Şimdi Ara

A3 vites geçişindeki ses problemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
5.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani biraz daha fazla verip yetkili serviste yaptırsaydım keşke.

İlk gittiğimde kavrama değişecek dedi sorun düzelmedi şimdide beyin diyo mal herif. Sorun mekatronik de olsa orda neden yaptırayım artık bi güven vermedi.

Pazartesi şikayet edicem o firmayı.

Bu özel servisten uzak durun arkadaşlar. Eğer yolunuz düşerse bence tercih etmeyin. Özel gazi otomotiv vw audi servis. İzmir mersinlide.
  • !sTaNbLuE ! kullanıcısına yanıt
    Kavraması düzelmiş artık vurma yapmıyor ama 2. Vitesteki ses sorunu devam ediyor. Sizce bu büyük bir sorun yaratırmı?

Ben yinede yarın yetkili servise göstericem aracı.

• quote:

Orijinalden alıntı: EgeliLodos

Kavraması düzelmiş artık vurma yapmıyor ama 2. Vitesteki ses sorunu devam ediyor. Sizce bu büyük bir sorun yaratırmı?

Ben yinede yarın yetkili servise göstericem aracı.

Sangirti tarzinda olan ses mi? Eger oysa onun duzelmesi gibi birsey soz konusu degil.Komple yeni sanziman taksan bile bi sure sonra tekrar yapcak hemen hemen hepsinde var o ses.

Şuan yetkili servisteyim. Aracın son bakımı 2013 de yapılmış. Danışman iyi niyeti zorlarız ama büyük ihtimal red gelir dedi.

Sistemden baktığında ücretsiz şansızman yağı değişimi varmış. Şimdi o yapılıyor. Bitince asıl konuyu tekrar konuşup üstelemeyi düşünüyorum. Bakalım ne olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: EgeliLodos

Şuan yetkili servisteyim. Aracın son bakımı 2013 de yapılmış. Danışman iyi niyeti zorlarız ama büyük ihtimal red gelir dedi.

Sistemden baktığında ücretsiz şansızman yağı değişimi varmış. Şimdi o yapılıyor. Bitince asıl konuyu tekrar konuşup üstelemeyi düşünüyorum. Bakalım ne olacak.

60 bin de bir degismes gerekiyorduo yagin ve sanz yag filtresinin.Hic degismeisse tavsiye edilmiyordu uyeler tarafindan.

Degistikten sonra buraya yazarsiniz farki.Bi de sanz

Yag filtresini de degistirtmeyi unutmayin.

• 4 yıl servise uğramayan aracın şanzıman yağını ücretsiz değiştiren servis mi var yahu

Şanzıman yağı değişti sonrasında aracı teslim etmek için getirdiler tam gidecekten vitesi d ye aldım ve küt araç durduğu yerde d ye alınca vuruyor. Hemen danışmanı çağırdım ben size teslim ederken böyle bir sorunum yoktu dedim ve gerçekten de araç durduğu yerde vitesi geçirirken tık ses bile yoktu. Ayrıca ustayla öncesinde teste çıkmıştık böyle bir problem o da görmemişi.

Neyse aracı bırakmak zorunda kaldım. Bu şekilde teslim almayacağımı söyledim eski haline getirmeleri söyledim. Bu arada doğuşu arayıp durumu anlattım onlarda servisle görüşeceklerini söylediler.

Yetkili bir bayan bana sıfır km bir a3 sedan tahsis etti. Akşam onuda test ettim ve şanzımandan gelen ses bu araçta da var. Söylediğiniz gibi kronikmiş yani bu ses.

İnşallah eski haline getirirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lod0ss -- 9 Ocak 2018; 1:35:17 >
  • rbcntechnic R kullanıcısına yanıt
    2016 yılında uğramış ama ne yapılmış onu anlayamadılar yada bana söylemek istemedi. Belkide şanzıman için geldi kim bilir.

• Ben de 1.4 dsg polo kullanıyorum. Şanzımana elimden geldiğince dikkat ediyorum. Araç 2014 model 22 bin kilometrede.

Yokuşlarda vs küçük motorlu olduğu için çekmediği durumlarda cok bağırıp vites düşürüyor sanki uygun devri bir türlü ayarlayamiyor gibi geliyor bana.

Bazen de takılıyor üst vitese geçmiyor triptronige cekip kendim yükseltiyorum.

Özellikle tavsiyesi olan var mı? Kullanım açısından. Yoksa bu durumlar normal midir?

Yokuşlarda durduğumda önce N ye alıp yükü el frenine bindirip P ye aliyorum en son. Başka böyle dikkat edilmesi gereken bir sey var mı? Ya da hangi hata kendini çok belli eder?

Çok soru sordum ama sıkıntı çıkarmasından korkuyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.