Bildirim
HTC ONE A9|KULLANICI Kulübü (Android 7.0 Güncellemesi geldi...) (13. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
6.0.1 imis hocam bug fix guncellemesi. Onun yabindq ek ozellikler gelmis ekran kendini manuel ayarlama vs
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SirPhilosophy
6.0.1 imis hocam bug fix guncellemesi. Onun yabindq ek ozellikler gelmis ekran kendini manuel ayarlama vs
Hocam çok uzun sürüyor mu güncelleme ? -
Hayir hocam uzun surmuyor gerci o sirada oyundaydim belki bana cabuk gecmistir :)
-
Arayuz daha akici olmus hocam. Sistem iyilestirmesi adinin hakkini vermis :) Onun disinda manuel ekran renk ayari gelmis.
quote:
Orijinalden alıntı: mors
quote:
Orijinalden alıntı: system electronıc
quote:
Yeni bir guncelleme geldi sistem iyilestirmesi diyor ama boyutu hayli buyuk yapalim bakalim :)
Bu mesaja eklenen görseller:
Bu neymiş ki böyle boyutu baya büyük.
Benim otomatikte idi güncellemeler. Sabah yüklemiş sanırım kendi kendine bir sürü güncelleme gelmiş sabah. Bir fark var mı görebildiğiniz?
Yazılım numarası : 1.56.401.70 mi sizinde?
evet benimde yazılım numarası aynı, fakat arkadaşın paylaştığı resimde yazılım numarası farklı gözüküyor, onu anlamadım o yazılım numarası yeni gelen güncelleme yazılımı mı yoksa eski yazılım numarası mı ?
-
quote:
Arayuz daha akici olmus hocam. Sistem iyilestirmesi adinin hakkini vermis :) Onun disinda manuel ekran renk ayari gelmis.
Biraz belleği daha fazla kullanmaya başlamış. Boş alan azalmış. Bende akıcılık farkı olmadı ne hikmetse. Gerçi tasarruf modundayım onda biraz yavaşlıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mors -- 27 Nisan 2016; 15:14:47 > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: mors
quote:
quote:
Yeni bir guncelleme geldi sistem iyilestirmesi diyor ama boyutu hayli buyuk yapalim bakalim :)
Bu mesaja eklenen görseller:
Bu neymiş ki böyle boyutu baya büyük.
Benim otomatikte idi güncellemeler. Sabah yüklemiş sanırım kendi kendine bir sürü güncelleme gelmiş sabah. Bir fark var mı görebildiğiniz?
Yazılım numarası : 1.56.401.70 mi sizinde?
evet benimde yazılım numarası aynı, fakat arkadaşın paylaştığı resimde yazılım numarası farklı gözüküyor, onu anlamadım o yazılım numarası yeni gelen güncelleme yazılımı mı yoksa eski yazılım numarası mı ?
eski yazılım numarası olması gerek. arkadaş yeniden bakar herhalde bizim için.
-
-
Hala TR garantili 1500> a9 yok mu piyasada bir bilginiz var mı?
Yazılım numaramız farklı yanlız bu ilginç... Bize güncelleme hala gelmedi mi acaba ???
-
6.0.1 yaziyorsa gelmistir hocam. Bir de fark bolgesel olabilir benimki Isvec cihazi :)
Şimdi anlaşıldı. Benim pazar günü ilk kurulumda geldi tonla bir şeyler zaten...
-
Dogrudur hocam :)
quote:
Orijinalden alıntı: motorsuz adam
Hala TR garantili 1500> a9 yok mu piyasada bir bilginiz var mı?
Garantili olarak yok hocam, sanırım 1800 tl civarı şuan garantili sıfır, fakat telefoncularda olabiliyor birkaç günlük cihazlar , onlara bakmanız lazım. -
quote:
6.0.1 yaziyorsa gelmistir hocam. Bir de fark bolgesel olabilir benimki Isvec cihazi :)
Evet 6.0.1 bana da kurulumda gelmişti yaptın onu bende... -
Pazar günü vatandan 1799 a aldım. Piyasada ki en ucuz rakam vatandaydı.
Hala çok değil mi hocam ya?
Valla çok ama bekleyebilecek durumda değildim. Mevcut tel iyice tozutunca.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X