< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
• Xiaomi Mi Box S • Ana Konu • (698. sayfa)

-
-
6 aydır hiç güncellenmemiş cihazdada yapıyordu bende dediğim gibi 12 değil cihaz sadece arayüz güncelledim en son.
-
işin komiği cep netine bağlanınca ardından tekrar modeme bağlanınca bağlanıyor neti görüyor ama bunu hep tekrar edicen hep her ilk açılışında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 25 Eylül 2023; 12:16:26 > -
Comnet kullananlar boşuna cihazı kurcalamasın sorun comnette issde desteğede yazdım, saat tarih olayları sapıtmış o yüzden nete çıkış yapamıyor cihaz.
Düzelene kadar tarihi manuel girin.
-
Mi box la ilgili şunu sormak istiyorum kullanıcılara: Mi box üzerinden film izlemek istiyorum (4k). Bu sebeple USB ye bir bellek takıp hangi tür videoları oynatabiliyoruz ve bunun listesini görebileceğim bir yer var mı ?
-
Aynısını vodafon internette yapıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Son güncelleme sonrası SES ile alakalı sorun yaşayan var mı arkadaşlar?
Şöyle ki, cihaz ilk açıldığında kesinlikle ses alamıyorum mutlaka bir kez yeniden başlatmam gerekli. sorun sonrasında düzeliyor.
Sorunsuz çalışan cihazı neden böyle bir güncellemeyle sorunlu hale getirdiler cidden anlamak mümkün değil...
-
Evet ben yaşıyorum bu sorunu hatta burada da belirtmiştim 1 kez yeniden başlat yapmadan ses alamıyorumquote:
Orijinalden alıntı: James_SunderlandSon güncelleme sonrası SES ile alakalı sorun yaşayan var mı arkadaşlar?
Şöyle ki, cihaz ilk açıldığında kesinlikle ses alamıyorum mutlaka bir kez yeniden başlatmam gerekli. sorun sonrasında düzeliyor.
Sorunsuz çalışan cihazı neden böyle bir güncellemeyle sorunlu hale getirdiler cidden anlamak mümkün değil...
Hard reset atarsanız düzeliyor
Teşekkürler öyle yaparım artıkquote:
Orijinalden alıntı: EsFaEr
Hard reset atarsanız düzeliyor
Bendede aynısı oldu Hard reset ile düzeldi. Ayrıca İnternet hızı ile ilgili sorun varsa az yukarıda anlattığım yöntem başarılı oldu bende.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsFaEr -- 25 Eylül 2023; 21:32:30 >
Hard Reset sanırım her şeyi tamamen siliyor, ilk fabrika ayarlarına geri dönüyor doğru mudur hocam?
-
Evet doğrudur.youtube da nasıl yapacağınız ile ilgili video var.
Eyvallah hocam, teşekkür ederim...
-
Hocam Allah razı olsun valla dediğin yöntem ile sorunu çözdüm çok şükür.. cihaz güncelleme almış haliyle eskisi gibi stabil çalışır duruma geldi.. sıkıntı yaşayan varsa bu yönetimi deneyebilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba, 2.nesil mi box s dün kurulum yaptım.
Yüklenmesi gereken uygulama tavsiyeleriniz nedir acaba? Youtube da birkaç uygulama önerisi gördüm, mesela tarayıcı için apk ile Chrome yükleyen var veya siz ne önerirsiniz?
Ana ekran düzenlemesi için nebula manager varmış sanırım, bir de kolay kullanım için şu ürünü aldım.
amazon
Rii i4 Mini Arkadan Aydınlatmalı Bluetooth Klavye 2'si 1 arada (Bluetooth ve Kablosuz 2.4GHz) iOS Android Windows için İspanyolca Qwertyhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B07RQBRRR7 -
-
-
Soundbar a bir faydasi olurmu yada hangisi ni seçmeliyim
2.Nesil için ayrı bir konu başlığı mı açılmalı bilemedim.
Mesela youtube dahil herkes ana ekran düzenleme için Nebula Manager öneriyor ama Google TV'de çalışmıyor bu.
Dün tam olarak başına geçtim, Button Mapper ile kumandaya bazı tuşlar atadım iyi oldu, birkaçını yaptığım halde kabul etmedi. USB ile Chrome, Drive, Inattv apk dosyalarını yükledim. QCY H2 kulak üstü kulaklığı tanıttım, güzel ses alabiliyorum. Kendi kumandasından tv açılıp kapanıyor ama keşke TV giriş listesi de açılabilseydi. Şuan bende Digiturk de var, önce tv kumandası ile açıp giriş listesinden hdmi-3 ü seçip mi box a geçiyorum, tv izleyeceğim zaman tekrar tv kumandasını alıp hdmi-1 e dönüyorum mesela. Bunun kolayı olsa güzel olurdu.
2.Nesil Google TV olarak geliyor, telefona da Google TV uygulamasını indirdim, oradan da kontrol edilebiliyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X