Şimdi Ara

Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU] (573. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.449
Cevap
597
Favori
1.398.582
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 569570571572573
Sayfaya Git
Git
Giriş

Tarifemin bitmesine 1 gün kalmış.

Yarın bitecek sanırım uygun ne var arkadaşlar 11-12 gb intgernet yetiyor bana

Uygun tarife gören var mı istanbulda yaşıyorum yaş 42 , faturalı bol star  15gb kullanıyorum 262 TL ye..

• Countwork1 kullanıcısına yanıt
    Hayatımda hiç öyle yapmadım. Hep farklı operatöre geçip geri geldim. Ama bu zahmetli ve güvenli olmayan yol. Bu tür taşımalarda kötü niyetli bayi çalışanlarıyla çok denk geldim. Bu yüzden en güvenli ve basit yol faturasıza geçmek. Detaylarını tecrübe etmiş kişiler yazarsa öğrenilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sene2025 -- 18 Haziran 2025; 19:7:10 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • manilafortuna kullanıcısına yanıt

Paket adı nedir ?

• yaklaşık 40 gün kaldı benim pakedimin bitmesine. nasıl bir yol izlemeliyim? mega+ 50 gb pakedim var. 30 gbsi normal internet, 20gbsi sosyal medya. şantiyede çalışıyorum o yüzden bol internet gerekiyor.

önerileriniz nelerdir

• 20 gb 280 tl olan pakete onlinedan başvurmaya çalışıyorum bilgilerimi girerken adres kısmında istanbul yazınca kampanya bu ile uygun değildir diyip beni sayfadan atıyor. Bu tarifeye geçmem hiçbir türlü mümkün değil mi? İstanbulda yaşıyorum ama zaten e simli bir pakete geçicem kapıya gelen giden olmayacak adresi kampanya kapsamındaki bi il olarak girsem olur mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A NEW LIFE kullanıcısına yanıt
    Aynı işlemi yaptım, hat açıldıktan sonra fatura adresini kendi adresiniz olacak şekilde güncellersiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Önerebileceğiniz faturalıya ek internet paketi var mı. Bir veya birkaç ay kullanmalık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone a geçenlere 20 gb faturalı taahhütlü hat vergi dahil 155 tl
    benzerini aynı cd karşısındaki ttelekom bizde yapıcaz yarın gelin dedi.
    ist gaziosmanpaşa kazımkarabekir mah. imam hatip lisesi bulvarında vodafone ve ttelekom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nabiaga kullanıcısına yanıt

Turkcell için de benzer kampanya olacak mı bilginiz var mı hocam?

• 
Sayfa: önceki 569570571572573
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.