Şimdi Ara

Daha önce evlenip boşanmış biriyle evlenir miydinz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yavaşça nick e bakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: keskesizadam

Ulan :) Kimse de dememiş csb diye.
    Yavaşça nick e bakın

hocam vallahi de billahi de csb değil. tamam csb lerim çoktur ama yazdığım her csb nin makara amaçlı olduğunu belirtirim. ciddi konularımda csb yapmam cidden. ciddiyim yardıma ve farklı bakışaçısına ihtiyacım var.
  • Kadının sicili temiz görünmüyor,yine de sen bilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarz konular açan adamla da evlenilmez forumdaki tüm bayanlara sesleniyorum

• Ozaman seni canı gönülden seviyo bu yüzden bukadar üzerine düşüyo yani buna kör kütük aşık diyebiliriz.

Yinede dikkatli olun!!

• Evlenilir elbette, neden evlenilmesin. Ama konu ilk evliligini neden yurutemedigi. Evlendigi insanin alkolik oldugunu ve eve para getirmedigini soylemis. Evlenene kadar nasil anliyamamis bunlari .Gorunuse gore seninle de evlenmekte acele ediyor gibi. Aceleye getirmeden iyice huyunu suyunu ogrenip bu insanla hayatimi bir arada gecirebilir miyim diye tartman lazim. Olgun, parayi idareli kullanan, oturmayi kalkmayi, ailenin ve diger insanlarin yaninda konusmayi bilen, saka yapmis olmak icin laf sokmayan saygili bir insansa yeterli. Her uc bosanmanin ikisinde erkekler kesin suclu. Geri kalanlarin yarisinda isi suc ortak, sadece kadinin sorun oldugu az bosanma var, o yuzden evlenip bosanmis cok problem etme. Guven verebiliyorsa sana olur.
  • evlenmek istesen bu soruyu sormazdın cidden ilerde pişman olursun hem niye evlenmek istiyor ki insanlar çok mantıksız
  • Sen onun boşandığı kocasını bul konuş bir de onun penceresinden mevzuya bak. Belki kadın onu alkolik hale getirdi. Ben bu tarz olaylarda çoğunlukta suçu kadında buluyorum erkekleri bu hake getiren genellikle kadın oluyor adam genç yaşta dertten ölüyor karı da adamın malına maaşına konup gül gibi yaşıyor.

• Hocam üstteki bi arkadaş yazmış. Toplumumuz dul kadınlara bi farklı bakıyor diye. Belkide kendisini savunmasız hissediyordur ve sizinle bir an önce evlenmek istiyordur. Gerçi ben hiç bir zaman kadın milletinin kötü düşünmediğimden olaya böyle bakıyorum. Belkide bir şeyler saklıyordur. Bu arada kızın ailesi, işi gücü falan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

quote:

Orijinalden alıntı: KaTiP_SoSe

Bu söylediklerimin haricinde ailenin kızın bu durumundan haberi var mı?

hocam benim babam 15 sene önce annemde 7 sene önce vefat etti. kardeşimle yaşıyorum ben. çalışıyorum. öyle parası pulu olan adam değilim. bunları biliyor. nasıl bi psikolojide çözemedim.

Hocam Allah rahmet eylesin. Sorum için kusura bakmayın. O zaman beyninizi dinleyin kalbinizi değil.

• Hocam rahat ol benimde yaş 31 evlenmeyi düşünmüyorum şu an:) şunu diyeyim kadını tanıyan sensin ama boşanmış kadınla evlenilmez diyenlere şunu söylüyeyim bekar olup delik deşik olan bi kızdan daha iyidir boşanmış kadın ve kötü evlilik geçirdiği içinde senin kıymetini çok iyi bilir aptalca tripleri nazları olmaz bence.
  • -Neden boşandığını öğrenin,kadın çekilmez biri olabilir.
    -Eski kocası deli çıkıp sizi vurabilir.
    -Sürekli konuyu evlenmeye getirme nedeni ilgisizlikten bıkması mıdır,yoksa sizi çıkış yolu görmesi mi? Bunları düşün.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.