Şimdi Ara

cepten kotayı az harcayan tarayıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Android 4.2 cihazımdan ,internet kotasını az sömüren tarayıcı tavsisine ihtiyacım var.
    Şuan dolphin kullanıyorum daha iyisi varmıdır, az yer tutan uygulama olmasıda önemli saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Opera mini en iyisi. Gerçekten %75 daha az veri tüketiyor ama biraz yavaş. Yavaş olmasının sebebi ise sayfaları telefona indirmeden önce serverinde sıkıştırıyor. Ancak mobil veri için bire bir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazPlayboy -- 27 Aralık 2014; 12:31:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LazPlayboy

Opera mini en iyisi. Gerçekten %75 daha az veri tüketiyor ama biraz yavaş. Yavaş olmasının sebebi ise sayfaları telefona indirmeden önce serverinde sıkıştırıyor. Ancak mobil veri için bire bir

Teşekkürler deniyim.

• Boat Browser.
  • Chrome kullanın veri tasarrufu ile %50 daha az yer

• quote:

Orijinalden alıntı: Stickand

Chrome kullanın veri tasarrufu ile %50 daha az yer

Hocam crome çok yer tutuyo, güncellemesi bile hafızayı dolduruyo.opera güzel ama oda çok ağır .

• Opera mini ile 1 ayı 250 mbla rahat rahat geçirdiğimi bilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İptv kaç mb internet yiyor?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben cm browser kurdum daha yeni kullanmaya basladım boyutu 1 mb hemde hızlı ne kadar fazla veri harcıyor bilmiyorum da opera mini cok az harciyor

• http://forum.donanimhaber.com/m_95371781/tm.htm
    http://mobilbaykus.blogspot.com.tr/2014/07/en-az-kota-harcayan-tarayc-hangisi.html

Öncelikle şu konuya bak bence. Yapılan deney üzerine Boat en az kota götüren tarayıcı.
    Ayrıca kendin de böyle bir denemede bulunmak istersen veya onun dışında gerçekten çok yararlı bir uygulama Opera Max adlı programı yüklemenizi öneririm. İşlevi: Hangi uygulamanın kaç mb/gb harcadığını gösteriyor.
    Ha bu arada, Play Store'da pek fazla gezinme bence. Çünkü birkaç dakikada yüzlerce mb harcayabiliyor. Ben çok çektim kotalı internet kullanıcısı olarak.

• Drybeansandrice kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ,boatı kurdum hızıda fena değil.

• Ne demek, ben de boat'ı kullanıyorum. Hızlı gerçekten de.
  • ÜÇ browserda iyidir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.