Ekran kartının dvi portundan bağlıyorsan tabiki dvi den bağlayacaksın hdmi çışından bağlıyorsan birşey farketmez... Mesaja git »
Yayın Kanal ayarları uydu sistemi konumlandırıcı ayarlarından discq seçip ona göre hangi uydu hangi switche bağlı ise tanımlayıp kaydetmeniz lazım ( h... Mesaja git »
Arkadaşlar TV8 uydu frekansı değişti servistekilerde eski frekansın olduğu usb den yüklüyorlar o yüzden gözükmüyor turksat üzerinden networklü taratma... Mesaja git »
Ama kaç kere servis menüsüne girildi o da gözüküyor. Vol-tyson aşağıdaki videoya bak https://www.youtube.com/watch?v=79S1jhAMjc8... Mesaja git »
televizyon stand-by iken sırayla ve hızlı şekilde basıyorsunuz (normal samsung kumanda lazım akıllı değil)... Mesaja git »
Kurum için servis çağırın servis menüsüne girsinler orada kaç saat çalıştığı yazar daha önce kullanıldıysa tutanak tutturup iade edersiniz... Mesaja git »
İade için yeterli olmaz.Geceleyin eline microfiber bez al tv yi aç 5-10 dakika bekle tv normal sıcaklığına gelsin ışık sızan yer ve hizasına gelen çer... Mesaja git »
Kesinlikle 9000 E göre tavsiye edilecek tv bir not daha Ks serisinde 3 d yok selamlar... Mesaja git »
Seçimin şimdiden hayırlı olsun iyi günlerde kullanın... Mesaja git »
voyagerstar tipik bir ışık sızması sorunu bu sorunu gündüz de yaşıyorsan ve renkleri bozuyorsa servisi çağır sadece gece ise backlight ayarını düşürür... Mesaja git »
Edge led olunca olasılık çok artıyor anladığım kadarıyla film izlemek için alıyorsunuz bu durumda eğer yanlız izlemeyi düşünuyorsanız ve gereksinimler... Mesaja git »
Saheemr in dediği gibi ju7500 direct led edge led değil bende 55 inç olanı var panel versiyonu AS01 olan herhangi bir clouding ve ışık sızması yok ko... Mesaja git »
adaptive+offset te belli bir akım değerini seçiyorsun onun altına akım inmiyor ama üstüne çıkabiliyor.6600k işlemciler genelde stock voltla 4.2-4.3ghz... Mesaja git »
Adaptive modda bios voltajı kendi ayarlar işlemci hızını düşürdüğünde az voltaj hızını arttırdığında daha fazla voltaj verir.Offset modda işlemci ayar... Mesaja git »
İstanbuldaysan Kadıköy tarafında yazıcıoğlu pasajı alt kat yada avrupa tarafındaysan karaköy elektronikçiler çarşısından bulabilirsin yada ebay veya a... Mesaja git »
Tvye USB wifii (uyumlu)takarsan doğrudan bağlantı kurabilirsin... Mesaja git »
* Televizyonla aynı ağa bağlan * Telefondan ayarlar -> paylaş ve bağlan -> menu , dlna özelliğini kullan -> burada kitaplık olarak telefonu... Mesaja git »
DLNA Settings - LG G2 To access DLNA settings, an active Wi-Fi connection must be established. Refer to the following for assistance: Wi-Fi... Mesaja git »
Evet yatay keystone olmadığı için tam ortaya koymak zorundasiniz... Mesaja git »
Öncelikle 50_60 tlye tripod alin ( tripodlarda su terazisi bulunan modelleri tercih edin(iki tane olacak yatay ve dikey) bu su terapileri vasıtasıyla... Mesaja git »
öncelikle herkesin yeni yılının sağlıklı ve başarılarla geçmesini dilerim.Lektonstar işlem çok basit modemi network kablosu ile TV te bagliyorsun (tvn... Mesaja git »
Şimdi biraz araştırdım 55" olan LSF550HQ03-G,CY-SH055D panel kullanıyor 60" olan ise SHARP;LQ600D3HD7K,CY-LH060DS kullanıyor.Linkleri aşağıda. htt... Mesaja git »
Şimdi biraz araştırdım 55" olan LSF550HQ03-G,CY-SH055D panel kullanıyor 60" olan ise SHARP;LQ600D3HD7K,CY-LH060DS kullanıyor.Linkleri aşağıda. htt... Mesaja git »
Samsung ülkelere göre farklı panel tipleri kullanıyor ben genel olarak 7000 serisine baktım avrupa için 55a2uf7eh kullanıyor olabilir ama amerikan fo... Mesaja git »
60" olan 7000 serisi sharp panel kullaniyor (HH01)55" ve 65" serisi Samsung veya AU Optronics panel kullanıyor ayrıca hatırladıgim kadarıyla h70... Mesaja git »
Panellerin 100hz olması tamamen maliyetle alakalı 200hz paneller çok daha pahalıya mal oluyor.Ben sizin yerinizde olsam geçen seneki UE55F9000 mode... Mesaja git »
4k tvler doğal olarak pixel sayısının fazla olmasından dolayı daha keskin görüntü sunacaktır ancak yine işlenecek veri dört katı olduğundan lag oluş... Mesaja git »
Sn Blur İstanbuldaysaniz Kadiköy yazıcioglu hanin alt katinda bir dukkan vardi uzaktan kumanda satan oraya bir bakın,bulamazsanız akıllı kumandalar va... Mesaja git »
Sn. gimmeluck e serisi ile c serisinin gözlüğü farklı malesef eski gözlükler kullanılmıyor.... Mesaja git »
Sn .Franko tv sadece kendi digital tunerından alınan yayınlarda kayıt yapıyor,yayını harici alıyorsanız uydu,normal anten bunlardan kayıt yapmıyor.Eğe... Mesaja git »
Nerden açtınız bu konuyu,aniden nostaljiye daldım.Sinama hakkaten farklı bir olaydır,ancak kaliteli olması lazım.Eski Ankara daki bir Akün ,çağdaş san... Mesaja git »
Konuyu açan blacklegend arkadaş ve katkıda bulunan arkadaşlara teşekkür ediyorum.benim hardisk bugun postalanmış. SHIPPING DATE: 09/05/12 ... Mesaja git »
Ben Ptt ile yolladım. 24,60 tl tuttu birde. 1,5 tl baloncuklu zarflarından aldım.Gişedeki görevli gümrük çıkabilir dedi bende gönderen kısmına not düş... Mesaja git »
command rate timing bios tan 2 yap ve biraz voltaj ver.... Mesaja git »
Wd disklerle benimde aram hic iyi degil daha once bir dahili ve ikide harici Wd diskim bozuldu (biraz sans isi ancak bozulanlar hep ayni marka olunca... Mesaja git »
Sl Erdos113 sanirim burada birseyler var bir bak istersen http://divxm.com/3d-blu-ray-iso-formatindaki-filmlere-turkce-altyazi-ekleyerek-blu-raye-kayd... Mesaja git »
windvd pro 11 ve arcsoft totalmedia theatre 5 programlarida 3d yi destekliyor. Ancak birgun takilmadan oynatmasi sonrasinda takilmasi program la ala... Mesaja git »
Sn. Erdos113 Oncelikle yen projektorunden dolayi hayirli olsun umarim mutlu ve neseli gunlerde kullanirsin.(cok basarili bir secim yapmissin) malese... Mesaja git »
Herkese selamlar qwerty38 telefon ,tablet ve sair tv ye all share olarak bagliyabilmen ( yada cep tel uzaktan kumanda olarak kullanabilmen icin) ay... Mesaja git »
Daha once yazdik forumun arama ozelligini kullanirsaniz cevabi bulabilirdiniz,(ios 5.icin)ama yine yazalim telefonu kapayin sim karti ve geveyi cikari... Mesaja git »