Şimdi Ara

HTC ONE A9|KULLANICI Kulübü (Android 7.0 Güncellemesi geldi...) (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.765
Cevap
33
Favori
154.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba Son guncellemelerden sonra WhatsApp uygulamasında ciddi anlamda kasma sorunu yaşıyorum. Acaba bu sorunu yaşayan başka Arkadaşlar var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: duwar

Arkadaşlar merhaba Son guncellemelerden sonra WhatsApp uygulamasında ciddi anlamda kasma sorunu yaşıyorum. Acaba bu sorunu yaşayan başka Arkadaşlar var mı ?

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkiye'nin tüm sene boyunca yaz saati uygulamasına geçtiğini, bir çok markanın kısa sürede cihazlarını bu sistem için güncellediğini fakat HTC'nin aylardır bu güncellemeyi yapmadığı ile alakalı bir mail atabilir misiniz arkadaşlar?

link burada
    http://www.htc.com/tr/contact/email/
  • yeni yılın ilk mesajı benden gelsin Arkadaşlar bu telefonda hangi müzik çalar uygulamasını kullanıyorsunuz ben jet audio plus kullanıyorum ama uygulamadan olacak sanırım sürekli atıyor.Var mı önereceğiniz güzel kaliteli bir müzik çalar uygulaması
  • Arkadaşlar elimde SAMSUNG 32GB Evo Class10 48 MB/s sd kart var depolamayla neden birleştiremiyorum?

• BlackPlayer iyidir hocam equalizer özelliği falanda var. ayrıca htc music player uygulaması var apk olarak onuda indirip kurabilirsin neden ön tanımlı olarak bu uygulama bizim telefonlarda yok onuda çözemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonly

Arkadaşlar elimde SAMSUNG 32GB Evo Class10 48 MB/s sd kart var depolamayla neden birleştiremiyorum?

http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_samsung-32-gb-evo-class10-48-mb-s-micro-sd-haf%C4%B1za-kart%C4%B1-mb-mp32da-tr-1168879.html

Yaşadığınız sorunun nedenini bilmiyorum ancak bu belleği harici olarak tanıtmanızı, birleştirmemenizi öneririm. 48MB/s hız ile sorun yaratabilir.

• Leonly kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı kart var birlestirmeden kullanmanız daha iyi olur çünkü birleştirince telefon kasmaya başlıyor.
  • Aynen arkadaşların dediği gibi, kartı dahili hafıza ile birleştirince bir süre sonra telefon acayip kasıyor. Gerçi harici yapınca da kart çok yavaş ise yine sıkıntı yaratıyor.
  • @immortal @ kullanıcısına yanıt
    Biraz araştırdım bu kart hız sınıfı 1 olarak görünüyor. Cihaz hız sınıfı 3 kart kullanın diye uyarı veriyor. Yani U1 değil U3 olması lazım sanırım :/
  • bende hafıza kartı ile birleştirdim telefon hafızasını yavaşlama pek olmadı kingston 32 gb kart taktım telefonda bir sıkıntı çıkartmadı....
  • Hepsiburadanin fiyat dusurmesini beklerken dolarin 3.59 oldugunu gordum ve hayallerim suya dustu tekrar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gscafecrown

Z3 plustan m9 plus'a geçiş yaptım hocam. 2k ekranın dezavantajlarini yaşıyorum maalesef. Ne kadar ekran süresi aldığımı merak ediyorum ama HTC'de bu olay sıkıntılı geldi bana. Dediğiniz yönlendirmeyi daha önceden uygulamistim ama pek bi şey anlamadım açıkçası.

Neden normal m9 almadiniz hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: clb12

Hepsiburadanin fiyat dusurmesini beklerken dolarin 3.59 oldugunu gordum ve hayallerim suya dustu tekrar.

hocam telefon hepsiburada stoğunda bitmiş artık bir daha gelir mi bilinmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: bunicktamyirmidörtharfli

quote:

Hepsiburadanin fiyat dusurmesini beklerken dolarin 3.59 oldugunu gordum ve hayallerim suya dustu tekrar.

N11 falan satiyordur hala bence.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bunicktamyirmidörtharfli

quote:

N11 falan satiyordur hala bence.

hocam telefonun sıfırı pek kalmadı bakın en ucuz nerede bulursanız alın en azından içinizde ukte kalmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: kaf_kef_15

Bilgisayara takarak deneyin görürse kartı fotoları bilgisayariniza yedekleyin daha sonra bilgisayarinizdan karta format atin. Telefonunuza takın görürse dahili depolama olarak birleştirip. Görmez ise pc de formatladiginiz kartı telefonunuzda bicimlendirin çözüm olabilir.

Hocam dediginiz islemleri yaptim kart pcde bicimlendir diyor telde de bicimlendir diyor yani icindekileri hic goremiyorum baska tavsiyeniz var mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hecek

quote:

Bilgisayara takarak deneyin görürse kartı fotoları bilgisayariniza yedekleyin daha sonra bilgisayarinizdan karta format atin. Telefonunuza takın görürse dahili depolama olarak birleştirip. Görmez ise pc de formatladiginiz kartı telefonunuzda bicimlendirin çözüm olabilir.

Hocam dediginiz islemleri yaptim kart pcde bicimlendir diyor telde de bicimlendir diyor yani icindekileri hic goremiyorum baska tavsiyeniz var mi

Bicimlendirme işlemini yaptıysanız zaten içindeki veriler silinmistir . İlk defa böyle bir sorunla karşılaşıyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hecek

quote:

Bicimlendirme işlemini yaptıysanız zaten içindeki veriler silinmistir . İlk defa böyle bir sorunla karşılaşıyorum.

Hocam bicimlendirme yapmadim cunku sdnin icindekiler lazim sdnin sifresini bi sekilde kiramaz miyim veya icindekileri bi sekilde alamaz miyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hecek H kullanıcısına yanıt
    Internetten araştırmak lazım yardımcı programlar vasıtası ile bir deneyin. Inşallah bir çözüm bulabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.