Şimdi Ara

HTC ONE A9|KULLANICI Kulübü (Android 7.0 Güncellemesi geldi...) (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.765
Cevap
33
Favori
154.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CID değiştirmek imei ye zarar veriri mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muharrem55k

CID değiştirmek imei ye zarar veriri mi?

Bir araştır hocam yabancı sitelerden siz aldığınızda telefonda stock rom mu yüklüydü yoksa siz mi değiştirdiniz romu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurulu rom a nereden baktiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: BforzaJçArşıK

Kurulu rom a nereden baktiniz ?

İnternet ten baktım hocam Tayvan romu varmış üzerinde cid numarasından kontrol ettim

• BforzaJçArşıK kullanıcısına yanıt
    orijinal stock rom olarak Tayvan romu kullanıyor telefon inşallah htc anavatanına erkenden 7 güncellemesini verirde yüklerim :)

• eu için olan son güncellemeyi ruu olarak nereden bulabilirim? xda da bile yok, otayla yaptık güncellemeyi ama mailler fotolar telefon baya doldu sıfırlamak istiyorum ruu dosyasını bulamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: colaker

eu için olan son güncellemeyi ruu olarak nereden bulabilirim? xda da bile yok, otayla yaptık güncellemeyi ama mailler fotolar telefon baya doldu sıfırlamak istiyorum ruu dosyasını bulamıyorum

En son 1.56.401.70 var

AndroidFileHost
    2PQ9IMG_HIA_AERO_UHL_M60_SENSE7GP_MR_HTC_Europe_1.56.401.70_Radio_1.1.U00018.1@60122.4_43.05_F_release_469200_signed.zip | by alray for One A9
    https://www.androidfilehost.com/?fid=24457741883933257

• İnşallah hocam.

Ona nasıl bakıyoruz? Link verebilir misiniz?
  • quote:

İnşallah hocam.

Ona nasıl bakıyoruz? Link verebilir misiniz?

sizin telefonda mı tayvan romu kullanıyor hocam ? CİD numarasından bakabilirsiniz google player da CİD better uygulaması var yükleyin numarayı kontrol edin CİD numarası HTC_621 TWN-TW yazıyorsa tayvan romu yüklüdür hocam....
  • VODA-Swisscom-DE yazıyor. :)
  • quote:

VODA-Swisscom-DE yazıyor. :)

yurt içi kayıtlı cihaz mı hocam ?
  • Cihaz zaten Vodafone cihazıydı, imei atılı.
  • quote:

Cihaz zaten Vodafone cihazıydı, imei atılı.

cihaza hiç güncelleme geldi mi hocam sizin inşallah güncellemede sıkıntı çıkmaz....
  • BforzaJçArşıK kullanıcısına yanıt
    hocam sizin rom da orjinal stock rom olarak gözüküyor güncelleme de sıkıntı çıkmaz sanırım
  • Evet hocam 2 buyuk guncelleme almis olmasi lazim. Hatta Turkiye cihazlarina yeni geleni biz cok onceden aldik.

• A9 için 7.0 güncellemesi test ediliyormuş, Aralık sonu ya da Ocak başı gibi gelecek İnşallah.

• Samsung evo 32 gb hafıza kartı aldim. Dahili hafızaya ekledim. Fakat telefonda anlık takılmalar yaşamaya başladım.Hafıza kartları telefonun performansını etkiliyor her anlamda. Tabi hızlı hafıza kartlarında durumu bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaf_kef_15

Samsung evo 32 gb hafıza kartı aldim. Dahili hafızaya ekledim. Fakat telefonda anlık takılmalar yaşamaya başladım.Hafıza kartları telefonun performansını etkiliyor her anlamda. Tabi hızlı hafıza kartlarında durumu bilmiyorum.

100 liraya 32gblık kart aldım bunun için, dahili olarak biçimlendirirken yine bu kart yavaş çalışıyor diye uyarı verdi ve eski kartıma göre daha hızlı olsa da internal hafıza kadar hızlı çalışmıyor maalesef. artık kartı dahili hafıza oalrak kullanmıyorum çünkü program açılışlarında bariz fark yaratıyor
  • sercos kullanıcısına yanıt
    Htc de sorunlu guncellemeye M8 kullaniyorken de denk gelmedim. Insallah bu sefer de utandirmaz. :)

• colaker kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeş. Dahili hafıza olarak biçimlendirmek cihazın performansına negatif yönde etki ediyor. Harici olarak kullanmak daha mantıklı.

• 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.