Şimdi Ara

TACIZ VE TECAVUZU NASIL ONLEYEBILIRIZ ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
98
Cevap
2
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bahçeye bir köpeği zincirle bağlarsın sonra karşısına geçip kızdırır çıldırtırsın, o köpek zincirden kurtulduğu an gelir seni parçalar ya,işte durum tam da bu.
    olayda 3 taraf var birisi köpeği bağlıyor öteki köpeği kızdırıyor ama hep köpek suçlu oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mansurhusrev

quote:

Orijinalden alıntı: Dreatlord

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Birşeyi ne kadar bastırırsan o kadar çok patlak verir yalanları versiyon 1457. Yahu bırakın artık bu işleri , Osmanlıda taciz tecavüz hatta diğer suçlar vs ne kadarmış ? Bakın bakalım. Aklı olan bu suçların nasıl azaltıldığını oradan anlar zaten. Tamamen biter demşyorum tamamen kimse bitiremez zaten ama büyük oranda azalır.

Osmanlı torunu Langa Fatma diye bir genel ev patroniçesi döneminde sizin ağaları paşaları sıraya diziyordu melek girmez sokak diye bir efsane var koca mahalle kerhane olur mu arkadaş olmuş işte burada msallar okuma biz senin osmanlını senden iyi biliriz anca sallar durursun.O dönemin yazarları şairleri bu seks patlaması hakkında yazılar şiirler kaleme almış onlarada yalan dersin sen Avrupadan buraya gelen ziyaretçiler olmuş sizin seks patlamasına hatta yabancı bir yazar;

Ünlü yazar Ernest Hemingway anılarında Karaköy genelevleri için ''Avrupa’daki refah döneminin en çılgın yılları bile buradaki fuhuşla yarışamaz" der.

Hey yavrum hey sen giderken biz geliyorduk Osmanlı torunu.

Hıı hıı. Ben sana fırsat sunuyorum laga luga yapma istatistikleri getir önümüze. Yılda ortalama kaç taciz tecavüz var. Kaç hırsızlık kaç cinayet var. Karşılaştıralım Türkiyeyle. Var mısın ?

Hiç olmuyordu hepsi melaike idi.Çoğalma sporlar yolu ile oluyordu.

Haha. İşinize gelince osmanlıda oluma yazma oranı düşüktü diyip istatistiklete sığınırsınız. Bu suç konularında niye istatistiklere araştırmalara başvurmuyorsunuz ?

Osmanlıda kerhane istatistiğimi arıyım senin gibi bir işidli için ?

Ooo işine gelmeyince ışidli de olduk. Çok basşt birşey söylediğim taciz tecavüz hırsızlık cinayet vb suçlar ne sıklıkla işleniyormuş. Bunu sordum. Cevabın işine gelmediği bğtğn tezlerini çürüttüğü için bana saldırıyorsun işte.

Alla halla melaike idiniz süperdiniz diyorum ya ? Daha ne diyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kazuya58

Kafanızdan suç uydurup somra bu suçu birilerine atıp ustune buna inanıp karşınızdaki kişiyi niye bu suçu isliyorsun diye yerip kendi kendinizi tatmin etmeye üstünüze yok.

Söylediğiniz kelimelerin tek bir satırı bile doğru değil.

Örneğin bu bölüme bir bakın
    Islamlamin ic işleriyle ilgili her konu din düşmanları tarafından açılmış, hepsi uydurma bilgilerle dini suclayan konular. Müslüman değilsin ama islam hukuku ile ilgili karar veriyorsun

Yani kendi kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz.

Neymiş hamile sokakta yürümek günahmış

Yok öyle birşey
    Bunu uyduran siz ve sizin kafanızdan olan kişiler, kendine müslüman demiş dememiş önemi yok

İkileyebilirsin yavaş yavaş hem de ben çalayım sen de oynayarak ikile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881 -- 29 Nisan 2016; 12:57:17 >

• Çocuk dövmeyerek
    Kadınlara ve Kızlara birey gibi davranarak
    Herhangi bir kadın şiddet görüyorsa direkt yardım ederek.
    Duyarlı ve sesimizi çıkararak.
  • şuanki iktidarla bu mümkün değildir
  • hachiko kullanıcısına yanıt
    Ilk etapta yapanlari Idam ederek.Sonrasinda gelecek nesilleri egiterek,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetmeteışıkara

Ilk etapta yapanlari Idam ederek.Sonrasinda gelecek nesilleri egiterek,

Olabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihan3469

Fazla uzatmayin şeriat yeterli

Allah'a inanıp, ondan korkmayan bu dünyadaki şeriat kanunlarından mı korkacak? İnsanların ceza vermesinden korkuyorsa şimdi de korkabilir çünkü cezalar şimdi de var. Ülke şeriatla yönetilmiyor diye kurana uymayan müslüman mı oluyor yani?

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Seriat gelirse musluman olupta bu pisligi yiyen o igrenc insanlara cezasi verilir ve daha caydirici olur sence hapis mi daha caydirici idam mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kazuya58 kullanıcısına yanıt
    Kafan ne kadar iyi bilmiyorum ama ben nerede bunun günah olduğunu söylediler demişim? İnandığın kitabın ilk kelimesinden bile haberin yok. OKU!

Sen de seviş arada, rahatlarsın kafan bu kadar karışık olmaz.
  • 1881 kullanıcısına yanıt
    1-1 günah demen gerekmiyor, nefret ediyor demişsin ki bu daha ağır bir ifade.

Hadi sadece nefret üzerinden gidelim...
    Ee o videoda hamileye karşı nefret söylemi yokki, kanatlı kanatsız reklamı vs ye nefret söylemi yapmış diyebilirsin ama hamileni sokakta gezmesine karşı bir nefret söylemi yok o videoda.

Bak ayni yere geldik.
    Dinlemiyor ve dinlediğini de anlamıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cihan3469

Seriat gelirse musluman olupta bu pisligi yiyen o igrenc insanlara cezasi verilir ve daha caydirici olur sence hapis mi daha caydirici idam mi ?

O yapanlara kanun uygulansa hapis caydırıcı olur merak etme. Son zamanlarda serbest kalanların haddi hesabı yok.

Ayrıca Allahtan korkan çok kişi yoksa bu ülkede müslüman olanlar epey azınlık demektir. Zaten müslüman olmayanlar için şeriat kuralları geçerli olmaz. En azından şeriatı savununanlar böyle diyor.

• quote:

1-1 günah demen gerekmiyor, nefret ediyor demişsin ki bu daha ağır bir ifade.

Hadi sadece nefret üzerinden gidelim...
    Ee o videoda hamileye karşı nefret söylemi yokki, kanatlı kanatsız reklamı vs ye nefret söylemi yapmış diyebilirsin ama hamileni sokakta gezmesine karşı bir nefret söylemi yok o videoda.

Bak ayni yere geldik.
    Dinlemiyor ve dinlediğini de anlamıyorsunuz.

Hamile kadının nasıl gezeceği bu herifi ne ilgilendirir kardeşim? Bu herif kim ki bir kadına yol gösteriyor? İçinde bebek olan bir karın ne kadar estetik olmalıdır? Ve evet bu suratında gram nur olmayan herif, hamile kadından bahsederken bile yüzü iğrenç bir hal alıyor.

Daha güzel figürler sergileyebilirsin, o ışığı gördüm sende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881 -- 29 Nisan 2016; 14:59:16 >

• İllüminatinin pis amaçlarından biri daha. En iyi araç da medya. Beyin yıkamanın en iyi yollarından. Özellikle de bilinçaltı mesajları verenler. Çocukları en az 7-8 yaşına kadar aileleri yetiştirmeli. En az 6-7 yaşına kadar tv seyrettirilmemeli.

Çocuğuna ayıracak zamanın yoksa, hergün okul dönüşü 15 dakikanı ayırıp "bugün neler yaptın anlat bakiim" diyemeyeceksen, sevgiyle büyütmeyeceksen, iyiyle kötüyü ayırtetmeyi öğretemezsen veya bilmiyorsan, maslovun ihtiyaçlar hiyerarşisindeki en alt basamakta tıkanır çocuk. Büyüdüğünde de en temel ihtiyaçlarından öteye gidemez. Aklı bütün gün aynı şeylerle meşgul olduğu için kendini geliştiremez ve başkalarına muhtaç olur, bulamadığı zaman da çalar çırpar. Zamanın yoksa çoğalma. Çoğalıyorsan da zaman yarat, kaliteli bir yaşam sunmaya çalış. Ülkesine faydalı olacağı işler öğret. Ayrımcılık yaptırma. Şiddeti gösterme. İnsan haklarını öğret ki çiğnenirse/çiğneyecekse haberi olsun, sonra beni kandırdılar demesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 29 Nisan 2016; 15:30:32 >

• 1881 kullanıcısına yanıt
    Ağzın söylüyor kulağın duyuyor ama kafan yorumlamıyor,anlamlandiramıyor.

Bu adam söylüyorsa o adamın fikri, ama sen ve guruhunuz bu ve benzeri adamlarin fikrini carpitip tutup tum inançlı kimselere malediyorsun, igrenc buluyorsan ki bencede iğrenç o beni ne alakadar eder seni ne alakadar eder, sani geren ceken ne...

Ayetmiki ben bu adamin yorumuna önem vereyim.
    Sen inaclimisinki onem veresin.

Ama siz kemalistler kendi kafanızdan bu adamın dediğini islammis kabul edip islama laf atmaya çalışıyorsunuz.

once kıvır, sonra uydur, sonra inan, sonra iftira at

Kendi kuyrugunu kovalayan kediden farkınız yok, eninde sonunda basiniz dönecek ve duseceksiniz
    Umarin cehennem çukuruna düşmeden once uyanırsınız
    Sağlıcakla kalın

• eskiden bazı kahvehanelerde geç vakitlerde miki film izlerdi gençler yetişkinler ...
    sonra video/vcd/dvd yaygınlaştı bazı evlerde izlenmeye başlandı ...
    şimdi internetten isteyene serbest ... dikkat: bazı ortaokullu erkekler biraraya gelip evde izliyorlar ... hatta liselilerden kızlı-erkekli birlikte izleyenler var ...
    yurtta kalan bazı üniversiteli kızlar geceyi erkek arkadaşının evinde geçiriyor ... survivor izlemeye mi gidiyor acaba kim elenecek diye ...
    bu verdiğim örneklerden ailelerin haberi var mı, haberi olsa rızası olur mu ?..
    kontrol etmek mümkün mü ?.. hayır ...
    cinsellik boyut değiştirdi toplumda, çünkü ahlaki değerler değişti bütün mesele bu ...
    eskiden halk fakir sayılırdı, az buçuk da olsa müslümanım denirdi, haramı-günahı ve az buçuk islam ahlakı vardı ...
    şimdi ülkenin ekonomik durumu daha iyi, refah seviyesi arttıkça müslümanlığı, islam ahlakı da biraz artar diye umuyordu iktidar, ama öyle olmadı ...

• kazuya58 kullanıcısına yanıt
    Ben inançlı değilim ama bu tip herifler sizin gözünüzde kanaat önderi olduğu için benim açımdan da sorun teşkil ediyor. Nitekim programı sunan kişi de ''allah razı olsun'' diyerek bunu tasdik ediyor. İşinize geldi mi bunlar bizi temsil etmiyor dersiniz ki nitekim şu an tam olarak yaptığın da bu.

Bu tip herifleri adam yerine koyan milyonlarca cahil insan var bu memlekette. Bu adam da bu lafları bu ülkenin devlet televizyonunda söylüyor. Ne kolay ''seni geren ne, ilgilendiren ne'' demek. Dar bilginizle, hayat görüşünüzle büyük resmi gördüğünüzü hayal ediyorsunuz ama nabza göre şerbeti sizden iyi bilen yok.
    Kemalist değilim ama İslam'ı kabul ettiğini söyleyen tipler tekrar ediyorum bu tarz cins adamları önder kabul ettiği için benim hayatımı etkiliyor. Buna değer veren adamların verdiği oy yüzünden benim ülkem bu hale geliyor.

Her sene sakız orucu bozar mı, kaynanamla göz göze geldik, evlenebilir miyim hocam, 3 gram su içtim orucum bozulur mu sorularını soran adam kendi kuyruğunu kovalamıyor da biz kovalıyoruz öyle mi?

Bu gaflet uykusundan umarım bir gün uyanırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1881

Ben inançlı değilim ama bu tip herifler sizin gözünüzde kanaat önderi olduğu için benim açımdan da sorun teşkil ediyor. Nitekim programı sunan kişi de ''allah razı olsun'' diyerek bunu tasdik ediyor. İşinize geldi mi bunlar bizi temsil etmiyor dersiniz ki nitekim şu an tam olarak yaptığın da bu.

Bu tip herifleri adam yerine koyan milyonlarca cahil insan var bu memlekette. Bu adam da bu lafları bu ülkenin devlet televizyonunda söylüyor. Ne kolay ''seni geren ne, ilgilendiren ne'' demek. Dar bilginizle, hayat görüşünüzle büyük resmi gördüğünüzü hayal ediyorsunuz ama nabza göre şerbeti sizden iyi bilen yok.
    Kemalist değilim ama İslam'ı kabul ettiğini söyleyen tipler tekrar ediyorum bu tarz cins adamları önder kabul ettiği için benim hayatımı etkiliyor. Buna değer veren adamların verdiği oy yüzünden benim ülkem bu hale geliyor.

Her sene sakız orucu bozar mı, kaynanamla göz göze geldik, evlenebilir miyim hocam, 3 gram su içtim orucum bozulur mu sorularını soran adam kendi kuyruğunu kovalamıyor da biz kovalıyoruz öyle mi?

Hala kendi kendinize uydurduğunuz şeylere inanmaya devam ediyorsunuz.
    Bu adamin kanaat önderi olması azından çıkan her söze güvendiğimiz anlamına gelmiyor ama siz geliyor zannedip birde buna inanıyorsunuz,ustelik bunu bizim adimiza yapıyorsunuz.

Cimbizla laf çekip eğip büküp anlam turetiyorsunuz, adam hamilelerin gezmesi hos değil demiş, ped reklamı yanlış demiş vs vs
    Bu adama inansan ne olur inanmasan ne olur, tecavüz konusunda referansın bukadar oluyor
    Ama siz burdan yola cikip lafi egip bukup "tüm müslümanların tecavüzcüdur" getiriyorsunuz.

Aklınız fikriniz apış arasında, her konunuz her sözünüz tecavüz, sex, kadin
    Vs vs
    Baska bildiğiniz birşey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazuya58 -- 29 Nisan 2016; 16:07:12 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1881

Hala kendi kendinize uydurduğunuz şeylere inanmaya devam ediyorsunuz.
    Bu adamin kanaat önderi olması azından çıkan her söze güvendiğimiz anlamına gelmiyor ama siz geliyor zannedip birde buna inanıyorsunuz,ustelik bunu bizim adimiza yapıyorsunuz.

Cimbizla laf çekip eğip büküp anlam turetiyorsunuz, adam hamilelerin gezmesi hos değil demiş, ped reklamı yanlış demiş vs vs
    Bu adama inansan ne olur inanmasan ne olur, tecavüz konusunda referansın bukadar oluyor
    Ama siz burdan yola cikip lafi egip bukup "tüm müslümanların tecavüzcüdur" getiriyorsunuz.

Aklınız fikriniz apış arasında, her konunuz her sözünüz tecavüz, sex, kadin
    Vs vs
    Baska bildiğiniz birşey yok

Canım kardeşim 32 yıldır bu ülkede yaşıyorum, bırak da kimin ne olduğu konusunda az çok fikrimiz olsun.
    Benim bir şey zannettiğim yok, kaç yıldır gördüklerimi söylüyorum, bunu anlayamıyor musun? Ben tüm dincilerin/dindarların böyle olduğunu iddia edemem ama çoğunluk bu kafada. Yalan mı? Gerçi ne soruyorum, bir saattir ıvıldanıyorsun, aynı şeyi tekrarlıyorsun.

Az bekle, ramazan ayında günde 24 saat bahsettiğim tipleri göreceksin ekranda.

Diyanetin, ölüp bittiğiniz hoca takımının fetvalarına bakın bakalım kimlerin tek derdi seks, kadın erkek ilişkileri.

• İdam ve kısırlaştırma
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.