Bildirim
cepten kotayı az harcayan tarayıcı

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Opera mini en iyisi. Gerçekten %75 daha az veri tüketiyor ama biraz yavaş. Yavaş olmasının sebebi ise sayfaları telefona indirmeden önce serverinde sıkıştırıyor. Ancak mobil veri için bire bir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazPlayboy -- 27 Aralık 2014; 12:31:56 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: LazPlayboy
Opera mini en iyisi. Gerçekten %75 daha az veri tüketiyor ama biraz yavaş. Yavaş olmasının sebebi ise sayfaları telefona indirmeden önce serverinde sıkıştırıyor. Ancak mobil veri için bire bir
Teşekkürler deniyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Boat Browser. -
Chrome kullanın veri tasarrufu ile %50 daha az yer
quote:
Orijinalden alıntı: Stickand
Chrome kullanın veri tasarrufu ile %50 daha az yer
Hocam crome çok yer tutuyo, güncellemesi bile hafızayı dolduruyo.opera güzel ama oda çok ağır .
Opera mini ile 1 ayı 250 mbla rahat rahat geçirdiğimi bilirim -
Ben cm browser kurdum daha yeni kullanmaya basladım boyutu 1 mb hemde hızlı ne kadar fazla veri harcıyor bilmiyorum da opera mini cok az harciyor
http://forum.donanimhaber.com/m_95371781/tm.htm
http://mobilbaykus.blogspot.com.tr/2014/07/en-az-kota-harcayan-tarayc-hangisi.html
Öncelikle şu konuya bak bence. Yapılan deney üzerine Boat en az kota götüren tarayıcı.
Ayrıca kendin de böyle bir denemede bulunmak istersen veya onun dışında gerçekten çok yararlı bir uygulama Opera Max adlı programı yüklemenizi öneririm. İşlevi: Hangi uygulamanın kaç mb/gb harcadığını gösteriyor.
Ha bu arada, Play Store'da pek fazla gezinme bence. Çünkü birkaç dakikada yüzlerce mb harcayabiliyor. Ben çok çektim kotalı internet kullanıcısı olarak.
-
Teşekkürler ,boatı kurdum hızıda fena değil.
Ne demek, ben de boat'ı kullanıyorum. Hızlı gerçekten de. -
ÜÇ browserda iyidir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X