Şimdi Ara

Param Kart Ana Konu-Güncel Kampanyalar (Sürekli Güncellenecektir) (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.059
Cevap
248
Favori
327.017
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kredi kartıyla yatırım yaptım (puanla) bunu kullanamıyorum sanırım valöre takıldı.

bunu çözmenin bir yolu yok mu?

• ivenrec kullanıcısına yanıt

hocam valörden önce gerekirse komisyonu da ödeyerek nasıl dönüş yapabilirim?

• FlyingHigh F kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3D21C84CE -- 22 Mayıs 2024; 1:37:47 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar bana bu uygulamanın püf noktaları hakkında özelden yazabilir misiniz?

• Bu param karttan 5-10 kere kartla para yatırıp başka uygulamaya çektim hiçbir sorun yokken hesabımı -99.000 bin yapmışlar başına bu durum gelen var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba, ziraat kredi kartımdan param hesabıma para yüklemeye çalıştığım zaman “Terminale açık olmayan işlem” diye bir hata alıyorum, bu sorunun çözümü var mı acaba ?

Diğer bankaların kredi kartında bir sorun yok sadece Ziraat kredi kartında oluyor bu durum.

• alienlord kullanıcısına yanıt
    Hocam ziraat kaynaklı sorun ziraat neredeyse tüm ödemeli yerleri kullanıma kapatmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KARACABEYY K kullanıcısına yanıt

Evet öyle gözüküyor da müşteri hizmetlerini arayıp açtırmak mümkün mü acaba belki çözebilen olmuştur diye düşündüm

• alienlord kullanıcısına yanıt
    Hocam ziraat bu işlemleri güvenli bulmuyor ve tüm müşterilere kapalı actiramazsiniz.

• Restaurant cafe %10 iade kampanyası bu yok mu?

• samil422 S kullanıcısına yanıt
    Hocam kampanya Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri için geçerli.

Hafta sonu yaptıklarıma vermedi benim de, acaba ilk hafta olmasıyla mı ilgili, daha önce yine olmuştu sanki bu şekilde, normalde yıl sonuna kadar geçerliydi kampanya

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • O yüzden sordum hocam cuma günü her zamanki yerden alış veriş yaptım iade gelmedi.Pos aynı halbuki...

Hocam param bazen ödül yatirmada sistemleri aksıyor muhtemelen ondandır.

• Evet halen iade gelmemiş, mecburen kayıt oluşturacağız. Kampanyalar kısmında da görünmüyor belki de sonlandırdılar.

Şu an gözüküyor hocam yeni eklemişler herhalde, dediğim gibi bazı aylar ilk hafta vermiyorlar kampanya devreye girmediği için herhalde. Kayıt açıp alınabilir ama muhtemelen

• ParamKart ile eczane harcamalarında %10 nakit iade fırsatı seni bekliyor.

Temel Bilgi

• Kampanya 31.07.2024 tarihi saat 23:59’a kadar geçerlidir.
    • Kampanyadan kazanılacak maksimum nakit iade tutarı 75 TL’dir.

Genel Bilgi

• Kampanya, Param Classic kart tipi içerisinde yalnızca Param MC, Param Visa kartlarında geçerlidir.
    • Kampanyadan yalnızca kişiselleştirilmiş hesaplar yararlanabilir. ParamKart’ının kişiselleştirme işlemlerini Param uygulamasından yapabilirsin.
    • Nakit iade, mevcut indirimlere ek olarak uygulanacaktır.
    • Avantaj kapsamındaki nakit iade tutarı, alışveriş sonrasında kartına yatırılacak.
    • Bu avantajdan yararlanabilmek için ParamKart'ında yeterli bakiye olması gerekmektedir.
    • TURK Elektronik Para A.Ş. kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
    • Kampanya kapsamındaki alışverişlerde herhangi bir değişiklik (sipariş iptali/iade vb.) nakit iade kazanma durumunu etkileyebilir. Söz konusu alışverişe ilişkin siparişin iptali/iadesi hallerinde (sipariş iptali/iadesi kısmi olsa dahi) TURK Elektronik Para A.Ş., nakit iadeyi geri alma hak ve yetkisine sahiptir.

• ParamKart ile Sinoz Kozmetik’te %20 nakit iade fırsatı seni bekliyor.

Temel Bilgi

• Kampanya 12.07.2024-12.08.2024 tarihleri arasında saat 23:59'a kadar geçerlidir.
    • Avantaj sadece Sinoz web sitesinden yapılan harcamalarda geçerlidir.

Genel Bilgi

• Nakit iade, firmanın mevcut indirimlerine ek olarak uygulanacaktır.
    • Avantaj kapsamındaki nakit iade tutarı, alışveriş sonrasında kartına yatırılacak.
    • Bu avantajdan yararlanabilmek için ParamKart’ında yeterli bakiye olması gerekmektedir.
    • TURK Elektronik Para A.Ş. ve Sinoz Kozmetik kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
    • Kampanya kapsamındaki alışverişlerde herhangi bir değişiklik (sipariş iptali/iade vb.) nakit iade kazanma durumunu etkileyebilir. Söz konusu alışverişe ilişkin siparişin iptali/iadesi hallerinde (sipariş iptali/iadesi kısmi olsa dahi) TURK Elektronik Para A.Ş., nakit iadeyi geri alma hak ve yetkisine sahiptir.

• shutterbug kullanıcısına yanıt
    çöp hocam sinoz minoz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3D21C84CE

çöp hocam sinoz minoz
    Maksat konu aktif kalsın. 👌

• 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.