Şimdi Ara

Algida #YazBaşlasın (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.192
Cevap
49
Favori
81.308
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: double or nothing

Ankarada bazı yerler bizde bu kampanya yok diyor. Her yerde geçerli olması gerekmiyor mu??
    Kod kullanılmış hatası alıyorum. Neden ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahcal06

Kod kullanılmış hatası alıyorum. Neden ?

Alıntıları Göster
    Bugün Ankamall Migrosta aynı kartla 4 farklı günde kazanmış olduğum ürünlerin sadece birini verdi problem var dedi hikayeeee ulan hep kampanylarda problem
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

quote:

Orijinalden alıntı: oktayy82

quote:

Orijinalden alıntı: travegostar

quote:

Orijinalden alıntı: oktayy82

Önceki gün kullandığım kodlarla bugün sabah tekrar aldım
    tek kart ile 3 şifre 1 magnum 1 cornetto 1 nogger aldım

Tek tek mi aldın tek seferdemi geçtin

Tek tek

Kodları tekrar söylediniz mi yoksa sadece kasaya gidip dondurmaları geçirdiniz öyle mi?

Her ürüne ayrı kod tek tek söyiedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ilk3r İ kullanıcısına yanıt
    Alabiliyoruz tabiki hocam 1 karta 3 dondurmayida daha once tanimlattiysaniz artik koda gerek yok dier gunler gidip kodsuz olarak alabilirsiniz hatta pmden baya tesekkur cevaplari aldim isterseniz jetlerdende alabilirsiniz gerekli aciklama alintida mevcut yarin videoda ekleyecegim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Standartuye

Bu mesaj silindi.
    kornete karşılık magnum kodu verebilirim?
  • Arkadaslar 1 gunde 1 kartla ben 1 tane alablym siz nasil gunde 3 tane aliyonuz. Farkli kasalardanmi?

• fatmank F kullanıcısına yanıt
    3 farklı dondurma alabiliirsin.Yani bir kart ile 1 magnum,1 cornetto,1 nugger winner alabilirsin bir günde.3 magnum veya 3 cornetto veya 3 nugger winner alamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan1964

3 farklı dondurma alabiliirsin.Yani bir kart ile 1 magnum,1 cornetto,1 nugger winner alabilirsin bir günde.3 magnum veya 3 cornetto veya 3 nugger winner alamazsın.
    Daha önce yazılmış olabilir ama,

Aynı kişiye kayıtlı 2 farklı fiziksel kart aynı gün içinde ayrı ayrı kullanılabilir mi? Yani money club kartların aynı kişiye ait olması sorun oluşturur mu, ikisinde de ayrı ayrı indirimden yararlanabilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamemo

Money Club kartı olmayan bir arkadaş kendi telefon numarası ile dondurma kodu alabildi. Yani sistem Money Club karta tanımlı cep telefonu numarası olup olmamasına bakmıyor.

Alıntıları Göster
    Swarm'dan #yazbaslasin sayesinde 2 gündür dondurmam bedevaya geliyor. Thanks Algida
  • mamlamoz M kullanıcısına yanıt
    Jet kasadan alabiliyor olmak mükemmel bir şey. Sırf kasiyerlerle muhatap oluyorum diye şu ana kadar sadece 2 kere aldım. Bilgi için çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamlamoz

Alabiliyoruz tabiki hocam 1 karta 3 dondurmayida daha once tanimlattiysaniz artik koda gerek yok dier gunler gidip kodsuz olarak alabilirsiniz hatta pmden baya tesekkur cevaplari aldim isterseniz jetlerdende alabilirsiniz gerekli aciklama alintida mevcut yarin videoda ekleyecegim.

az önce test edildi :) jet kasadan denildiği gibi işlem önceki günlerde kullandıgım kartlarla herhangi bir kod girmeden .kredi kartla ödeyerek 0,1 kr olarak başarıyla gerçekleşti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1123581321

quote:

Orijinalden alıntı: mamlamoz

az önce test edildi :) jet kasadan denildiği gibi işlem önceki günlerde kullandıgım kartlarla herhangi bir kod girmeden .kredi kartla ödeyerek 0,1 kr olarak başarıyla gerçekleşti.

Alıntıları Göster
    Kampanyayı mı bitirdiniz çuval çuval alarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: fenolog

Alıntıları Göster
    beyler jet kasadan geçiyor hücuuuum tek kodla 4 dondurma geçirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

beyler jet kasadan geçiyor hücuuuum tek kodla 4 dondurma geçirdim

Hocam jet kasadan da dondurmalari tek tek mi geciriyorsun yoksa magnum cornet winner üçü ayni anda da geciyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: fenolog

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar merhaba.
    Geçen perşembe 2 kart,5 şifre ile 2 magnum,2 nogger,1 cornet alıp çıktım.
    Ertesi gün yine elimde 5 tane şifre vardı ama kasadaki bayan hangi kodu verdiysem daha önce kullanılmış dedi ve dondurmayı ücretsiz alamayacağımı söyledi.
    Kasada işlemi gözümün önünde 6'dan yaptık ama olmadı.Bende kurcalamadım ve çıktım.
    Şimdi o kodlar elimde duruyor,gidip almak istiyorum ama nasıl bir yol izlemeliyim ?
    Money kartı sisteme girip baktığımda 3 farklı dondurma tanımlı görünüyor.
    Kasadan normal satın alma işlemi yapıp 3 farklı dondurmayı kodsuz alayım diyorum ama ücret çıkmasından çekiniyorum :)
    Neden böyle oldu acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hamemo

quote:

Orijinalden alıntı: double or nothing

Ankarada bazı yerler bizde bu kampanya yok diyor. Her yerde geçerli olması gerekmiyor mu??

Bence sana bunu diyenler uğraşmak istemiyorlar. Başka Migros mağazına gidip deneyin isterseniz.

Alıntıları Göster
    hangileri ise paylaşabilir misiniz, boşa gitmeyelim@ double or nothing

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stouuiop -- 18 Nisan 2016; 15:47:20 >
  • Rorschach-db kullanıcısına yanıt
    Çekiniyorsan alamazsın. Burada bedava dondurma kampanyası koşturuyorsan aklındanngeçeni deneyeceksin olmazsa iptal edin dersin. Kasiyerler adam yemiyor sonuçta .
    dimi ama

• Rorschach-db kullanıcısına yanıt
    Ücret alırsın iade et zor değil veya çıkar 10 lira parasını bas al bu kadar kolay

• ozggr O kullanıcısına yanıt
    Pm

• quote:

Orijinalden alıntı: stouuiop

hangileri ise paylaşabilir misiniz, boşa gitmeyelim@ double or nothing
    bugün migrosu başka bir problemim için aradım. bayanla işlemlerimi yaparken orda alışverişlerimi gördüğü için. Bir şey soracam dedi.Siz dedi aynı gün 3 adet dondurmayı ücretsiz almışsınız.
    nasıl yapıyorsunuz biz dün denedikte olmad dedi.Derkern biraz kısık sesle demeye başladı. Migros çalışanı bana soruyor ya kampanyayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belo3 -- 18 Nisan 2016; 15:55:48 >
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.