Şimdi Ara

Sitemi GG de sattım şimdi ne yapacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir sitemi GG de içeriğiyle beraber sattım ödeme yapılmış şimdi kargo bekleniyor diyor ben adama nasıl gondercem internet üzerinden yedekleri gonderip ayrıca domaini transfer mi ediyorum . bunun bir zararı oluyor mu ?

• Domain nerede kayıtlı?

İsimtescil ise adama söyle isimtescil'den hesap açsın. Ücretsiz onun hesabına aktar.
    Diğer türlü ya firmadan firmaya transfer yapacaksın , ki bu masrafa tabii bildiğim kadarıyla.
    Ya da adama tüm şifre , k.adı vs vereceksin. Ben 1 ve 3. seçenekleri kullanırım. 2. seçeneğe bulaşma.

Ayrıca teslim esnasında ben şunu yapıyorum.
    Malum sonuçta hiçbir kargo kaydı falan olmadığı için, karşındakinin ne yapacağı belli olmaz.

Adam gel msnden halledelim falan derse , msnden halletsen dahi , GittiGidiyor mesaj sistemi üzerinden adama tüm bilgileri yaz. Kargo bilgisine de , Diğer'i seçip , GittiGidiyor Mesaj Sistemi üzerinden transfer yapılmıştır yazarsın.

Msn falan verirse irtibat halinde ol. Bilgileri verince onayı iste.
    İnşallah sorunsuz halledersin ;) Kolay gelsin
  • Mükemmel anlatım dediğin gibi
    yapıyorum hatta adam telefon numarasını vermiş bir arıyayım
  • KARGO FİŞ NUMARASINA ne yazacağım
  • Sen diğer'i seçip , açılan yerlere şunları yaz.

Kargo Fiş no. ya ; GittiGidiyor Mesaj Sistemi Üzerinden Teslimat Yapılmıştır.

Şube : GittiGidiyor Mesaj Sistemi

Ben böyle yapıyorum.
  • yaw adam msn den felan girmiyor ki oraya bi telefon numarası vermiş aradım elalemin bi adamı cıktı
  • ya iyide adam şimdi GG ye mesaj atmış bana site bilgileri gelmedi diye ülem belirttim isimtescil hesabını bana PM at transferi yapıyım diye ama bana hesap bilgisi gelmedi e şimdi başka nasıl yapabilirim??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-Kayıt yaptım ama bu ne?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • GG'nin bu mantığına hastayım. Alıcı parayı ödeyecek, satıcı teslim ettikten sonra alıcı onay verecekte satıcı parayı alacak ?

Gittigidiyor'a belirt PM in screenshot'unu yolla GG'ye gerekeni yaparlar.

Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.