Şimdi Ara

## NSC KULLANMAMIZ İCİN YAPILAN ADİLİK ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Knight Online Dunyasini daha temiz ve eglenceli bir yer olarak sizlere sunabilmek icin bundan sonra uygun gorulmeyen karakter isimleri kullanan oyuncularin hesaplari kapatilacaktir. Sectiginiz karakter isminin baska oyunculari rahatsiz edecek sekilde olmamasi ve Hizmet Sartlari Anlasmasina aykiri dusmemesi gerekmektedir.

Hesap kapama islemlerini 1 Ocak 2007 tarihinden itibaren uygulamaya baslayacagiz, eger isminiz kurallara aykiri sekilde bu oyun icin uygun degilse lutfen 31 Aralik 2006 tarihini gecirmeden isim degişikligi yapiniz. Bundan baska ikinci bir uyari yapilmayacak ve kapatilan hesaplar bir daha acilmayacaktir.

Hangi isimlerin uygun olup olmadigini daha net bir sekilde anlayabilmeniz icin asagidaki listeden yararlanabilirsiniz. Oyundaki karakter isimleriniz, forum isminiz ve eger varsa uyesi oldugunuz klanin adi bu listeye uygun sekilde secilmelidir.

Isimler baskalarini rahatsiz edecek sekilde cinsel icerikli olamaz
    Isimler her hangi bir lisanda hakaret icerikli olamaz
    Isimler dini ogeleri asagilayici veya kucuk dusurucu bir yapida olamaz
    Isimler yasalara uygun olmak zorundadir
    Isimler baska kisi ve kurumlarin patent ve isim haklarina aykiri olamaz
    Isimler K2 Network calisanlariyla dogrudan veya dolayli sekilde baglantili olamaz

Lutfen bu listede bulunmamasina ragmen baska isimlerin de oyun icinde uygun gorulmeyebilecegini unutmayiniz ve seciminizi bunu goz onunde bulundurarak yapiniz. Eger isminizin uygun olup olmadigi hakkinda en ufak supheniz varsa lutfen hesabinizin aktif kalmasini saglamak icin isminizi degistiriniz. Isim degişikligi Power Up Store'dan alabileceginiz bir "name change scroll" ile gerceklestirilebilir. Isimlerin uygun olup olmadigi konusunda yorum hakki tamamiyle K2 Network calisanlarina aittir.

Knight Online Dunyasini herkes icin daha eglenceli ve populer bir yer yapabilmemize yardimci oldugunuz icin tesekkur ederiz!

ßURDA SADECE PARA KAZANMAK İCİN YAPTIKLARI NSC SATISLARINI YÜKSELTMEK OLABİLİR GOLD PREMİUM'U ARTTIRMAK ...

NOT:ALINTIDIR ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siegeßow -- 14 Aralık 2006; 15:08:30 >

• açıklama güzelde NSC değil NCS
  • quote:

Orijinalden alıntı: _SoulGem_

açıklama güzelde NSC değil NCS
    o amaçla yapmışlar ama alamıcak olanlarıda banlarlarsa bayada kayıp yaşıcaklar bence bunuda düşünmüşlerdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sérd@r

o amaçla yapmışlar ama alamıcak olanlarıda banlarlarsa bayada kayıp yaşıcaklar bence bunuda düşünmüşlerdir

Alıntıları Göster
    ama göz korkutma olabilir !!!
  • quote:

Alıntıları Göster
    4d4nc3withd3wil caiz midir hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BFF06D4E4

Alıntıları Göster
    başta dupe koxp gibi buyuk şeyleri engelleyin de sora bu basit şeyleri düzeltin

ve kimsenin oyundan nefret etmemesi için NCS ları trade edilemez olarak ayarlayın sora herkese dagatın onları deiştirmeyenleri banlaın

NCS Leri trade edilmez yapın ki kufurlu char acıp alıp satmasınlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BFF06D4E4

Alıntıları Göster
    saçmalık ya yavaş banlasınlar sadece daha düzgün Nickler seçmemız İçin Yoksa o işi yaparsa ayvayı yerız.
    örneğin adam Nicki Angelfall koydu dıyelım Bi parfüm markası şiaket etcen adam banlancakmı (baska ornek bulamadım Angelfall )
    Sadece Göz korkutmak için Bu ...... Lere Para kazandırmayalım arkadaşlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    gerçekten de ağza alınmayacak türden çok adice nikler taşıyan kedini buna layık gören ya da aklınca dalga geçtiğini sanan insanlar var. ben de çok şikayetçiyim bundan. geçen bir nik gördüm ağzım açık kaldı. bir insan kendine böyle nik yazar mı aklım almıyor. sürekli cinsellik ve cinsel küfürlerle dolu nikler var yasaklansın hepsi de. kirliliğe son verilsin doğru dürüst oyun oynansın. hile dupe bir sürü küfürlü nik yeter artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: :::aytuğ:::

gerçekten de ağza alınmayacak türden çok adice nikler taşıyan kedini buna layık gören ya da aklınca dalga geçtiğini sanan insanlar var. ben de çok şikayetçiyim bundan. geçen bir nik gördüm ağzım açık kaldı. bir insan kendine böyle nik yazar mı aklım almıyor. sürekli cinsellik ve cinsel küfürlerle dolu nikler var yasaklansın hepsi de. kirliliğe son verilsin doğru dürüst oyun oynansın. hile dupe bir sürü küfürlü nik yeter artık.

Alıntıları Göster
    HER ZAMAN ANLATIRIM TAM KPONUSU YİNE ANLATAYIM
    Bİ EDENANIN İLK GUNLERİNDE GM İSİMLİ Bİ ASAS ACTIM BAYA Bİ KASODUM MİLLET BANA SEN GMSİN DİODU MAKAA OLUDU
    SONRA BU BAYA Bİ DALLANDI MİLLET ŞİKAYET ETMİŞ GERCEK GM KENDİNİ YANIMA TPLEDİ VE BANA İSİMİNİ DEĞİŞTİR YOKSA BANLICEM DEDİ BENDE ABİ NASIL OLU ARTIK DEİŞTİRİLMEZ FALAN DEDİM YOK DEİŞTİREBİLİRSİN GİT NAME CHANGE SCROOL AL DEDİM BEN DE PARA YOK ALAMAM Kİ DEDİM O ZAMAN BEKLE DEDİ VE DC OLDUM TEKRAR OYUNA GİRDİM Bİ BAKTIM DC SCROOL VERMİŞ BANA İSMİMİ Bİ TURLU DEİŞTIREMEDİM BENDE SONRA GİİTİM 300 M SATTTIM
    PARAYI BASKA Bİ CHARA AKTARDIM

• quote:

Orijinalden alıntı: errorman_cem

HER ZAMAN ANLATIRIM TAM KPONUSU YİNE ANLATAYIM
    Bİ EDENANIN İLK GUNLERİNDE GM İSİMLİ Bİ ASAS ACTIM BAYA Bİ KASODUM MİLLET BANA SEN GMSİN DİODU MAKAA OLUDU
    SONRA BU BAYA Bİ DALLANDI MİLLET ŞİKAYET ETMİŞ GERCEK GM KENDİNİ YANIMA TPLEDİ VE BANA İSİMİNİ DEĞİŞTİR YOKSA BANLICEM DEDİ BENDE ABİ NASIL OLU ARTIK DEİŞTİRİLMEZ FALAN DEDİM YOK DEİŞTİREBİLİRSİN GİT NAME CHANGE SCROOL AL DEDİM BEN DE PARA YOK ALAMAM Kİ DEDİM O ZAMAN BEKLE DEDİ VE DC OLDUM TEKRAR OYUNA GİRDİM Bİ BAKTIM DC SCROOL VERMİŞ BANA İSMİMİ Bİ TURLU DEİŞTIREMEDİM BENDE SONRA GİİTİM 300 M SATTTIM
    PARAYI BASKA Bİ CHARA AKTARDIM

Alıntıları Göster
    bence çok güzel bi uygulama.

insan taklidi yapan hayvanlar var oyunda aptal aptal isimler kullanıyolar. tok tavuk...en yok bilmem ne yapan.

bunlar engellenmeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arthur

insan taklidi yapan hayvanlar var oyunda aptal aptal isimler kullanıyolar. tok tavuk...en yok bilmem ne yapan.

bunlar engellenmeli.

Alıntıları Göster
    Benim nickimde .ikiskensinek. Napıcam ben şimdi? .ıçıma alcak donum yok ncs mi alayım yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arthur

bunlar engellenmeli.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Arthur

bunlar engellenmeli.

Kesinlikle katılıyorum cok doğru ve yerinde bir uygulama !

• quote:

Orijinalden alıntı: 4Ottoman

quote:

Orjinalden alıntı: Arthur

bunlar engellenmeli.

Kesinlikle katılıyorum cok doğru ve yerinde bir uygulama !

Alıntıları Göster
    sen kesinlikle katıl adamlara onlarda bizim cüzdanlara daha fazla katılıyor hergecen gun

• quote:

Orijinalden alıntı: Saldıray_TR

sen kesinlikle katıl adamlara onlarda bizim cüzdanlara daha fazla katılıyor hergecen gun

Alıntıları Göster
    İmzanda nickin beahh yazıyor,bu nickmi zararlıymış?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alp

İmzanda nickin beahh yazıyor,bu nickmi zararlıymış?

Alıntıları Göster
    ZararLı Değil :D Gm'den OnayLı :D
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: deuchejunge

bencede

• benim Nick infrared Bu Bi teknoloji aMA sanırım infrared Adlı Bi Firma var Sorun yaratırmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tenzen

benim Nick infrared Bu Bi teknoloji aMA sanırım infrared Adlı Bi Firma var Sorun yaratırmı?
    Selam benımde knight eteki nikim heLLopeRS
    Allahın Oğlu Olan banlar Bişi demiyorum lvl 74 pre yok gold yok bişi yok
    nikimin Anlamı Yardımcı Operator.
    Sakıncası Varmı SizcE?
  • quote:

Orijinalden alıntı: heLLOpeRs

Sakıncası Varmı SizcE?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: heLLOpeRs

Sakıncası Varmı SizcE?

Bence bu nike bişey demezler , daha çok müstehcen saçma sapan şeyleri banlamayı amaçlıyolar sanırım ve haklılarda K2 nin şimdiye kadarki en mantıklı uygulaması belki de.

• quote:

Orijinalden alıntı: dhl_frost

quote:

Orjinalden alıntı: heLLOpeRs

Sakıncası Varmı SizcE?

Bence bu nike bişey demezler , daha çok müstehcen saçma sapan şeyleri banlamayı amaçlıyolar sanırım ve haklılarda K2 nin şimdiye kadarki en mantıklı uygulaması belki de.

Alıntıları Göster
    böyle bi zorunluluk olacağını sanmıyorum
    ama tüm diller demişler mesela s2ci yazıyo adam bunu ne yapıcaklar yada s1k1c1 bunlar ne olacak
    ncs vermeleri de çok saçma olur herkes ncs alır nsc lerin piyasada değeri kalmaz ancak yukarıdaki bi arkadasın deiği gibi olur inn e ve tradeye koyulmıcak
    ama herkes nick değişikliği yaparken kendi adını bi daha kullanamıcak
    o yüzden pek bi karısıklık çıkıcak gibi
    bakalım k2 nasıl kalkıcak bunun altından

edit:yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okisht -- 15 Aralık 2006; 14:08:03 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.