ana başlık buymuş şimdi farkettim.. benim oyun bitti
Vallaha tadını bırakmadınız ha laks diye bitirdiniz.
ya deli olucam istanbuldan erzuruma kuzenime geldim daha burda oyun gelmedi kafayı yiyicem! arkadaşlar lütfen yavaş oynayın hizli gitmeyin! gecen sene ne oldu mw ye bir otuduk birde baktıkki oyun bitmiş bir senedir oyun bekledik. test driveda zaten daha cok var! ya arkadaşlar nissan 200 sx i alan varsa bi zahmat ss bekliyorum! Herkese iyi oyunlarrrrrrrrrrrrrrrr
ohhh çıktı demek okul yüzünden haftada 6 saat oturabiliyorum pc ye geç alıyorum haberleri hayırlı uğurlu olsun
hemen bitirenler ne oynayacak merak ediyorum ben burada oyunlar bitmesin diye oynamaya kıyamıyorum. sonra can sıkıntısından patlayacam diye. gıdım gıdım oynuyorum ya
career e başladım. most wanted a göre daha detaylı olmuş. kız çok güzel bu aradaa
Oyundan atma meselesi beni illet etti 3 tane yarış oynadım hepsi gitti
Bu yüzden oyuna girmek istemiyorum
Beyler oyunu bitirdiysem kendime bitirdim sizin niye tadınız kaçıyoki elimde çok oyun var daha o yüzden oyunsuz kalcam diye sıkıntım yok en çok beklediğim neverwinter nights geldi zaten
Oyunu şimdi aldım oyun müthiş güzel animasyonlar enfes daha ne diyeyim
quote:
Orjinalden alıntı: F@ruk
sistemin overclock lumu?eğer öyleyse ondan olabilir diye düşünüyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: LBJ_23
yaw bişe sorcam oyunun %20sinde flnım..yarışlardan sonra performance ile ilgili parçaların unlocked oldugu yazıo ama gidiom safe house a performanceye bakıom hepsi kitli hala..!!my cars dan araba yaparkende bazılarında performance açık bazıları kapalı..nası halledcez bunu yaw performans modifiyesi nası yapılıo???
yaw yok mu bilen bi tane allahın kulu bitirdik dionuz cevap wermionuz..!!!
quote:
Oha ya coştun mu naptın? Biraz yavaş ol? Hah şimdi napcan taa 2007 Kasım'ına kadar yok bi daha NFS
Dostum Haberiniz Yok Galiba.EA Games Need For Speed Carbon'dan sonra need for speed serisinin(efsanesinin)sona ereceğini tekrar tekrar bildirdi.yani anlayacağınız kadarıyla artık need for speed yok.carbon son oyundu.e artık yeter be abi dimi.
ya beyler şu masaüstüne atöa olayı iyice can sıkmaya başladı ha.. oveclockla alakası yok bence nfscarbon.exe hatası falan diyor atınca hem o/c olmadanda atıoyr directx bidaha yükledim ekran kartınıda güncelleştirdim yinede atıyor sorunun çözümünü bulan varsa sölesin bi zahmet ya
quote:
Orjinalden alıntı: cmax-mert
quote:
Oha ya coştun mu naptın? Biraz yavaş ol? Hah şimdi napcan taa 2007 Kasım'ına kadar yok bi daha NFS
Dostum Haberiniz Yok Galiba.EA Games Need For Speed Carbon'dan sonra need for speed serisinin(efsanesinin)sona ereceğini tekrar tekrar bildirdi.yani anlayacağınız kadarıyla artık need for speed yok.carbon son oyundu.e artık yeter be abi dimi.
Bunu nereden duyduysan adresini verir misin?
beyler hadi herkese hayırlı olsun oyun. imzadaki sistem ile bu oyun kasmaz dimi güzel grafiklerle oynayabilir miyim?
quote:
Orjinalden alıntı: nForcer
quote:
Orjinalden alıntı: cmax-mert
quote:
Bunu nereden duyduysan adresini verir misin?
bunu başka bir seridede duymuştum ama devam ettiler!
byler ben de fx5200 128 ram ekran kartı war 512 de ram war hec kasmadan 800x600 medidum fakat monitör blur kapalı vysnx kapalı kısacası ekstra oyunu kastıran detaykar kapalı gerisi meidum hec kasmıor harika oynuorm !!!
Dostum bende internette gezerken direk linini görmüştüm.daha carbon un isminin duyulmaya başlandığı ilk günlerdi.google da aratırken tesaadüfen denk gelmişti.ama site ingilizceydi.onun için google da ingilizce kelimeyle aratırsan bu tür yazılara rastlayabilirsin.
ama şunuda söyleyeyim.bence bu sefer kesinlikle bitti.hayır oyun sıkmıyor ama hislerini anlayamadığım bir duygu gerçekten sıkmaya başladı.belkide need for speed ismi.gerçekten çok klasikleşti oyun.inşallah yakın bir zamanda test drive dan başka alternatifleri ve güçlü rakipleri çıkar.
quote:
Orjinalden alıntı: nokya6260
quote:
Orjinalden alıntı: F@ruk
sistemin overclock lumu?eğer öyleyse ondan olabilir diye düşünüyorum.
Onla alakası yokda bu genel bir sorun insanı sinir ediyo
Noluya ben ilk defa duyuyorum böyle bişey gözlerimden yaşlar geldi neredeyse. NFS benim ilk göz ağrım. Bilgisayarıma ilk yüklediğim ve aynı zamanda ilk aldığım oyun.. Carbonu ne güzel hevesle oynuyordum.. %15e de geldik ama..
Bu arada bende 2007'deki NFS oyunun adının Need for Speed : The Island olacağını duydum... Buna ne dersiniz??
NFS Serisi bitiyormu yani?
Bitsin Bea Nolcak........
Polyphony Digitale Bi Telefon Açarım......
Derim Abi Bak Böle Olmuo........
Gran Turismo 5 İ PC ye İstiyoz Ona göre Bak haa derim.....