Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (812. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
18.870
Cevap
175
Favori
773.537
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 810811812813814
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • erennavas kullanıcısına yanıt
    Ancak bukadarını yapabiliyor demek ki terbiyesiz telekom

    Adamlar müşteri odaklılığı müşteri kazıklamak olarak görüyorlar o yüzden de müşterinin yararına bir şey yapmaları zor görünüyor türk telekomun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lnescapabLe

    Garantili bulabilirse Air5650 alabilir.

    Benim tavsiyem Asus N16

    Hocam bende öyle yapmayı düşünüyorum 11 kasimda n11 den kuponlarla 150-160 gibi fiyata asus n16 alacağım gibi duruyor.evde cekmeyen yerler olursada su anki tp link modemi wifi dagitici olarak kullanirim diye dusunuyorum ancak ev 2+1 80 m2 asusla da cekimde sorun yasamam gibi düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen telekom aradı, paket teklif ediyorlar. dedim 24mb kullanıyorum bana 50mb lazım falan. tamam dedi 2 yıllık taahhüt ile 96tl falan dedi. olmaz dedim pahalı. ee 50mbit istyorsunuz ama dedi, ok de dedim 59 tl ye türknet kotasız veriyor dedim. öyle bişi olamaz, bütün firmalar bizim alt yapıyı kullanıyor dedi.

    -öyle bişi olamaz, bütün firmalar bizim alt yapıyı kullanıyor dedi.
    -öyle bişi olamaz, bütün firmalar bizim alt yapıyı kullanıyor dedi.
    -öyle bişi olamaz, bütün firmalar bizim alt yapıyı kullanıyor dedi.


    teşekkürler dedim kapadım.
  • 1.5 ay sonra yeni bir yere taşınıyorum kısmetse,şuanda Turk.net'ten 75mpbs internet kullanıyorum yeni geçeceğim adreste Turk.net bina bilgisi bulamadı diyor fakat Türk Telekom sisteminde hipernet var gözüküyor yan binasında ise fiber var gözüküyor. Yeni taşınacağım bina daha yapım aşamasındaydı yeni bitiyor, şuanda binada aktif internet yapısı var mıdır? Birde daha önce Turk.nette nakil yaptıranların işlemi kaç gün sürdü?
  • Cruzer26 C kullanıcısına yanıt
    bu mesaj silindi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 17:8:2 >
  • Dostlar VDSL aboneliği başvurusu yaptım fakat adsl bağladılar. Dedim böyle böyle, paket değişikliği yapıp 3 iş günü içinde aynı kablodan VDSL sinyali gelir dedi MH. Aslı var mıdır doğru mudur?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSpeedy -- 14 Ekim 2017; 20:9:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iSpeedy kullanıcısına yanıt
    VDSL portu yoktur adsl bağlamışlardır, vdsl' geçişiniz yapılır port sorunu kalkınca, siz yinede 3-4 gün sonra tekrar arayın vdsl'e geçişim sağlanacaktı ne oldu diye sorun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iSpeedy

    Dostlar VDSL aboneliği başvurusu yaptım fakat adsl bağladılar. Dedim böyle böyle, paket değişikliği yapıp 3 iş günü içinde aynı kablodan VDSL sinyali gelir dedi MH. Aslı var mıdır doğru mudur?

    Evet aynen öyle oluyor . Tek yapman gereken modemden vdsl seçip ayarları yapman gerekli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ana itibari ile turknet ailesine katıldım evrakları p. Tesi göndericem. Kafama takılan soru su modem ne alıcagaz. Paketim vdsl 35mb

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sakın başvurmayın, sakın kendinizi yakmayın. Lütfen uzak durun. Sizin de canınız yanmasın.
    Beni 2 ay internetsiz bırakıp 180 lira dolandırdılar. Hem kullanmadığım internete fatura çıkardılar hem kapattırdığım taahhütlü internetimin 120 lirasını karşılama vaadlerini tutmadılar. Dalga geçer gibi her cumartesi internetiniz bu hafta açılacak dediler. 2 ay !??!?!
    YANITLA
  • VDSL 35 mbps imiş. Modem olarak Asus DSL-N16 mı alayım? Bu modemi ileride olurda Süperonline Fiber veya TT Fiber geçince de kullabilme şansımız var mı? Bu Türknet kutuya kabloyu koyup bağlamama mevzusuna gelince, biz kendimiz bağlayabilir miyiz? Yoksa illa bi elektrikçi çağırıp ona mı bağlattırmamız gerekmekte? Ve son olarak evime kadar kablo bağlantısı var mı yok mu nasıl anlarım? Sonradan babalara gelmeyelim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abrooke139 kullanıcısına yanıt
    Bundan önce zyxel farklı bir model kullandım süperonline verdiği huawei de kullandım onlarda problem yaşamamıştım dediğiniz gibi belki bizim şansımızadır ama problem yaşıyoruz biz şahsen

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1,5 yıl garantisi kalanları görmüştüm sahibinden de.Airties larda chipset Broadcom, asus n16 da ise MediaTek.Buna göre karar verebilirler hangisi iyidir!
  • A N K A R A kullanıcısına yanıt
    Asus n16 alabilirsiniz diğer firmalarda da kullanılabilir. Fiber destekli.



    Dairenize gelen kabloyu biliyorsanız bağlarsınız çok zor birşey değil iki kabloyu birleştireceksiniz.

    Kutuda daire numaranız yazıyodur belki oraya bağlarsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: matrix52

    Binanızda ankastre kutusu mevcutmu ? Kutuyu bulamadıysanız Türk Telekomu arayarak bina için kontrol yapsınlar. Nakil konusuna gelirsek, tamamen taşındığınız yerdeki santraldeki TT çalışanlara bağlı. 1 günde sürer 1 haftada. Hiç belli olmaz.

    Evi önümüzdeki ay göreceğim o zaman kontrol ederim kutuyu. Forumda yeni binalarda internetin gelmesi 3-4 ay sürer demişlerdide korktum ondan.
  • Arkadaşlar Türknet taahhüt bedelinin 120 TL'sini karşılıyordu değil mi? Ben Türknet'in 2 haftadır interneti olmayan kullanıcısıyım. Ttnet'e geçiş yapsam ve bi daa Türknet'e geçsem taahhüt bozma bedelini karşılar mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fireforge35

    Arkadaşlar Türknet taahhüt bedelinin 120 TL'sini karşılıyordu değil mi? Ben Türknet'in 2 haftadır interneti olmayan kullanıcısıyım. Ttnet'e geçiş yapsam ve bi daa Türknet'e geçsem taahhüt bozma bedelini karşılar mı?

    Türk Net'e geçmeyin hocam. DIGITURK kurumu gibi ön ödemeli fatura kesiyorlar. Birinci faturanızda 30 günlük paket bedeli + ay başına kalan bedel ekleneceği gibi; Damga Vergisi ve internet hizmet bedelleri faturalanır. Ayrıca TürkNet sabit hattı (ev telefonu) faturası da ayrıca TürkNet tarafınca gönderilir. 59.99 TL diye girip 80 TL ve üzeri ödeme yapıyorsunuz. Üstüne üstün, Kredi kartıyla otomatik ödeme talimatı vermek zorundasınız internetten abone olurken, nakit ödeme yok. Modem alacaksınız sonra onun taksitleri de yazacak. 59.99 falan değil; aksine 80 TL ve üzeri...




  • Sanırım Türknet bağlattırmaktan vazgeçtim. Bu durumda sizce TT Fiber mi yoksa Süperonline Fiber mi? Oturmakta olduğum sitenin %98’i Süperonline Fiber kullanmakta acaba bende mi Süperonline Fiber bağlattırsam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu mesaj silindi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 17:7:54 >
  • herkese merhaba turknet maceramı anlatmak istiyorum belki birilerine fikir verir. Evimde ttnet bağlı 2 yıl tahahütlü bende kendi odama türknet bağlatıp tek başıma kullanma kararı aldım. Malum ttnet 3 mbit düşüyor. Başvurumu yaptım modemimi aldım 200 tl ye elektrikçim geldi odamdaki kabloyu ayırdı 150 tl ona verdim. 28.09.2017 de başvurdum ve hala bağlanmadı. Hizmet açıldı 08.10.2017 de ama boş kablo bırakılmadı ve her aradığımda aynı şeyler söyleniyor. Ekipler tarafından en kısa sürede arancaksınız. tam tamına 3 haftadır bağlayamadılar ve faturam varmış 48 tl. Kullanmadığım bişeyin faturası. inceleme sonuçlandıkdan sonra kesinlikle iptal ettircem. Her aradığım da aynı şeyler yarın mesai saatinden gelincek evde bekliyorum ne gelen var ne giden. Ev müstakil olduğu için apartman panosu gibi girip takabilcekleri bir pano yok. Tam 5 kere şu gün mesai saatinde arancaksınız gelcekler dediler. Çok memnun olanlar var gerçekten çok şanslısınız ya da ben çok şanssızım.




  • 
Sayfa: önceki 810811812813814
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.