Şimdi Ara

arkadaşlar bi isteğim var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben geçen gün yeni bir adres aldım doamin yani

bu adresin kendi özellği ile veri tabananı oluşturum (database) fakat mysql e ekleyemiyorum nasıl yapmam lazım internette araştırdım biraz fakat bulamadım yardımcı olurmusuz

NOT joomla kurmak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wboylord -- 21 Kasım 2006; 15:31:47 >

• ekleyemiyorum derken,
    aklima gelen senaryo.
    database'ini olusturdun, ve sonra bu database'e kendi bilgisayarindan, mysql query browser veya, mysql admin ile erismek istiyorsun _?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bisanthe

database'ini olusturdun, ve sonra bu database'e kendi bilgisayarindan, mysql query browser veya, mysql admin ile erismek istiyorsun _?

Aynen öle işte joomla kurarken bi host istiyorya onu yazabilmem için bu işlerden pek anlamam kusuruma bakmayın
  • mysql şifreni öğrendin mi?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Domain=isimdir....
    Hosting=sitenin hafızasıdır.....
    Bu ikisini ayrı ayrı da alabilirsin aynı şirketten de alabilirsin.[ Eğer farklı şirketten alındıysa...Domain'i şirketin sitesine bağlanarak oradan DNS: Bölümüne hosting aldıgınız şirketin DNS numarasını girmeniz gerekir.Genelde presedü 24 saat derler ama 6-7 saat te de açılabilir.Bu çalıştıgınız şirkete bağlı biraz da :S ,tabi bu senin sorunun değil.Ben genel geçer şeylerde yazıyorum !]

Sitenin ( hosting hizmeti veren şirket);
    - ftp şifresi vardır dosyalarını koyabilmek için.....
    - Mysql şifresi vardır...Database veri transferi için ( database kontrolü ) gerekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi looter -- 22 Kasım 2006; 1:54:25 >
  • database serverininin bulundugu ip yi yazicaksin. ama mysql dışardan gelen bağlantılara açık mı oda var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.