Bildirim
Sitemi GG de sattım şimdi ne yapacağım

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Domain nerede kayıtlı?
İsimtescil ise adama söyle isimtescil'den hesap açsın. Ücretsiz onun hesabına aktar.
Diğer türlü ya firmadan firmaya transfer yapacaksın , ki bu masrafa tabii bildiğim kadarıyla.
Ya da adama tüm şifre , k.adı vs vereceksin. Ben 1 ve 3. seçenekleri kullanırım. 2. seçeneğe bulaşma.
Ayrıca teslim esnasında ben şunu yapıyorum.
Malum sonuçta hiçbir kargo kaydı falan olmadığı için, karşındakinin ne yapacağı belli olmaz.
Adam gel msnden halledelim falan derse , msnden halletsen dahi , GittiGidiyor mesaj sistemi üzerinden adama tüm bilgileri yaz. Kargo bilgisine de , Diğer'i seçip , GittiGidiyor Mesaj Sistemi üzerinden transfer yapılmıştır yazarsın.
Msn falan verirse irtibat halinde ol. Bilgileri verince onayı iste.
İnşallah sorunsuz halledersin ;) Kolay gelsin -
Mükemmel anlatım dediğin gibi
yapıyorum hatta adam telefon numarasını vermiş bir arıyayım -
KARGO FİŞ NUMARASINA ne yazacağım -
Sen diğer'i seçip , açılan yerlere şunları yaz.
Kargo Fiş no. ya ; GittiGidiyor Mesaj Sistemi Üzerinden Teslimat Yapılmıştır.
Şube : GittiGidiyor Mesaj Sistemi
Ben böyle yapıyorum. -
yaw adam msn den felan girmiyor ki oraya bi telefon numarası vermiş aradım elalemin bi adamı cıktı -
ya iyide adam şimdi GG ye mesaj atmış bana site bilgileri gelmedi diye ülem belirttim isimtescil hesabını bana PM at transferi yapıyım diye ama bana hesap bilgisi gelmedi e şimdi başka nasıl yapabilirim?? -
GG'nin bu mantığına hastayım. Alıcı parayı ödeyecek, satıcı teslim ettikten sonra alıcı onay verecekte satıcı parayı alacak ?
Gittigidiyor'a belirt PM in screenshot'unu yolla GG'ye gerekeni yaparlar.
Kolay gelsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X