Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (547. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.870
Cevap
175
Favori
774.429
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 545546547548549
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hız konusunda çok fazla şikayet var gibi. Vodafone Net kullanıyorum taahhütüm bitince geçmeyi düşünüyordum TürkNet'e ama şu an kararsızım... Vodafone NET vdsl mi geçsem türknet mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turknet başvurumda müşteri temsilcisi modemimin vdsl desteklemediğini söylerek adsl olarak başvuruyu açmıştı. Daha sonra ben modem özeliklerine bakıp aradım ve vdsl için yeni başvuru oluşturdular. Diğerini de iptal ettirdim. Hatta online işlemlerde çift hesap görünüyordu birtanesi silindi iptal edince. Şimdi de telekom saha ekibi geldi size 2 adet bağlantı yapılacak 2 tane kayıt var diyor. Neyse birini bağlattim. Dedim napcam 2 taneyi demek bunlar silinen hesabı saha ekibine bildirmemiş. Aradım söyledim turkneti kapatın bana çift fatura yollamayın. Sıkıntı yok tek bitane abonelik var dedi. Bakalım sonuç ne çıkacak. Telekom hattım aktif olduğundan kabloyu bağlamadım açıkta duruyor. Telekom kapanınca bağlayacağım. Nakil değil de yeni abonelik oldu. Telekom hattım başkasının üzerindeydi. Umarım kabloyu bağlayınca internetim gelir ve ay sonu da tek fatura gelir :) Sence sonuç ne olur cyber istanbul bağcılar lokasyon sıkıntı yaşar mıyım?

• ThesadisT kullanıcısına yanıt
    Hattı teke indirdiysen tek fatura gelir ancak turknet ön ödemeli bir firma olduğu için ilk ay sonunda 2 fatura gelir yani hem kullandığın ayın faturası hemde kullanacağın ayın faturası bilgin olsun iki fatura sanma yani :) Lokasyon konusunda sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum alt yapı zaten telekomun ilk başlarda ufak tefek sorunlar olsa da sonrasında memnun kalırsın diye düşünüyorum, biraz mücadele ve sabır gerekiyor okadar
  • cyber tech C kullanıcısına yanıt
    Yani ilk gelen 120 TL mi olcak hocam?

Bağlantının gerçekleştiği gün fatura hesap kesim tarihin ve akn sıfırlama tarihindir, ilk ay bedava kampanyasına dahil değilsen 120 olur sonrasında 60'a iner, internet bankacılığıyla da ödeyebilirsin kredi kartı ekleme zorunluluğun yok ama ben fatura takip edemem ekleyeyim otomatik çeksin dersen kredi kartı da ekleyebilirsin.
  • vODAFONE nun bağlantı hızından sıtkım sıyrıldı. 2 ay sonra geliyorum bekle beni Turk.net
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyber tech

Bağlantının gerçekleştiği gün fatura hesap kesim tarihin ve akn sıfırlama tarihindir, ilk ay bedava kampanyasına dahil değilsen 120 olur sonrasında 60'a iner, internet bankacılığıyla da ödeyebilirsin kredi kartı ekleme zorunluluğun yok ama ben fatura takip edemem ekleyeyim otomatik çeksin dersen kredi kartı da ekleyebilirsin.

Aboneliğin başladığı gün akn sıfırlama günü oluyor ancak fatura kesimi ayin sonu diye biliyorum... Mesela benim hat 15 mayısta acildi akn 15 mayis 14 haziran arasında geçerli... Geçen fatura için bilgilendirme maili geldi ilk ay kismi ödeme 15 gün + haziran için tam ay 30 günlük fatura geleceği yazıyordu...

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin613 -- 30 Mayıs 2017; 12:14:56 >

• Denemesi bedava var bende kredi kartı vermiştim ilk ay bedava olacak zaten her halde sonrası 60 devam ederiz.

• 75mbps hız var,gelen hıza bak.Gün içinde çok bozmaya başladı turknet kendini.
  • yasin613 Y kullanıcısına yanıt
    Aboneliğin başlangıcı bağlantının gerçekleştiği gün oluyor fatura kesimi de akn sıfırlama günü de aynı gündür turknette sistem bu şekilde işliyor yeni değiştiyse bilemem ama turknette bu şekildeydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyber tech -- 30 Mayıs 2017; 13:35:29 >
  • Bu hız neden düşüyor kendi başına mantıksız bir durum. Bir açıklaması var mı?

• psikolojik mi bilmiyorum ama sanki tt netten daha fazla hızlandı gibime geliyor, bide sanki daha stabil gibi
  • İnternet bağlantım saniyede bir kopuyor 2 gündür çözdük diyip mesaj atıyorlar birşey yaptıkları yok
    işlerden gram anlamayan insanlar ben daha çok biliyorum hızımı sabitleyelim diyorum biz yapamıyoruz
    sistem otomatik yapıyor diyorlar en azından ttneti aradığımda hızı düşürüp çözüyorlardı
    bunlar gram anlamıyor sistemden
  • Ya çift abonelik sorunu vardıya sabah yazdım. Telekom ekibinin bağladığı numara ile turknetin sayfasındaki numara farklı. Telekom ekibi o numarayı iptal ettir demişti. Ne olacak şimdi cyber bir fikrin var mı? Misal turknet 0134 ile biteni vermiş telekom 0138 olanı bağlamış. Bu şekil internet alabilirmiyim ki? Turknet de ise telekom bağladığı iptal görünüyor.

• Bana verilen 75 mg vaat edilen hız verilen 8 mb şaka gibi ben türktelekom vodofon süperonline herkesi aradıgımda hattımın 84 mb kadar destelediğini söylüyor.Biz sırf diğer firmalardan farkınız hız akk den dolayı oldugu için size geçiş yaptık maruz kaldıgımız duruma bakarmısınız.

Aşağıdaki hat değerlerin bu değerlerle çok rahat alabilirim değilmi arkadaşalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halit1x1 -- 30 Mayıs 2017; 15:7:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ₯

Hat değerleri çok iyi. VDSL modem ve port varsa alırsınız. Belki 100 Mbit bile olabilir

Modem air 6372 destekliyor diye biliyorum sanırım adsl port vdsl olarak açmamışlar arıza kaydı olusturdum bakalım :(
  • Halit1x1 H kullanıcısına yanıt
    hocam modeminiz vdsl değil

• Ben kurulum aşamasında bir kodu(BBK yanılmıyorsam) ufak bir pürüz yaşadım ancak şu an 75 tanımlı 50 mbps hız alıyorum AKN'yi doldurdum 24'e düştü. O da stabil olarak 1-5 ping arası geliyor ve sabit 24 olarak geliyor. Sorun yaşandığını gören arkadaşlara tavsiyem şu: korkmayın, insanlar ağırlıklı olarak kötü deneyimlerini internete yazıp, iyi deneyimlerini kendilerine saklarlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: İtakeİt

Benden daha yavaş bir internet kullanan var mı acaba? Hizmetlerini pazarlarken 16mbt' kadar hız alabilceğimi söyleyen bu firmaya şimdi ben ne söylemeliyim?

Hocam hızını 16 mpbs'ye göre gayet iyi. Attığınız ekran görüntüsündeki MBPS değil Megabyte/Saniye hız. Normalde 16 mbps hızla alabileceğiniz maksimum indirme hızı 16 Mbps 2 MB/s'dir. Siz 20 megabit falan alıyorsunuz tahminimce.

Turknet hangi numara ile abone yaptıysa diğerini iptal ettireceksin çare bu gibi görünüyor, telefon konuşması yapmıyorsan sorun olmaz ama telefon görüşmesi de yapıyorsan o da telekomun verdiğine bağlıysa ona göre bir çözüm düşünmen gerekli. Turknet aboneliğinin olduğu hatta hangi numara tanımlı interneti kullandığın hat ona bak diğerini iptal ettir.
  • 
Sayfa: önceki 545546547548549
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.