Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (404. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.870
Cevap
175
Favori
774.259
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 402403404405406
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hangi maddede yazdigini aciklarsaniz ? Bizde yanlisimizi duzeltelim ? Nerde yaziyor bu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turknet in adsl hizmetinden VDSL hizmetine geçtim. Bana istemeden modem yollanmış. Geri yolladım ama düşünmüşler teşekkürler tekrar benim modemim vardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkishCoder kullanıcısına yanıt
    Hocam adsl den vdsl ye geçiş kaç gün sürdü ?
  • IIduayenaII I kullanıcısına yanıt
    Hocam anlamak için soruyorum şimdi arkadaş 07.12-31.12 tarihlerinde bedava kullanmış oldu çıkan faturalar 01.01-31.01 ve şubat aı ön ödemele ile alıyorlar ocağı kullandıktan sonra

• Allahım sana şükürler olsun kurtuldum ttnet belasından 16mbps bile veremeyen şirket şu anda 30 mbps alıyorum rüya gibi

• Bu TTNET kadar karaktersiz bir firma gormedim musteri memnuniyetsizligi ve dolandircilik yillardir ugrasip duruyorum.bende evraklari gonderdim dun insallah gececem turknete. Haksiz yere o kadar kazanc sagladiki insallah birgun kaybettigi musteriler acisi birer birer ciksin.

• Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ

Sözleşmede de ön ödemeli olduğu yazıyor.
    kel_bakkal 7 sinden 7 sine bedava. Sonra ki ayın yedisinden 31 ine kadar 24 günlük fatura çıkmış. Sonraki faturada sonra ki ayın bedeli ön ödemeli olduğundan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIduayenaII -- 10 Şubat 2017; 22:37:49 >
  • Ula adamlar telefonu verdiler interneti 2 gündür veremediler bekliyoruz

• braveheartgs43 kullanıcısına yanıt
    Ben superonline a başvurmuştum adsl için saat 10:35 gibi başvuru yaptım akşam üstü saat 16:33 gibi interneti kullanıyordum.

• Benim evde sabit tel yok olmasa da bağlanabiliyor mu?

• Fiber evden bakır kablolu eve taşınıyorum tekrar ttnet interneti iptal edip tekrar turk nete geçiyorum inşallah. Telefon nakil olsun o iş tamam.

• Turk.Net müşteri hizmetleri ile yapılmış komik bir diyalog
  • IIduayenaII I kullanıcısına yanıt
    Farkindaysan ben sozlesme hakkinda konusuyorum ! Turknet musteri hizmetleri bu konu hakkinda agzini acip cevap vermez iken arkadas sanki turknet calisani turknet sozlesmede boyle bisey yok haklisiniz derken arkadas sanirim para aliyor turknetten 1 ay bedava kullaniyosun gelmis bide laf yapiyosun diye beni elestiriyorsun normal bi durum yok ortada !

• quote:

Orijinalden alıntı: Rodimus01

Tanimlanan hizlardan %20 kesintili kullanabilirsiniz.. 100 ise, 80-81.
    75-77 mbit ise, 60-61mbit.

Hocam bana 77mb tanımlamışlar fakat 32 alıyorum mh arasam yardımcı olurlar mı acaba?

• evrakı dün göndrdim bugün işyeri kapalı olduğu için teslim edilmemiş.cuma gönderecek arkadaşların dikkatine.
  • ben işlemleri tamamlardım ancak tabebiniz alındı mesajı ylladıar hem ttnetten hemde turknetten 2 sindede bir kıpırdanma yok dün aradım hayırdır diye allah allah geçmesi lazım falaqn dediler böyle rastgele iş yapan firma ile ne yapacağım bilmiyorum iyi olur inşallah
  • Arkadaşlar sabit hattan ücretsiz konuşma kapsamı olarak kademe 1 pstn yazıyor bu ne demek bilen var mı

• Şehir merkezinde oturmuyorum. Ama normalde 8 mbit almam gerekirken ayın başından beri hızım 2.5 mbit. 4 kere aradım hala düzeltemediler. Düzelttik diyorlar bakıyorum hala 2.5.
  • HaxhiaN kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kabloluda denedinizmi?
    Bir de vodafone sitesinden alt yapi durumunuzu sorgularmisiniz, kac mbit destekledigini?
    PM'den de modem/hat degerlerinizi iletebilirseniz daha saglikli yardimci olabilirim,
    Selamlar.
  • doctrin2 kullanıcısına yanıt
    Keşke dediğiniz gibi turknet te çalışsam. Hiç değilse mayışım olur.
    İşsizim maalesef bu arada sözleşmede on ödemeli olduğu yazıyor. Bunun neresini anlamıyorsun. Adamlar sitelerine koymuş yazıyı. Daha ne zorluyorsun. Bende firmalardan çok çektim vodafone dan turkcell den. Hatta turkcell 4 4 luk pakete geçmek için telefon hattımı taşıdım. Turkcell bayileri gezdim hepsi bilgisiz olduğundan geçişim uzun sürdü. Telefon hattım taşındıktan sonra bana paketlere zam geldiğini zamlı fiyattan ücret alacağımı söylediler. Başvurumu iptal ettim fakat hattım faturalıya taşındığı için bu ay havadan 50 TL fatura ödeyeceğim. Ayrıca vodafone hattımın tahattutüne son 1 ay kaldığı için 110 lira oraya fatura edeceğim. Yani turkcell beni ayaküstü zikti ama turkcell gibi firmalara birşey demezsiniz turknet gibi işini yapmaya çalışan firmalara demediğinizi bırakmazsıniz. Keşke turknet GSM işine de gitsede hattını alsam. Bunu burda anlatmamın sebebi diğer firmalar varken turknet piyasada tutunmaya çalışıyor siz daha şans vermeden iftirada bulunuyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 402403404405406
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.