Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (811. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.870
Cevap
175
Favori
774.272
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 809810811812813
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok arkadaş, istediğiniz kadar uğraşın sen gündüz 40 mbps akşam 5 veriyorsan ne kadar kotan olursa olsun, akşam eve geldiğinde oyununda dc yiyorsan 5 dakikada bir, hiç bir işe yaramazsın.
  • jetsons kullanıcısına yanıt
    Yapa bölgenize gelse de 100 mbps yi alacağınız garantisi yok.Çünkü santral uzaklaştıkça hız baya azalıyor.2017 içerisinde diyorlar ama ben 2018 de bile zor diyebilirim şehir merkezinden uzak mahalleler için.
  • genclik17 kullanıcısına yanıt
    Çekim gücünün iyi olması için modemden çok bağlandığınız cihazın da wifi kart kalitesi önemli.Mesela dizüstü bilgisayar için bir usb adaptör alarak çekim gücünü artırabilirsiniz.Ama telefon için kalite şart.Yoksa modemin 5 ghz ac destekli olması lazım derim.Veya ayrı ac destekli bir router olması gerek derim.Ama pahalı olur.
  • evrakları göndereli iki hafta oldu 10.10.17'de de aktivasyon tamamlanır dediler olmadı,aradım 24 saat içerisinde aktivasyon gerçekleşir dediler 72 saat geçti aktivasyon falan hak getire.arıyorum bir sorun yok en kısa sürede aktive edilir diyorlar çabuk olması için not aldık diyorlar.ilgili olmasına ilgililer ama sonuç 0.türk telekomun 2 günde hallettiği işi sen 2 haftada halledemiyorsan sıkıntı!
  • quote:

Orijinalden alıntı: abrooke139

Çekim gücünün iyi olması için modemden çok bağlandığınız cihazın da wifi kart kalitesi önemli.Mesela dizüstü bilgisayar için bir usb adaptör alarak çekim gücünü artırabilirsiniz.Ama telefon için kalite şart.Yoksa modemin 5 ghz ac destekli olması lazım derim.Veya ayrı ac destekli bir router olması gerek derim.Ama pahalı olur.

Hocam 5 ghz modem kalitesi olaylarini biliyorum zaten benim kararsiz kalmamdaki sorun şu tplinkin antenleri 5 dbi asusunkiler 2 dbi su an tp link w8961nd kullaniyorum modem arayuzune g8remiyor yine tplink alsam yine sorun yasar miyim cok kafam karisiyor asus nasil acaba diye merak ediyorum bir de asus mu denesem diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abrooke139 kullanıcısına yanıt
    Hocam hali hazırda vdsl 75mbit alabiliyorum upload için soruyorum ben. Malum 2ye sabitlediler.
    Asus da alsan ucuz 2. el zyxel 3312b10b de alsan aynı performansı alırsın.Onun da içinde gizli anten var.Demek istediğim,35 mbps hızın varsa misal ve modem ac destekli değilse 35 yerine 20 gibi hız alabilirsin.Bu olay sadece kablosuz kullanım için.Yoksa kabloluda sonuna kadar hızı alırsın.
  • jetsons kullanıcısına yanıt
    Hmm anladım.Ama o konuda da birşeyler düşünüyorlardır eminim.Çünkü bu konu uzun süredir başlarını ağrıtıyor Türknet'in.Eğer 75 hızı sorunsuz kullanıyorsanız yapa olsa da geçmeyi düşünmeyin derim.Upload hızının yükselmesini biraz daha bekleyin.Sıradaki hamle bu olacak bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erennavas

quote:

Orijinalden alıntı: Alpercanmat

Elimde bir Modem yok :)

Sanırım Huawei yi al diyorsun ikinci el?

TENDA V300 4Port Wifi N 300Mbps VDSL Modem 143TL Taksit imkanı var

https://urun.n11.com/adsl/tenda-v300-4port-wifi-n-300mbps-vdsl-modem-P208238757

Yorumlar iyi gibi, ikinci el tavsiye etmiyorsun anladığım kadarıyla.
    Şu ürün ikinci eli iş görmez mi ?

Zyxel VMG3312-B10B
    TTNetin verdiği fiber ürünmüş

• Keşke yapa da olmasaydım. Geceleri tam internete bağlanacağımız zaman hızımızı düşürüyorlar. 2 mbps zor görüyoruz. Bu gidişle kapatacağım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erennavas

quote:

Elimde bir Modem yok :)

Sanırım Huawei yi al diyorsun ikinci el?

TENDA V300 4Port Wifi N 300Mbps VDSL Modem 143TL Taksit imkanı var

https://urun.n11.com/adsl/tenda-v300-4port-wifi-n-300mbps-vdsl-modem-P208238757

Yorumlar iyi gibi, ikinci el tavsiye etmiyorsun anladığım kadarıyla.
    Şu ürün ikinci eli iş görmez mi ?

Zyxel VMG3312-B10B
    TTNetin verdiği fiber ürünmüş

Bu modem sıkıntılı bir ürün şuan çalıştığım yerde bu var sürekli sıkıntı çıkarıyor. Şuan ki sıkıntısı da modemin fişini çek elektrik gitsin yada normal düğmeden kapat modem tüm kablosuz ayarları sıfırlıyor kendi kendi. Bu ürün problemli Önermiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Asus da alsan ucuz 2. el zyxel 3312b10b de alsan aynı performansı alırsın.Onun da içinde gizli anten var.Demek istediğim,35 mbps hızın varsa misal ve modem ac destekli değilse 35 yerine 20 gibi hız alabilirsin.Bu olay sadece kablosuz kullanım için.Yoksa kabloluda sonuna kadar hızı alırsın.

Anladim hocam teşekkürler

• Ronaldinho26 kullanıcısına yanıt
    Vdsle geçiş yaparsanız port değişeceğinden bu değerlerin de bir anlamı kalmayacak sadece Total Attenuation bakarsak santrale yakınsın. Boş vdsl portu varsa sıkıntı olmaz.

• akifs44 kullanıcısına yanıt
    Hocam sizdeki ürün problemli olabilir.Belki yazılımdan olabilir.Bendeki modemde hiçbir sorun olmuyor.Aynı şekilde belki 100 lerce kez fişi çekmiş kapatmış ve takmışımdır.Genel olarak sorunlu bir modem değil.Bence gayet iyi bir modemdir.Başka modemler kullandınız mı aynı şekilde?
  • ThesadisT kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için.
    Türk telekomdan ekip geldi onlarla konuştum söylediği ne kadar doğru bilmiyorum ama ''Yeni saha dolaplarında VDSL ADSL hepsi uyumlu dedi'' ve bayada boş port vardı saha dolabını birlikte açtık.
  • Superonlineden bu firmaya geçeceğim. Tavsiye eder misiniz ? Oyun oynayan birisiyim Ping yapmaz değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kegend -- 14 Ekim 2017; 2:19:56 >
  • quote:

Peki hocam cekim gucunu falan bosverelim kalite yazilim acisindan tp link mi asus mu siz ne dersiniz

Eğer asusa verecek paran varsa onun yerine airties 5650 modemin ttnet ürünü olmayanını al daha iyidir.Sahibindende var.Ben asus yerine onu alırdım.Sonra asus n16 ve son olarak da zyxel 3312 veya tplink 9970 tt ürünlerini.
  • abrooke139 kullanıcısına yanıt
    Garantili bulabilirse Air5650 alabilir.

Benim tavsiyem Asus N16

• bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 17:8:6 >
  • 
Sayfa: önceki 809810811812813
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.