Şimdi Ara

Bilgisayar bölümü staj seçimi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilişim notlarımın yüksek olduğunu düşünüyorum. Adam gibi staj alabileceğim yerleri tavsiye eder misiniz?
    Notlar =  Bilgisayar bölümü staj seçimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi be3gin -- 17 Ocak 2015; 0:31:02 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi be3gin -- 17 Ocak 2015; 0:42:28 >

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_99971077/f_//tm.htm
  • İnternet cafede staj'mı olur kardeşim?
  • belediyede staj yapma kardeş eğer aklındaysan direk çıkar onu aklından ben yaz stajını belediyede yapmıştım kesin bilgi işleme verirler diye düşündün satın alma bölümüne bir diğer arkadaşıda imar bölümüne tabi o zmn bişey diyemedik mecbur yapmak zorundaydık ben bilgisayarla ilgili sadece bi çalışanın klavyesini taktım ve word de yazı yazmıştım haberin olsun eğer bilgi işleme girebilirsen orda bilgisayarla ilgili şeyler öğrenirsin diğer türlü belediyede staj yapma 5 haftam boşuna gitmişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Macit1903 -- 17 Ocak 2015; 0:53:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öyle bir dü?üncem yok. Bilgisayar notlarym yüksek oldu?u için daha bilenen ?irketlerde staj yapmayy dü?ünüyorum. Ba?ka ne söyleyebilirsin?

Orijinalden alıntı: be3gin

Öyle bir dü?üncem yok. Bilgisayar notlarym yüksek oldu?u için daha bilenen ?irketlerde staj yapmayy dü?ünüyorum. Ba?ka ne söyleyebilirsin?

başka bi sözüm yok krdş inş aradığın staj yerini bulursun

• quote:

Orijinalden alıntı: be3gin

Bili?im teknik resmi, bili?im teknoloji temelleri, paket programlar ve temel elektronik'de programlama ile bilgisayara giriyor.
    Ayryca programlamamda dü?ük de?il zaten.

Teknik resim ve temel elektronik iş hayatında hiçbir yerde karşına çıkmayacak.
    Paket programlar word, excel.
    Diğerleri sözel dersler.

Şuanki bilgilerinle her gittiğin yerde fotokopi çekersin bu böyledir.
    En az zaman geçireceğin yeri seçmeni öneririm, o dönemde staj tam bir zaman kaybı.
  • Devlet dairelerine girmeye çalış fazla yorulmazsın maaşın gününde yatar. Pek birşey öğrenmesende adı yeter. Sakın ben meslek öğreneyim deyipte bilgisayarcıya ya da özel kurumlara girmeye kalkma stajın burnundan gelir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Türkçe'de cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter.Bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; Bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: Oldumu denmez oldu mu? denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İnglizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. pasha tarzındaki yazımlar Türkçe'yi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.
  • Tavsiyem yapabiliyorsan naylon yapman. Yapamıyorsan da sana iş düşmeyecek bir yere git zaten sana yazılım ile ilgili hiç bir iş yaptırmayacaklar alanından alakasız işler ile uğraşacaksın. Hadi en iyi ihtimalle Excell ile uğraşırsın yaptım ordan biliyorum.
  • Arkadaşım sgk da yapmıştı dosya taşıdı temizledi vs kısaca amelelik yaptırdılar. Ama maaş aldı yatırım yapıyodu o aralar. Bende naylon yaptım. Bölümüne yakın bir yerde yapmak istiyorsan para istemiyorumu diyeceksin. Çünkü çoğu yer bana işi bilen eleman lazım der paketler. Web programcılığı okuyor olsaydın reklam şirketlerine git derdim gayet yararlı olurdu. Dediğim gibi fazla yüksek bir özel şirkete gitme derim torpil gerekir. Ama orta halli özel şirketlere git, önerim devlete gitme
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.