Şimdi Ara

Hosting firmaları için satılık domain!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar günümüzde birçok kişi hosting nedir bilmiyor . ve aynı şekilde hostingin anlamını bilmeyen kişilerin çoğunluğu web sitelerinin olmasını istiyor.( kim istemezki ) , bu domain hosting anlamını bilmeyenler,bu işten anlamayanlar için çok açıklayıcı. domainin adı SitemOlsun.com ilk okunuşta akılda kalabiliyor.Domain alorda kayıtlı.Fiyat 35 YTL den başlıyor.minumum artırma 3 ytl.Açık artırma 5 kasımda bitecek.tekliflerinizi bu başlık altında yada pm olarak verebilirsiniz.

• iyi bir proje cıkabilir....
  • evet arkadaşlar tutabilecek bi proje çıkabilir.İlgilenen yok mu?
  • beyler yokmu ilgilenen ? açık artırma 5 kasımda sona erecek bilginize...
  • son 3 gün
  • Fiyatın başlangıcı olan tutarı 35 YTL yi teklif ediyorum.. 5 kasım gecesine kadar artıran çıkmaz ise bana pm at 6 banka bilgisi vb.. ver 6 kasım p.tesi sabah erkenden büroya gidince ödeme çıkarım..
  • Tamam

quote:

Orjinalden alıntı: byLiLattah

Fiyatın başlangıcı olan tutarı 35 YTL yi teklif ediyorum.. 5 kasım gecesine kadar artıran çıkmaz ise bana pm at 6 banka bilgisi vb.. ver 6 kasım p.tesi sabah erkenden büroya gidince ödeme çıkarım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Açık artırma yarın(5 kasım) saat 17 ' de bitiyor.Bilginize...
  • tamam 5 kasım 17:01 da pm ni bekliyorum arkadaş
  • Tamam şu an sizde . eğer 38 ytl teklif eden olmazsa yarın saat 17:01 de pm atacağım.
  • tamam. elbette amacım siz zarar edinde alayım değil bu nedenle konuya mesaj yazıyorum üste çıksın diye..

Saygılarımla..

• ısım guzelmıs gercekten
  • Gerçekten bu kadar ince düşünmeniz beni şaşırttı.5 kuruş fazlaya gitmiş benim için hiç önemi yok
    quote:

Orjinalden alıntı: byLiLattah

tamam. elbette amacım siz zarar edinde alayım değil bu nedenle konuya mesaj yazıyorum üste çıksın diye..

Saygılarımla..

• evet arkadaşlar saat 17:00 da açık artırma sona ermiştir.domain bylilattah ta kalmıştır.
  • teşekkürler arkadaşım... ödeme için ben muhasebe bölümüne talimat verdim mesai bitmeden önce şirket hesabından çıkarlar parayı. adamer web technologies veya direkwww.adamer.com.tr şeklinde çıkacaklar parayı açıklama sitemolsun.com yazar mutlaka. ödemeyi teyit ettiğinde ns3.adamerweb.net ns4.adamerweb.net e yönlendirirsen sevinirim..

Birde pek araştıramadım ben domaini nerden aldın vb.. nasıl alacaz gibi. bu bilgileride yazarsan buraya çok sevinirim..

Saygılarımla..
  • tamam , http://mence.myorderbox.com , burdan kayıt olduğunuzda hesabınıza free transfer yapcaz.name serverları yönlendirdim
  • pm attım baya önce ona bakarsanız işlem için sizi bekliyorum..
  • hesap bilgilerini pm olarak attım
  • Sitemolsun.com alan adı ADAMER.COM.TR Adına tarafımdan alınmış ödemesi yapılmıştır..

Çok kısa birsürede free hosting hizmeti alabileceğiniz bir site olacak.

Bilginize..
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.