Geçen okulda konuşma yapıyorum kaynak tavsiyesi falan veriyorum femi söyletmediler. O kadar yasak yani... Mesaja git »
Katılıyorum ama çok agresif hareketler sergiliyosun seni çalım manyağı yaparım... Mesaja git »
Ben daima mezun kardeşlerimin arkasındayım. Kural olarak ilk 20 binde herhangi bir 12. sınıf olmaması taraftarıyım. Görüşüme katılan herkese teşekkür ... Mesaja git »
Silinsin.
başlıklı konuya yorum yazdı
(3 ay önce)
O seni pislik bir rakip olarak görüyodu ve şimdi galibiyetini taçlandırıyor. Ağlaklığın ve yıkıklığınla dalga geçiyor sen şeref golünü bile atamamışsı... Mesaja git »
Silinsin.
(3 ay önce)
Sana hava atmak için çalışıyo kütüphanede xd... Mesaja git »
Sizin gibi çulsuz fakirlerin parası yetmeyince ağlıyorsunuz tabi... Mesaja git »
Bu konu üzerinde çok düşünürseniz zararlı çıkarsınız. Karşınıza 100 küsür soru gelecek ve 100 küsür dakikanız var. Gelecek olan sorular sizin emeğiniz... Mesaja git »
Tatildeyim şuan memlekette. 15 gün sonra anlık atarım xd... Mesaja git »
Siz şimdi TYT ile dalga geçiyosunuz ama haziranda o sizle ağlata ağlata dalga geçecek bunlar iyi günleriniz xd... Mesaja git »
Yüzdeyüz çok tekrara düşüyor diye biliyorum. Apotemi çok kral kitaptır limit fasikülü de öyle. Vaktin varsa ikisini de çöz ama yoksa seçimin apotemi o... Mesaja git »
İş güç tarhanacım 3. Komitenin ilk haftalarındayım uzanıyorum öyle sen napıyon... Mesaja git »
Komite sistemi görüyoruz. Süreleri komiteye göre değişiyo ama genelde 2 ay sürüyor. 2 ay sonunda yaklaşık 100 soruluk test sınav oluyoruz. Her der... Mesaja git »
İyi çalışmalar arkadaşlar. İnşallah gönlünüzce bir yer kazanırsınız. Teşekkür ederim. İyi günler dilerim. Ayrıca severim... Mesaja git »
silin
(3 ay önce)
Yine de 8 günde 16 konu fazla. Konunun inceliklerine giremezsin. Az bitir öz bitir daha iyi. Bir sınav için 8 gün böyle gitmeye değmez. Bunu yapacağın... Mesaja git »
Çok fazla şey değişti. Bir şeyleri ekleyip çıkarıyorlar müfredattan ikide bir. Bu sene türev integralde bir değişiklik yaptılar mı bilmiyorum. 15 lira... Mesaja git »
Apotemi öneririm. Bi de çıkmış sorulara karşı önyargılı olursan sınavda da patlarsın. Sorumlu tutulduğun sorular da çıkmış soru olacak sonuçta. Bakış ... Mesaja git »
öyle olm zaten ilk komite kolaydır halk sağlığı falan sözel dersler olur. İkinci komitede biyokimyayla genetik gibi zor dersler başladı. Bi de gittim ... Mesaja git »
İlki 80di ikinciye asıldım biraz 85 falan gelcek... Mesaja git »
Denize gidip kıyıda ayağımızı çırpıp geri dönüyoz... Mesaja git »
İyi Allah'a şükür çalışıyoruz komiteye,geziyoruz falan. Senin nasıl gidiyor durumlar nasıl?... Mesaja git »
ünlü youtube kanallarından fen çalış temel düzeyde. Zaten 20 soru var bi 7-8 tanesi basit düzey olacaktır. Zaten katsayılar eşit,rakiplerin de çözmüyo... Mesaja git »