Şimdi Ara

Algida #YazBaşlasın (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.192
Cevap
49
Favori
81.287
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ek kartlarda dahilmi kampanyaya? Birden fazla kartım var fakat anakart im kayıp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrgyStc

Daha önce sifre kullanarak hangi dondurmayi aldiysaniz ertesi gun anlattigim sekilde sifresiz alabilirisiniz. Üç dondurmadan da aldiysaniz ayni kartla her gun 3 tsne şifresiz veriyor

teşekkürler hocam bilgi için
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

yahu ne dinimiz ne imanımız kalmış,beyler yapmayın bana günde onlarca mesaj geliyor nasıl aldın bize de anlat bizde alalım yalvaran bile var ama konuya bakıyorsun haram olsun boğazında kalsın

klasik sıcak fırsat muhabbeti alamayanlar bedduaya başlıyor nasıl aldığımızı anlatsak sizlerde gidip alacaksınız

kaldı ki ben haram ya da illegal bişey yapmıyorum elimde 8-10 kart var ilk gün karta tanımlattım kampanyayı artık jet kasadan çat çat geçiriyorum dondurmaları her gittiğimde ortalama 15-20 dondurma alıyorum fazlasını alabileceğim halde yine insaflı davranıp bırakıyorum,usulsüzlük yok orada kampanyadan yararlanma var sadece

biri de gelip napıyosunuz demiyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehsar

Ek kartlarda dahilmi kampanyaya? Birden fazla kartım var fakat anakart im kayıp
    Arkadaşlar kendi money kartıma sistemden baktım.Dondurma tanımlanmış ama swarm kodu gerektiği yazıyor.
    Dün şifresiz almıştım.
    Kampanya şartı falan mı değişti ? Neden şimdi swarm kodu gerekli diye yazıyor ?

Promosyon Adı : Swarm Şifreniz ile Magnum Double Bedava!
    Açıklama : 6 Nisan - 10 Mayıs 2016 tarihleri arasında Migros, 5M Migros, Migros Jet mağazalarından veya Sanal Market?ten; Swarm uygulamasından müşteri tarafından alınan tek kullanımlık şifre kullanılarak Money Club Kart, Money Bonus ya da Money Club özellikli diğer kartlar ile kullanarak yapılacak çeşitli Algida çeşitlerinde bir adet ürün alışverişinde %100 indirim yapılacaktır. Kazanılan indirimi kullanmak için müşteriler Algida kampanyası kapsamında akıllı telefonlarındaki Swarm uygulamasından tek kullanımlık şifrelerini almalıdırlar. Şifreler belirli ürünler ile eşleştirilmiştir ve yalnızca uygulamada beyan edilen ürünlerde geçerlidir, ürünler arasında değişim yapılamamaktadır.Şifre alışveriş öncesinde kasiyere gösterilmelidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: hamemo

quote:

Orijinalden alıntı: altunok74

2 adet magnum double ve 1 adet cornetto disc kodlarim var.tek kartta 3 unu bir alabilirmiyim ya da nasil bir yol izleyeyim.tsk.ler

Aynı kartla tek seferde 2 magnum alamazsın. Tek kart ile 1 magnum 1 cornetto alabilirsin.

Peki bu işlemi yaparken altıya mı basacak dörde mi basacak Bir de şifreleri teker teker Üç sifreyi ayrı ayrı mı girecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: f5s5b5

quote:

Orijinalden alıntı: hamemo

quote:

Orijinalden alıntı: altunok74

2 adet magnum double ve 1 adet cornetto disc kodlarim var.tek kartta 3 unu bir alabilirmiyim ya da nasil bir yol izleyeyim.tsk.ler

Aynı kartla tek seferde 2 magnum alamazsın. Tek kart ile 1 magnum 1 cornetto alabilirsin.

Peki bu işlemi yaparken altıya mı basacak dörde mi basacak Bir de şifreleri teker teker Üç sifreyi ayrı ayrı mı girecek.

Alıntıları Göster
    Kodlu alacağınız için 6 ya basıp kartı geçecek ve dondurmayı vereceksiniz.
    Her kart ile 3 farklı dondurmadan birer tane alınabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rorschach-db

Kodlu alacağınız için 6 ya basıp kartı geçecek ve dondurmayı vereceksiniz.
    Her kart ile 3 farklı dondurmadan birer tane alınabiliyor.
    Arkadaşlar bugün ilk kez kod aldım. Önceden money club kartım vardı ve kayıtlıydı. Migrosa gidip dondurmayı alacağım ve kasada kartı ve şifreyi söyleyeceğim sıkıntı olmaz di mi?
  • Elinde kullanmayacak kodu olan varsa PM atsin. Tşk

• quote:

Orijinalden alıntı: mehsar

Elinde kullanmayacak kodu olan varsa PM atsin. Tşk
    Sorun olmaz.
    Kasiyer kasadan 6 üzerinden işlem yapıp,önce kartı sonra şifreyi söyleyip dondurmayı geçirteceksiniz.
  • Rorschach-db kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ediyorum hocam. İnşallah bulurum dondurmayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavrimira

quote:

Orijinalden alıntı: The World is Yours...

quote:

Dün gelen 200 dondurmayı bugün bitirdim.

Izmir ksk. Çiğli. Mavisehir. Bostanlı. Şemikler hepsini ben aldım

Bogazinda kalsin görgüsüz Rum dölü

İzmirliler rum oluyor la?

Mavrimira Dan baska takmaad bulamadin mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

yahu ne dinimiz ne imanımız kalmış,beyler yapmayın bana günde onlarca mesaj geliyor nasıl aldın bize de anlat bizde alalım yalvaran bile var ama konuya bakıyorsun haram olsun boğazında kalsın

klasik sıcak fırsat muhabbeti alamayanlar bedduaya başlıyor nasıl aldığımızı anlatsak sizlerde gidip alacaksınız

kaldı ki ben haram ya da illegal bişey yapmıyorum elimde 8-10 kart var ilk gün karta tanımlattım kampanyayı artık jet kasadan çat çat geçiriyorum dondurmaları her gittiğimde ortalama 15-20 dondurma alıyorum fazlasını alabileceğim halde yine insaflı davranıp bırakıyorum,usulsüzlük yok orada kampanyadan yararlanma var sadece

biri de gelip napıyosunuz demiyor mu

ben 1 karta 3 tane alırken kasiyer tip tip bakıyor herhalde bu kadar alsam kovmaya kalkar:D

• Arkadaşlar elinde cornett kodu olan varda magnum veya nogger ile takas edebiliriz. Pm atabilirsiniz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dün gelen 200 dondurmayı bugün bitirdim.

Izmir ksk. Çiğli. Mavisehir. Bostanlı. Şemikler hepsini ben aldım

Bogazinda kalsin görgüsüz Rum dölü

İzmirliler rum oluyor la?

Mavrimira Dan baska takmaad bulamadin mi ?

Nickin manasını bilmiyor ya da salağa yatıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• kampanya "sözde" kampanya
    olmayan dondurma bedava olsa ne yazar

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

kampanya "sözde" kampanya
    arkadaşlar ne telefondan nede pc'den yazbaslasin.com sitesine girmiyor siz nasıl giriyorsunuz acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

kampanya "sözde" kampanya
    Kod verecek arkadaşa çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrgyStc

Daha önce sifre kullanarak hangi dondurmayi aldiysaniz ertesi gun anlattigim sekilde sifresiz alabilirisiniz. Üç dondurmadan da aldiysaniz ayni kartla her gun 3 tsne şifresiz veriyor

Hocam daha önce karttan magnum disk nogger aldım ama dün değil ve bu 3ü farklı günlerde. Jet kasadan alabilir miyim acaba?

• quote:

Kod verecek arkadaşa çok teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    Konunun ilk sayfasındaki yazbaşlasın adresine tıklayın açıyor.
    Google falan aramasıyla siteye ulaşmaya çalıiırsanız algida'yı açar.
  • quote:

Konunun ilk sayfasındaki yazbaşlasın adresine tıklayın açıyor.
    Google falan aramasıyla siteye ulaşmaya çalıiırsanız algida'yı açar.
    Alabilirsiniz ama jet kasa'da kredi kartı gerekiyor 0,1 kuruş çekmek için.
    Kasa'dan sorgusuz sualsiz dondurmaları geçirtin,ben öyle yapıyorum.Jet kasa hiç kullanmadım.
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.