Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (206. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
18.870
Cevap
175
Favori
774.222
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba hocam, aboneliğiniz de bu şekilde bir sorun yaşamanıza üzüldüm. Hizmeti inceleyerek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı ya da abone numaranızı mesaj olarak gönderir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: doominsert

Merhaba hocam, aboneliğiniz de bu şekilde bir sorun yaşamanıza üzüldüm. Hizmeti inceleyerek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı ya da abone numaranızı mesaj olarak gönderir misiniz?

pm attim
  • doominsert kullanıcısına yanıt
    Basvuru surecimde 3-4 soru sormustum size, hic sallamadiniz. Kiniyorum sizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz siz olun uzak olun Turknet pişmanlıktır.İlk online kullanıcı adım ve şifrem geldi. Bir kaç gün geçti bağlatı işlemlerim ne zaman biter diye mail attım cevap gelmedi. 2 gün sonra 10.10.2016 tarihine kadar tamamlanmazsa iptal ettireceğim dedim aynı gün modem kullanıcı adımı,şifremi ve telefon numaramı yolladılar. Tüm ayarları yaptım ne internet var ne telefon. Aradım TurkNeti durumu anlattım arıza kaydı açtılar.Bugün mail geldi bina ya da daire bağlantılarında sorun varmış kontrol etmem lazımmış. Halbuki bana modem ayarları geldiğinden beri binanın girişinde ki kablolar hala bağlı değil.Bugün yine arıza kaydı aldılar yarın yine mesaj gelecek sorun sizde diye. Bende 10.10.2016 tarihinde iptal ettireceğim.

• Bana 10 gündür veremedikleri vdsl hizmeti dün ttnet müdahalesiyle sağlandı sonunda kurtuldum derken bugün dal ışığı gene yok 3 gündür iptal dilekçesi yollamama rağmen iptalde etmiyorlar etmedikleri gibi birde ücret istiyorlar kontrol edin hat değerlerimi hiç dsl gelmişmi diyorum yok diyorlar ama ücret talep ediyorlar ve sözleşmede ilk ay ücretsiz olmasına rağmen bunu yapıolar

Valla kendi adıma çok elzem ve önemli bi konuda çok güvenirken sükutu hayal oldu maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: 480mrt

Basvuru surecimde 3-4 soru sormustum size, hic sallamadiniz. Kiniyorum sizi

pm attim ama beni de sallamadi merak etme pm kutusunu acmadi bile okundu olmadi mesaj
  • quote:

Orijinalden alıntı: _DarthVader_

Siz siz olun uzak olun Turknet pişmanlıktır.İlk online kullanıcı adım ve şifrem geldi. Bir kaç gün geçti bağlatı işlemlerim ne zaman biter diye mail attım cevap gelmedi. 2 gün sonra 10.10.2016 tarihine kadar tamamlanmazsa iptal ettireceğim dedim aynı gün modem kullanıcı adımı,şifremi ve telefon numaramı yolladılar. Tüm ayarları yaptım ne internet var ne telefon. Aradım TurkNeti durumu anlattım arıza kaydı açtılar.Bugün mail geldi bina ya da daire bağlantılarında sorun varmış kontrol etmem lazımmış. Halbuki bana modem ayarları geldiğinden beri binanın girişinde ki kablolar hala bağlı değil.Bugün yine arıza kaydı aldılar yarın yine mesaj gelecek sorun sizde diye. Bende 10.10.2016 tarihinde iptal ettireceğim.
    Bura da birileri yazmış müşteri hizmetleri Ödüllü diye yazan kişi buna cevap verebilir mi?

04.10.2016 sabah 06 gibi internet yoktu saat 08 de arıza kaydını yaptırdım aynı gün içinde saat 15 gibi internet gelmiş evde değildim

06.10.2016 saat 17:30 aranıyorum MH tarafından hattınızda bir sıkıntı yok ya modemden yada iç hattınızdan kaynaklanıyor diye yanıt veriyor. İyi de abicim benim internetim var 6-7 saatlik kesinti oldu daha da bir sıkıntı yok memnunum.

yani anlayacağınız arıza olursa 2 gün sonra dönüyorlar ve arızanın giderilip giderilmediğinden bi haberler Rezalet

arıza olmasa mükemmel gerçekten hem paket olarak hem hız olarak sıkıntım yok TT kaynaklanan sıkıntılar var işyerinde fixnet var şimdiye kadar gördüğüm duyduğum en iyi müşteri hizmetleri Turknet bence oraya gidip staj ders artık ne alıyorsa alsın belki ödül alırlar

• quote:

Orijinalden alıntı: _DarthVader_

Siz siz olun uzak olun Turknet pişmanlıktır.İlk online kullanıcı adım ve şifrem geldi. Bir kaç gün geçti bağlatı işlemlerim ne zaman biter diye mail attım cevap gelmedi. 2 gün sonra 10.10.2016 tarihine kadar tamamlanmazsa iptal ettireceğim dedim aynı gün modem kullanıcı adımı,şifremi ve telefon numaramı yolladılar. Tüm ayarları yaptım ne internet var ne telefon. Aradım TurkNeti durumu anlattım arıza kaydı açtılar.Bugün mail geldi bina ya da daire bağlantılarında sorun varmış kontrol etmem lazımmış. Halbuki bana modem ayarları geldiğinden beri binanın girişinde ki kablolar hala bağlı değil.Bugün yine arıza kaydı aldılar yarın yine mesaj gelecek sorun sizde diye. Bende 10.10.2016 tarihinde iptal ettireceğim.

adamlar doğru demiş hatta sıkıntı var diye.. kablolar bağlanmamış ki zaten bunu onlar yapmıyor sizin yapmanız veya anlamıyorsanız yaptırmanız lazım..
    modeme net ulaşamadığını görüyorlar hatta sıkıntı var deniliyor bunda garip bişi yok..
    tt gelir kablolarınızı gösterir eve siz çekmekle yükümlüsünüz bunu bir çok kere yazıldı kendileri gelip yapmıyor.. onlar da bunu yaptıpınızı varsayarak hata vardır deniliyor...

bunun gibi burda bir sürü şikayet var.. müşteri neyi kendinin yapıp yapmayacağını bilmiyor..
    alışmışlar tt ye eve gelip kurup gidiyor her şey hazırlıyor ama fiyattan yaslıyor.. sonrada pahalı deniliyor..
    evet pahalı ama adam herşeyi yaptığı için pahalı
    türknette hattı size bırakıyor.. extre ekip felan göndermiyor onlara vericeği maliyeti fiyattan kesiyor.. ama yine yaranamıyor..
    burası tr 3 krş a 5 köfte vermez kimse..

• serdarrrrr kullanıcısına yanıt
    Eğer fiber alt yapınız varsa mecburen turknete kaldınız demektir.
    Not: 5gündür internetimde sıkıntı var snr marjını bi düzeltemediler ağızlarına ekmek kodumun çocukları, adama diyorumki benim internetimi 20 mbit olarak gönderin adam diyoki 16 olarak gönderebiliyorum, ya eski internetimde 18 mbit alabiliyordum diyorum,altyapınız desteklemiyor diyor, yok arkadaş 12 mbiti geçemedik bana 16 mbit gönderdiysen neden 12 alıyorum bütün tesisat yeni çıldırıcam ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: YasUo21

Not: 5gündür internetimde sıkıntı var snr marjını bi düzeltemediler ağızlarına ekmek kodumun çocukları, adama diyorumki benim internetimi 20 mbit olarak gönderin adam diyoki 16 olarak gönderebiliyorum, ya eski internetimde 18 mbit alabiliyordum diyorum,altyapınız desteklemiyor diyor, yok arkadaş 12 mbiti geçemedik bana 16 mbit gönderdiysen neden 12 alıyorum bütün tesisat yeni çıldırıcam ya

snr değeriniz kaç.?
    hat değerlerinizi paylaşırmısınız?

• quote:

Evde telefon çalışıyor internet yok şimdi de iç tesisatınızda sorun var diyerek sallıyorlar. Tesisatta sorun varsa telefon neden sorunsuz çalışıyor? ve TT de sıkıntısız gelen internette iç tesisatta sıkıntı yoktuda şimdi mi başladı komedi yahu.

Bimer, Cumhurbaşkanlığı, BTK heryere şikayet ettim bakalım ne olacak kaç gün oldu bir port bulamadılar bunu da çıkıp adam gibi söyleyemiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 6 Ekim 2016; 19:48:28 >

• quote:

Ben randevu aldim. 7 kasimda gelecekler. Alt yapi 16ya kadar destekliyormus. Zaten 60 tl veriyodum ttnete. Simdi genettnet arti dsmart. Bence makul oldu kardes. Hayirlisi olsun senin icin de. 16 mb de iyidir.
    Bu arada dsmart hosgeldin paketi ve limitsiz internete basvurdum yazmamisim.59tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarrrrr -- 6 Ekim 2016; 20:32:37 >

• turk telekomdakiler hattima biseyler yaptiktan sonra hizin 32/3 iken 30/1 mbit olmustu simdi yine gitti internet. 1 haftadir sorunsuzdu ne oldu da boyle oldu anlamis degilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: speedyrazors

turk telekomdakiler hattima biseyler yaptiktan sonra hizin 32/3 iken 30/1 mbit olmustu simdi yine gitti internet. 1 haftadir sorunsuzdu ne oldu da boyle oldu anlamis degilim.

bnm hattım işede oynuyorlar akşamları modem resetleniyor net gidiyor 9 mb net 6 ya düşüyor.. sabah düzeliyor..
    bir daha ki akşam yine aynı neden böyle bir ****lik dicem artık yapıyorlar anlamış değilim..

• Bana daha kullanıcı adı ve şifre vermediler iptal dilekçesi göndersem ücret keserler mi benden? Çok bekletiyorlar hiç bulaşmadan vaz mı geçsem?

• quote:

Orijinalden alıntı: maybe4you

Bana daha kullanıcı adı ve şifre vermediler iptal dilekçesi göndersem ücret keserler mi benden? Çok bekletiyorlar hiç bulaşmadan vaz mı geçsem?
    Ya ben daha başvuru yapmadım ama bilgi aramak için aradığımda telefondaki kişi port açtırmam gerektiğini söyledi.Ben anlamadım şimdi bunlar halledemiyorlar mı?Arayip ne demem gerekli ttnet'e?Fikri olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibo3182

quote:

turk telekomdakiler hattima biseyler yaptiktan sonra hizin 32/3 iken 30/1 mbit olmustu simdi yine gitti internet. 1 haftadir sorunsuzdu ne oldu da boyle oldu anlamis degilim.

bnm hattım işede oynuyorlar akşamları modem resetleniyor net gidiyor 9 mb net 6 ya düşüyor.. sabah düzeliyor..
    bir daha ki akşam yine aynı neden böyle bir ****lik dicem artık yapıyorlar anlamış değilim..

turktelekom ile alakali oldugunu dusunmeye basladim ozellikle turktelekom calisaniyla konustuktan sonra hatlarla oynuyorlar sanki

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ibo3182

quote:

turktelekom ile alakali oldugunu dusunmeye basladim ozellikle turktelekom calisaniyla konustuktan sonra hatlarla oynuyorlar sanki

bunun için şikayet ettim adamlar öyle bişi ki hattı öyle bir hale getiriyorlar ki önceki haline şükrediyorsunuz..
    hat da sorun yokken kopmaya başladı.. adsl gidip geliyor bnde soket bozuldu felan sandım

sonra anladım ki hattan kendi kendine düzeldi.. mh hat kopuyor gelmeye gelmiyor *** hemen hızı 4 mb sabitlenmişler.. sanki hızlı diye kopuyor algısı oluşuyor.. 8 mb sabitlettim ama akşamları yine düşüyor

• Aynı durumdan muzdaribim, mahallede net kullanan yok ama port yok diyorlar yersen. Çünkü ttnet vermiyor bunlara izin ttnete ne dicem ben bana port verinde türknet alcammı dicem😂😂 daha beter yaparlar. Türknet hiç birşey yapamıyoruz dedi. Yapacak kapasitede yok imkanlarıda yok zaten ttnetten aldıkları neti millete satıyorlar böyle 😂😂 çok net durum şanslı olanlar sorunsuz kullanıyor işte

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ibo3182 kullanıcısına yanıt
    bugun basima gelen olayda turktelekomun sucu oldugunu dusunuyorum hat degerlerim cok iyiyken aldigim hiza tam sinir hat degerleri oldu bugun.aksam yogunlukta tahmin ettigim gibi gitti. nasil cozulur ne yapilir bu turkiye sartlarinda hic bilmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.