Sonra cocuklar onu eve almış onunla yıkanmaya başladım.
Gerçek manada 1,5 ayda kellerim %50oranında kapandi.
Bi ozelligide yuzdeki kırışıklarda kazayaklarında gösterdi.
Bi ozelligi başını soguk suyla yıkaman ve kopurtup 3 5 dakika sacini sabunlu birakman.
Sabunu veren arkadasın dostluk babında telefonunu almıştım,oda benimkini,aradım aldigi kisiyle irtibat kyrdum,senede bir sefer elde yapilan bir sabunmuş.
Haftaya cumartesi inşallah sabunlarıma kavuşacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Senin daha yaşın ne başın ne? Dökülüp dökülmeyeceği 30'a yaklaşınca belli olur. 30'a gelince kabak gibi kalıyorlar

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
Hızlı