Şimdi Ara

maratondayiz.com 3 ocak ücretsiz deneme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

şöyle bir site keşfettim, yarın 5'te deneme yapacaklarmış. apotemi ile bir bağlantıları var sanırım apoteminin twitter sayfasında gördüm.
    DH sınav tayfası olarak katılalım da durumumuzu görelim bence.

• +1
  • +1
  • +1
  • +1
  • yukarı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ucretsiz olduguna emin misiniz? Sitede premium uyelik falan yaziyor
  • site berbat özensiz premium diyorum çıkış yapıyo optik form diyorum çıkış yapıyor. Tamam anladık optik forma 8.10 a kadar işaretleyeceğiz 5te yazdırıp 5.30da başlayacağız da sınava, bu nasıl bir site düzenidir arkadaş.
  • up ben beğendim kaç kişinin haberi var acaba

• up

• pc ye bakarak çözdüğünüz deneme ne kadar verimli olabilir, bence oturun lys kasın daha çok yararını görürsünüz
  • jackk001 kullanıcısına yanıt
    Çıktı alınıcakmış saat 5ten 5 buçuğa kadar ama ücretsiz olduğu nerde yazıyor onu göremedim.
  • https://twitter.com/maratondayiz/status/814843492648255488

bu deneme ücretsiz ama sonrakiler ücretli olabilir, bilmiyorum.

yazıcısı olanlar çıkartsın, olmayanlar çevresinde kırtasiye varsa yarım saatte çıktı alıp gelebilir.
    veya tabletiniz varsa adobe programıyla çözebilirsiniz. tablet kalemi olmayanlar demir kalem veya kalem şeklinde başka bir şey de aynı işi görüyor. ekranı çizmemesi için ucuna ince bir peçete sarabilirsiniz. veya en basitinden kurşun kaleme alüminyum folyo sarın, işe yarayacaktır.
  • Bu kadar b*ktan bi site olamaz ya indir diyorum login diyor soruları görüyorum ama sadece yeni sekmede yazdır diyorum yine login ekranına atıyor. Paralı olsa dicem e soruları görebiliyorum zaten yazdırmak mı paralı?
  • ee sınavı çıkardım ama optik formu açamıyorum. Bir de denemede fen ilk 4 soru eksik. Cevap anahtarına da ulaşamayacaksam çözmeyeyim daha iyi. Çözümleri herkese yayınlarlar umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: smothershipton

ee sınavı çıkardım ama optik formu açamıyorum. Bir de denemede fen ilk 4 soru eksik. Cevap anahtarına da ulaşamayacaksam çözmeyeyim daha iyi. Çözümleri herkese yayınlarlar umarım

bendede sosyal 32 33 34 35 yok :d sayfa 19 a atlıyo 17den. Bunu boşverin siz ama isteyen olursa sorular sağlam gözüküyo çıkartabildiğim kadarını çıkardım. pdfsi mevcut yanlışlıkla indirdim ama eksik işte 1 sayfa
  • smothershipton kullanıcısına yanıt
    http://maratondayiz.com/Dokuman?sinifID=9
  • optik forma girebilen var mı
  • 18. ve 30. sayfalar siteye eklenmiş, optik form yok ortalıkta hala, sınavı genel olarak beğendim, matematiği filan boş değildi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.