Şimdi Ara

HEPSİBURADA Kitap kategorisinde %15 indirim [BİTTİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sepette indirimli fiyat üzerinden %15 indirim yapıyor, fiyatlar çoğu siteye göre daha uygun. 50 TL üzerinde kargo bedava.http://www.hepsiburada.com/kitaplar-c-2147483645

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milesbroke -- 2 Mayıs 2017; 16:11:25 >

"Biz doğrudan doğruya millet severiz ve Türk milliyetçisiyiz. Cumhuriyetimizin dayanağı Türk topluluğudur. Bu topluluğun fertleri ne kadar Türk kültürüyle dolu olursa, o topluluğa dayanan cumhuriyet de o kadar kuvvetli olur." Atatürk
  • Kaptım bir kitap eyv

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• Artık herkes öğrendi bu hepsiburada indirimlerinin yalan olduğunu.

http://www.hepsiburada.com/a-storm-of-swords-1-steel-and-snow-a-song-of-ice-fire-book-3-p-KNUANS79901

http://www.dr.com.tr/Kitap/A-Storm-of-Swords-Steel-and-Snow-A-Song-of-Ice-and-Fire-Book-3-Part-1-PB/George-R-R-Martin/Foreign-Languages/Literature-and-Novel/Fantasy/urunno=0000000365263

D&R'da aynı kitap indirimli haliylede indirimsiz haliylede zaten daha ucuz... Diğer birçok üründe de böyle yapıyorlar. Kandırmaca. Piyasada daha uyguna bulunuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vanity Fair

Artık herkes öğrendi bu hepsiburada indirimlerinin yalan olduğunu.

http://www.hepsiburada.com/a-storm-of-swords-1-steel-and-snow-a-song-of-ice-fire-book-3-p-KNUANS79901

http://www.dr.com.tr/Kitap/A-Storm-of-Swords-Steel-and-Snow-A-Song-of-Ice-and-Fire-Book-3-Part-1-PB/George-R-R-Martin/Foreign-Languages/Literature-and-Novel/Fantasy/urunno=0000000365263

D&R'da aynı kitap indirimli haliylede indirimsiz haliylede zaten daha ucuz... Diğer birçok üründe de böyle yapıyorlar. Kandırmaca. Piyasada daha uyguna bulunuyor.

Hocam kitabı özel mi aradınız Şaka bir yana bir şey alırken en mantıklısı bilindik sitelerin hepsine bakmak, ben aldığım kitapları piyasada en ucuz HB'de buldum. Örneğin "Aylak Adam" D&R'da 7.60 TL, Kitapyurdu'nda 7 TL, HB'de ise 5.95 TL.
    "Biz doğrudan doğruya millet severiz ve Türk milliyetçisiyiz. Cumhuriyetimizin dayanağı Türk topluluğudur. Bu topluluğun fertleri ne kadar Türk kültürüyle dolu olursa, o topluluğa dayanan cumhuriyet de o kadar kuvvetli olur." Atatürk

• Witcher Son Dilek bir türlü 15 bandına düşmedi acelem yok hala bekliyorum

Uzun zamandır takip ettiğim şiir kitaplarını epey uyguna aldım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Yakın zamanda ikinci kitabı çıkacak bence pek beklemeyin o aralığa düşmez gibi geliyor :) Ben de normalde indirim beklerim ama konu Witcher olunca, oyunu gibi ön sipariş verdim kitabına :D

Origin İd= guneyozcan
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgo_cr7

Nasıl uyguluyoruz indirimi sepete?

İndirim bitmiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.