Bildirim
Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (872. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
-
Merhaba arkadaşlar turknete telefonla başvuru yaptım.Belgeleri gönderdiler ama ben vazgeçtim abonelikten.Telefonla aradığımda bant kaydı aboneliğinizi başlattık belgeleri gönderin devam edelim diyor.Hiç bir şekilde işlem yapamadan hat kapanıyor.Vazgeçtiğimi nasıl bildirecem yada ne yapmam gerekiyor.Şimdiden teşekkürler -
Kablo ile bağlantı yapıldı yazmistim. Yani kablo ile eternetten bağlanıp yine hız olarak 20 yi geçmiyor.
Modem teknik olarak yeterli aslında ..sorun yine de modem denmi dersiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Patronage
Başka firma olsa bunu yaparmıydı teşekkürler Turknet
Adamların uslup nedir böyle. Sokakdakileri alıp çalıştırıyorlar diyordum demek doğru. Müşteri hizmetleri sıfır.
2019 da ne kadar abone kaybedecekler onu çok merak ediyorum başta ben. Ben 75mbit tarifesini kullanıyorum hattımda sıkıntı yok. Ama dünden beri muhattap bulamıyorum. Daha çnceden yazmıştım kimseye sorun yaşatmasın yoksa tam bir kanser bir firma diye.
Cayma bedeli hakkında bilgi lacağım ne sitessinde yazıyor nede farklı bir yerde.Kayıtda açtım cevap yok. müşterihizmetleri@turk.net.tr adresi buldum oda fake çıktı. Allah belalarını versin bu firmanın. 2019 a kadar idare edeceğim öyle gözüküyor. Muhattap yok ulan şubenizde yok neyle haberleşeceğiz dumanlamı.
Tahmin mi yüreteceksiniz şu muştyerim sorun yaşıyor olablir arıyayım bakalım diye. Bu kadar tersine müşteri hizmetleri olur mu. Tuuu Allah belanızı versin sizin.
mail atıyorum yanıt
DNS Error: 19820841 DNS type 'mx' lookup of turk.net.tr responded with code NXDOMAIN Domain name not found: turk.net.tr
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ses1 -- 5 Aralık 2017; 12:15:44 >
-
Merhaba arkadaşlar turk.net'e yeni abone oldum daha doğrusu ttnetten ggeçiş yaptım. Şu anda evde internet yok, online işlem merkezindeki teknik bilgiler kısmında aşağıdaki bilgiler mevcut. Bu bilgilere göre internetim bağlanmış mıdır ben anlayamadım. Bir de bu internet adsl mi vdsl mi onu da anlayamadım. Modemim ADSL2+ destekli VDSL desteklemiyor. Bilgi verirseniz sevinirim.
Devre Numarası 8817056xxx (Onceki XDSL No:880506xxxx - Onceki Operator: TTNet)
Durum OFFLINE
Fiziksel Durum (VAE):
IP Adresi IP:
İndirme Hızı Sınırı:
Yükleme Hızı Sınırı:
Santral Adı MURATPAŞA-23
Altyapı YAPA mı? Hayır
Transmisyon Tipi VAE ADSL
Müşteri hizmetlerine destek kaydı açtığımda aşağıdaki yanıtı vermişler.
Başvuru Tarihi İl Müdürlük Sıra No Başvuru Durumu İş Türü Alt İş Türü
03/12/2017 21:26:42 7-ANTALYA 23-KIZILTOPRAK 2014074885 B NDSL -> XDSL NDSL -> VDSL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glrahmet -- 5 Aralık 2017; 11:56:37 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: glrahmet
Merhaba arkadaşlar turk.net'e yeni abone oldum daha doğrusu ttnetten ggeçiş yaptım. Şu anda evde internet yok, online işlem merkezindeki teknik bilgiler kısmında aşağıdaki bilgiler mevcut. Bu bilgilere göre internetim bağlanmış mıdır ben anlayamadım. Bir de bu internet adsl mi vdsl mi onu da anlayamadım. Modemim ADSL2+ destekli VDSL desteklemiyor. Bilgi verirseniz sevinirim.
Devre Numarası 8817056xxx (Onceki XDSL No:880506xxxx - Onceki Operator: TTNet)
Durum OFFLINE
Fiziksel Durum (VAE):
IP Adresi IP:
İndirme Hızı Sınırı:
Yükleme Hızı Sınırı:
Santral Adı MURATPAŞA-23
Altyapı YAPA mı? Hayır
Transmisyon Tipi VAE ADSL
Müşteri hizmetlerine destek kaydı açtığımda aşağıdaki yanıtı vermişler.
Başvuru Tarihi İl Müdürlük Sıra No Başvuru Durumu İş Türü Alt İş Türü
03/12/2017 21:26:42 7-ANTALYA 23-KIZILTOPRAK 2014074885 B NDSL -> XDSL NDSL -> VDSL
Öncelikle Turknet e geçtiğin için geçmiş olsun. Sorunsuz kullanabilirsen sıkıntı yok ama en ufak sorunlar bile burda inanılmaz çözülemiyen döngü içine giriyor.
Eskiden müşteri hizmetlerinde muhattap bulurken şimdilerde oda yok. Artı Forumdaki destekdeki arkadaşda kimse ile ilgilenmiyor.
Artık yaazacaksın kağıda güvercinin ayağına takıcaksın yolluyacaksın belli bakarlar.
Bunlarda şube yok tamam ama canlı muhattap alabileceğimiz kimse yok. Bu kadar berbat bir firmaya girdiysen geçmiş olsun. Ben bile ne sorunlarla karşılaştım abone oldum ama çok pişmanım.
2019 da Kesinlikle aboneliğimi iptal edeceğim %100
-
neden 2019 u bekliyorsunuz, daha cok magdur olursunuz o zamana kadar.
quote:
Orijinalden alıntı: suicide
neden 2019 u bekliyorsunuz, daha cok magdur olursunuz o zamana kadar.
Şuan diğer firmalar bundan iyi değil sınırlama getiriyor. Kotalar kalkınca hizmet ön plana çıkacak.
Bu arada Bu turknet e cayma bedeli için mail ine attığım fatura örneğine verdikleri cevap
"Değerli Müşterimiz,
Bize ilettiğiniz talep ve şikayetlerinizi akıllı sistemler üzerinden süzerek daha hızlıca çözüm sunabileceğimiz hale getiriyoruz. Sistemlerimiz size sorular yöneltiyor, bazen hiç soru sormadan hizmetinizi kontrol ediyor ve size daha hızlı cevap verebilmek adına yeni bir boyut getiriyor. Sesli yanıt sistemi, Online İşlem Merkezi veya Mobil uygulamamızdan ilettiğiniz talep ve şikayetleri aynen bu yöntem ile sistemlerimize işliyoruz. Bu sebeple de daha hızlı çözüme kavuşturabiliyoruz.
Mail kanalımız malesef bu tip kontroller yapabileceğimiz bir kanal değil. Bu e-posta adresini sadece mesaj göndermek için kullanıyoruz. Buradan ilettiğiniz talep ve şikayetleri anlamlandırmak, çözümleneceği ekiplere yönlendirmek, gelen cevapları sizinle paylaşmak gibi sebepler, taleplerinizi çözüme kavuşturmamızı yavaşlatıyor.
Talep ve şikayetlerinizi online işlem merkezinden, mobil uygulamamızdan ya da çağrı merkezi sesli yanıt sistemimiz üzerinden bize iletebilirsiniz. Bize göndereceğiniz evraklarınızı da Online İşlem Merkezimiz üzerinden göndermenizi bekliyoruz. Talep ve şikayetlerinizle ilgili gerekli kontrolleri sistemlerimiz otomatik olarak yapıyor ve konuyu ilgili uzmanlara iletiyor. İlgili uzmanlarımız sizden daha fazla bilgi alması gerekiyorsa size ulaşıyor ve sorununuzu çözüyor. Sorununuzu hemen çözemiyorsa (ki bazılarını hemen çözemiyoruz) süreç boyunca işin nasıl ilerlediği ile ilgili sizi sürekli bilgilendiriyor.
TurkNet'i tercih ettiğiniz, Türkiye'de internetin değişmez denilenlerini değiştirme yolunda bize eşlik ettiğiniz için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla"
Ulan Turknet bunu ben nereye göndereceğim. Bütün yolları kapatmışlar. Varya iyice sıvamışlar hizmet kısmını . Her saniye sövüyor giydiriyorum. Bunuda bana yaptırdılar sonunda.
-
hakikaten 2019 da internetin sihirli bir degnekle duzelecegine inaniyorsunuz yani? akn li paketler gidip "kotali" paketler geldiginde, kotasiz ve akn siz paketlerin fiyatlari 150 ve ustu liralar olarak aciklandiginda bakalim neler olacak
quote:
Orijinalden alıntı: suicide
hakikaten 2019 da internetin sihirli bir degnekle duzelecegine inaniyorsunuz yani? akn li paketler gidip "kotali" paketler geldiginde, kotasiz ve akn siz paketlerin fiyatlari 150 ve ustu liralar olarak aciklandiginda bakalim neler olacak
Sıkıntı yok bekleriz. Sıkıntı yok interentsizde yaşanıyor baktım hepsi pahalı kapatırım. -
Taahhüt yok ki cayma bedeli olsun? Modem aldıysan ücreti belli zaten kafanı buna yoruyorsan gerek yok hani?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ztalan -- 5 Aralık 2017; 15:19:53 >
Benimde hemen hemen aynı şeyler yazıyor. Yeni taşındım modemimde yarın gelecek, sorularınıza cevap bulabildiniz mi? Eğer internet bağlanmamışsa hemen kapatma işlemlerine başlayacağım -
Yok henüz bir yanıt bulamadım eğer uzun sürecekse ben de kapatacağım. -
Hocam burdaki yorumlar baya kötü.İnş sıkıntı yaşamayız.Ben en ufak sıkıntı olursa çözüm değil direk kapatma yoluna gideceğim.Burdaki arkadaşların tecrübelerine göre en ufak konularda dahi çözüm baya uzun sürüyor. -
Aynen katılıyorum, bakalım bekleyip göreceğiz henüz aktivasyon tamamlanmadı görünüyor. -
Arkadaşlar ben mevcutta turk.net kullanırken memnuniyetimden ötürü, diğer bir adresime de bağlattım daha doğrusu bağlatmaya çalıştım 6 gündür para yazıyor ama dsl ışığı ve hizmet gelmedi sadece telefon bağlı ve maalesef sözde yeni sistemleri çağrı merkezi hizmeti vermiyor sakına bulaşmayın derim. Kesinlikle muhatabınız yok.
Ayrıca çağrı merkezi hizmeti vermiyorlar diyerek BTKya şikayet edilmeliler diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mituys -- 5 Aralık 2017; 16:59:0 >
3 aylık TurkNet kullanıcısıyım. Ben ttnet ten taşımıştı. Gayet memnunum.
Bir arkadaşıma tavsiye ettim. Onun internet yoktu. Tereddütteydim. Pazar günü mesaj geldi kullanıma açıldı diye. Uğraştım bağlantıyı sağlayamadım. Bugün mh ni aradı. Telekom dan gelmişler. Bizim işimiz ankastreye kadar demişler. 14 TL ücret karşılığı halletmişler. Modem kurulumu da 25 TL demişler ama becerememişler.
Aslında arayüz şifresini bulamamışlar. Allahtan bulamamışlar:)
Şifreyi girdim hallediverdim. Şimdi çok memnun.
Sınırsız internet gerçekten güzel.
2 ay önce engelli indiriminden yayarlanmak için evrakları yolladım,gelmedi dediler tekrar internetten yolladım online işlem merkezinde evraklar gözüküyor ama tarife normal tarife yazıyor,müşteri hzmt nadiren arasada soruyorum engelli indirimi gözüküyor diyorlar,sorum şu online işlem merkezinde engelli indiriminden yararlananların faturası 59,90 olarak mı gözüküyor yoksa 45tl mı? bu saate kadar faturam gözükmedi hala benim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X